• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Doğum yapanlar bi bakar mısınız?

Canım bende ilkini erken dogum la dünyaya getirdim. Bebeğim sat a göre 34.cu haftada ama doktorun dediğine göre ilerden geliyordu gelişim olarak 36.ci hafta ile uyumluydu. 2700 gr doğdu. Aksama kadar kuvezde kaldi. Benimde kasilmalarim çok oluyordu. Bunda da aynı şekil rahim agzimda kisalma var korkuyorum. Sende çok dikkat et cnm Allah muhafaza erken doğmasın daha küçük :(

Canım bende ilkini erken dogum la dünyaya getirdim. Bebeğim sat a göre 34.cu haftada ama doktorun dediğine göre ilerden geliyordu gelişim olarak 36.ci hafta ile uyumluydu. 2700 gr doğdu. Aksama kadar kuvezde kaldi. Benimde kasilmalarim çok oluyordu. Bunda da aynı şekil rahim agzimda kisalma var korkuyorum. Sende çok dikkat et cnm Allah muhafaza erken doğmasın daha küçük :KK43:
Allah yardımcın olsun canım. İnşlh sağlıkla zamanında kucağımıza alırız. Benim bebeğimde o kadar gelişse iyi olurdu

Allah yardımcın olsun canım. İnşlh sağlıkla zamanında kucağımıza alırız. Benim bebeğimde o kadar gelişse iyi olurdu
Inşallah cnm inşallah zamanında doğar bebislerimiz. Sen sürekli dinlen biliyorum daha küçük bebişin var ama yapacak başka bişeyin yok çok dikkatli olman lazım Allah yardımcın olsun tatlım

Back