- 7 Haziran 2017
- 15
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi yagmureceninannesi
-
Keçiboynuzu yani Harnup pekmezi
Tahin
Antep fıstığı
Kaşar
Muz
Et
Sağlıkla gelsin inşallah
Kaşar peyniri,muz,süt, badem,ceviz,fındık yedim 4.150gr doğurdum normal doğum. Kaşar peyniri ve muzu bol ye.Selam kızlar bu saat oldu gözüme uyku girmedi . İlk kızım 30 haftalık doğdu ama 2 kilo 40 cm di . Sekiz gün kuvezde kaldı çok zorluk yaşadım .. şimdi 31 haftalık ikinci kızıma hamileyim sezeryanla olduğum için ağrıdan ölüyorum . Bugün doktora kontrole gittim rahim tamamen açılmış kafası aşağıda doğum hazır . Ve kahverengi leke geliyor . Doktor bütün ilaclarimi biraktirdi iki doz celestone ciğer geliştirici iğne yapıldı . Bu hafta bol bol ye muz ve süt iç dedi . Çünkü doğum her an olabilir dedi . Ama bebeğim 1300 kilo en az iki kilo olması sartmis . Ebe yakın arkadaşım . Doktorum yakın arkadaşım . Yeni doğan hemşire Side çocukluk arkadaşım . Bana destek oluyorlar ama bana akıl verin ben yinede bir an önce acil kilo almasını istiyorum nasıl kilo alir
Allah'ım hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin bnmkide cuma günü sezeryanla alacakCeviz, fındık, badem, muz, et, süt demişti bana doktorum. Bulgur ve kaşar peyniri de öneriyorlar. Hepsini tepe tepe yedim ama ben bir faydasını göremedim. Bugün sezeryanim var. Sanırım almayacak bebek almıyor
Canm benden bir tavsiye. Pekmezle yoğurdu karistirip yersen bir faydasini goremezsin. Vucuduna aldigin kalsiyum demirin emilimini azaltiyor. Yani yogurt pekmezi etkisizlestiriyor. Demir haplarini bile alirken birkac saat sut yogurt gibi kalsiyumlu seyler tuketmemek gerekiyor. O yuzden farkli zamanlarda yemeye calis onlari. Dislerin fenaysa kalsiyum yetmiyor demekki.Bayanlar sürekli muzlu süt içiyorum hazır değil evde kendim yapıyorum. Keçi boynuzu pekmezi ve yoğurtlu karıştırıyorum günde en az 4 kaşe yerim . Bu arada çok zor geçiyor tam 18 tane dişim kırıldı. Dişlerim çekildi. Çünkü çok ağrıyor.dogumdan sonra takma diş yapılacak. Eti cigniyemedigimden ekmeği cigniyemedigimden içinde yiyemiyorum
Merhaba bir arkadaşım 35haftalık hamile erken dogum riski var yeni hastaneden eve geldi yanlız kendisini inat gibi bir öksürük tutdu öksürügün gecmesi icin napabilirizSelam kızlar bu saat oldu gözüme uyku girmedi . İlk kızım 30 haftalık doğdu ama 2 kilo 40 cm di . Sekiz gün kuvezde kaldı çok zorluk yaşadım .. şimdi 31 haftalık ikinci kızıma hamileyim sezeryanla olduğum için ağrıdan ölüyorum . Bugün doktora kontrole gittim rahim tamamen açılmış kafası aşağıda doğum hazır . Ve kahverengi leke geliyor . Doktor bütün ilaclarimi biraktirdi iki doz celestone ciğer geliştirici iğne yapıldı . Bu hafta bol bol ye muz ve süt iç dedi . Çünkü doğum her an olabilir dedi . Ama bebeğim 1300 kilo en az iki kilo olması sartmis . Ebe yakın arkadaşım . Doktorum yakın arkadaşım . Yeni doğan hemşire Side çocukluk arkadaşım . Bana destek oluyorlar ama bana akıl verin ben yinede bir an önce acil kilo almasını istiyorum nasıl kilo alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?