Premature Bebekler erken doğum yapmış anneler

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ayyyy :KK43: kızlar bende 31+5 günlüğüm ve erken doğum riski taşıyormuşum.şu an için bebişim 2085 gram son kontrolümüzde suyununda iyi olduğunu öğrendik ama şimdiye kadar kaç defa yanlış alarmla hastahaneye gittik sayamadım ilaçlar serumlar..... of korkuyorum ya ona bi zarar gelirse diye. ama burda okuduklarım bir nebze olsun rahatlattı Allah razı olsun hepinizden.

Ben de erken doğum yaptım,Bursalıyım.İnşallah Zübeyde Hanım Doğum Evine gidiyorsundur,çünkü özel hastanelerin bebek bakım üniteleri madde anlamda çok zorlar

gökyüzüm özele gidiyorum ama hastahaenin ssk ile anlaşması varmış yeni doğan yoğun bakım ünitesi bölümünde. ayrıca bebişim sağlıklı olsunda hiç bişey gözümde deil Allah biliyo yaaa gerekirse elimde ne var ne yok elden çıkarırım yeterli sağlıkla kucaklayabileyim onu.

Amin, inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamaz ve zamanında alırsın bebeğini kucağına,ben çok zor günler geçirdim ama çok şükür bebeğim çok sağlıklı

Allah razı olsun gökyüzüm.şükürki şimdi iyiymiş yavrun Allah bağışlasın bi daha yaşatmasın inş. öyle zor günler size.

merhaba
26 haftalık doğum yaptım.840 gr doğdu bebeğim.kasık ağrısı şikayetiyle gittim doktora.bana dinlenmemi önerdi.devamlı istirahat yani.ama olmadı erken doğum oldu

bende 2 ay önce 24 haftalık bebeğimi erken doğum yaptım ve kaybettim...:KK43:((
allahım bir daha yaşatmasın...
acaba ne zaman hamilelik düşünebilirim..ilk adetimi 1 ay sonra oldum.

X