Amin canımAmin canım saol desteğin için Allah kuzularımıza sağlıklı uzun ömür versin acılarını göstermesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımAmin canım saol desteğin için Allah kuzularımıza sağlıklı uzun ömür versin acılarını göstermesin
3 santim aciklik oldugu icin yakin dogumun dediNeye göre sana yakın dedi acaba. Bende o haftaya gelsem sağlıkla
Anladım canım. Benim alttan baktı açılman Yok dedi. Yumuşamadan falanda bahsetmedi . Nst sonucuma bakarak 35 e kadar dayan çok dinlen falan dedi3 santim aciklik oldugu icin yakin dogumun dedi
Dinlen bencede hicbisey yapma harekette cok etkiliyo bence sana yardimci olabilecek birileri varsa gelsin yanina allah yardimcin olsunAnladım canım. Benim alttan baktı açılman Yok dedi. Yumuşamadan falanda bahsetmedi . Nst sonucuma bakarak 35 e kadar dayan çok dinlen falan dedi
Ben gidicem anneme sanırım evde 24 aylık bir kızım var mecbur onla ilgileniyorumDinlen bencede hicbisey yapma harekette cok etkiliyo bence sana yardimci olabilecek birileri varsa gelsin yanina allah yardimcin olsun
Hmm cok iyi anliyorum seni benimde 26 aylik oglum var mecbur oda ilgi bekliyoBen gidicem anneme sanırım evde 24 aylık bir kızım var mecbur onla ilgileniyorum
Onada hiç kıyamıyorum kiHmm cok iyi anliyorum seni benimde 26 aylik oglum var mecbur oda ilgi bekliyo
Allah yardımcın olsun canım. İnşlh sağlıkla zamanında kucağımıza alırız. Benim bebeğimde o kadar gelişse iyi olurduCanım bende ilkini erken dogum la dünyaya getirdim. Bebeğim sat a göre 34.cu haftada ama doktorun dediğine göre ilerden geliyordu gelişim olarak 36.ci hafta ile uyumluydu. 2700 gr doğdu. Aksama kadar kuvezde kaldi. Benimde kasilmalarim çok oluyordu. Bunda da aynı şekil rahim agzimda kisalma var korkuyorum. Sende çok dikkat et cnm Allah muhafaza erken doğmasın daha küçük
Inşallah cnm inşallah zamanında doğar bebislerimiz. Sen sürekli dinlen biliyorum daha küçük bebişin var ama yapacak başka bişeyin yok çok dikkatli olman lazım Allah yardımcın olsun tatlımAllah yardımcın olsun canım. İnşlh sağlıkla zamanında kucağımıza alırız. Benim bebeğimde o kadar gelişse iyi olurdu
Saol canım Allah razı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşlhInşallah cnm inşallah zamanında doğar bebislerimiz. Sen sürekli dinlen biliyorum daha küçük bebişin var ama yapacak başka bişeyin yok çok dikkatli olman lazım Allah yardımcın olsun tatlım
Rahim ağzı yetmezliği mi var sizde? O yüzden öi dikiş atıldı?Ben yarin 35+0 olucam dr dikislerimi alacagini soyledi yarin icin
Dikisleri alirsa zaten dogum baslayacak
Bebegi tutan dikisler bende.
Bi sknti yasamam ins. Icim rahat ama.