- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 34
- Konu Sahibi Yakamozzz61
İnş canım bugun gidicem görmeyeCanım inşallah tez vakitte kavusursun bebeğine Allah şifa versin ona. Üzülme Allahtan ümit kesilmez dua et sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım bugun gidicem görmeyeCanım inşallah tez vakitte kavusursun bebeğine Allah şifa versin ona. Üzülme Allahtan ümit kesilmez dua et sadece.
Cnm seninde ilk cocugun 36 ikinci 34 üçüncü 32 de oldu demiştin doğum agırlıkları neydi birbirine yakınmıydı bnm ilk oğlumda 36+3 de buda 34 de doğdu ilk oğlum 2800 gr dı bu ikincide 2750 gr bnde acaba rahmim okadarmı tasıyabiliyo diye düşünüyorum5.gun diye birsey yok ama onlara gore 5.gunde uyguladiklari tedavi bitcek belki ona gore bisey soyluyecek olabilirler.
Aslinda hergun bugun ne ilac verdiler ne yaptilar bugun nefes alip verisi ne kadar.kac cc mama icti gunluk hatta sabah aksam soylemeleri lazim ama degisiyordur hastanelere gore.
Devlettemi ozelde bebegin
36 da dogan cocugum 2950Cnm seninde ilk cocugun 36 ikinci 34 üçüncü 32 de oldu demiştin doğum agırlıkları neydi birbirine yakınmıydı bnm ilk oğlumda 36+3 de buda 34 de doğdu ilk oğlum 2800 gr dı bu ikincide 2750 gr bnde acaba rahmim okadarmı tasıyabiliyo diye düşünüyorum
Canım pazartesi artmış dedi tedavisini değiştirdik dedi bu cuma günü tekrar kanda bakılacak inş iyi der geçiyo der bugun akciğer filmi çekilmiş gelişme varmış.bin şükür. Yan yatıyodu bide rengi beyazlamış gibiydi dün rengi daha esmerdi dr wnfeksiyondan demişti umarım düzelir 100 derece veriliyomuş oksijeni iyi dediler36 da dogan cocugum 2950
34 de dogan cocugum 2600
32 de dogan cocugum 2190 gr dogdu
Neredeyse 400 gr birbirinden eksik dogdu.
Enfeksiyon noldu gectimi
Sonuncu cocugumda bizimde kanda enfeksiyon oldu hicbir sey yokken.sonra antibiyotik tedavisiyla gecti bi daha da olmadi.
Merhaba canm erken doğum yaptım demissin. Ve 6 haftalık hamileymissin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bnde erken doğum yaptım yine hamile kalmak istiyorum acaba siz ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldiniztavırlarını
Canım 12 ağustosta doğum yaptım kızım 14 aylık 14 ay sonra hamile kaldım yaniMerhaba canm erken doğum yaptım demissin. Ve 6 haftalık hamileymissin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bnde erken doğum yaptım yine hamile kalmak istiyorum acaba siz ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldiniz
Ins daha da iyi olur yavrun.Canım pazartesi artmış dedi tedavisini değiştirdik dedi bu cuma günü tekrar kanda bakılacak inş iyi der geçiyo der bugun akciğer filmi çekilmiş gelişme varmış.bin şükür. Yan yatıyodu bide rengi beyazlamış gibiydi dün rengi daha esmerdi dr wnfeksiyondan demişti umarım düzelir 100 derece veriliyomuş oksijeni iyi dediler
Başın sağolsun canım.. Allah sabır versin.. ben de erken Doğum yaptım bebeğim şuan yoğun bakımda 61 i görünce merak ettim Trabzon’da mı yaşıyorsun? Trabzon’da doğum yaptıysan doktorun kimdi acaba?Allah bagislasin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bnde erken doğum yaptm iki gün yasadi. Yeniden anne olmak istiyorum ama korkuyorum psikolojim alt üst oldu napacami bilmiyorum 2 buçuk ay oldu hersey üstüme geliyor sanki çok kotu biseymis evlat acısı Allah kimseye yasatmasin. ne zamanki içimde minik bir kalp atmaya başlar o zaman toparlanirm belki
Merhaba iğneler işe yaradımı erken dogum yapmadınz demi son gebelıgınzde erkn dogumu engellıyor mu iğne.bide bebeğe enf bizim kanımızdan mı gecıyormus2009 da 32 haftalık 1800 kg doğum yaptım sancım başladı muhtemelen enfeksiyon kaynaklıydı bi neden söylenmedi bende hiç sormadım 2 hafta kuvözde kaldı. şimdi 8 yaşında.
2015 de 37 haftalık 2800 kg doğum yaptım. Bunda 25 haftalıkken perinatoloğa gitmiştim erken doğum yaptığım için haftalık proluton depot iğne başladı 36 haftaya kadar vuruldum ve her gün fitil şeklinde progestan kullandım. 37 haftada Kontrole gittiğimde 7 cm açılmam vardı sancım falan yoktu anlamadım açılmam oldugunu hemen doğuma aldılar suni sancıyla doğurdum. Bebeğin kanında enfeksiyon çıktı bir hafta kuvözde kaldı tedavi gördü şimdi 2.5 yaşında.
Üçüncüye hamileyim yine haftalık iğne vurulup günlük progestan kullanıyorum. İnş. Sağlıkla zamanında doğururum.
24 gün önce 24 haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim acaba sizin rahminize dikiş attılar mı bana doğum olurken Bi daha hamile kalırsan dikiş atılır dediler de rahim erken açılmışCanım 2. 34 haftalık demişsin bende ilk oğlumu 36 da ikinci oğlumu dün 34 haftasında doğurdum direkt küveze aldılar oksijen alamıyo daha tam olarak bugunde ciğerde enfeksiyon var 2 üç hafta yatabilir dedi yarı parcam kaldı ben eve geldim sendede böyle durumlar oldumu
Çocuklar büyümeyi yakalayabildi mi süreç basıl ilerlediBenim neden erken dogum yaptigima dair doktorlar kesin birsey diyemiyor.
Muhtemelen rahim belli bir agirliga gelince tasiyamiyot diyor.
Hep 2 hafta geriye geldi benim dogumlar
Ilk cocugum 36 ikinci 34 ucuncu 32 haftalik dogdu.