• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Doğum yapanlar bi bakar mısınız?

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.181
103
kızlar ilk gebeliğimde sancım çok erken başladı ama ben hissetmiyordum kasılma dışımda sancı. Lekelenme ile birlikte öğrendim ve 35. Haftaya kadar hep hastanede yattım. Bu gebeliğimde herşey çok güzel gidiyor derken 33. Haftamda şiddetli sancıyla beraber kesilmeyen kasılmalarımla acillik oldum . Nst de sancım çıktı ilaç serum la yatıştırıldı . Sancımı çok yoğun hissettim. Dr bana ilk gebeliğimi sordu . Anlattım anlatınca bu bebeğin o kadar dayanmayabilir. Çok dikkat et lütfen sahan çok küçük dedi. 35 e kadar dayan dedi. Eve geldiğimden beri aklımdan çıkmıyor :( bu Araf'a ilk kızım 38+5 te doğdu. Erken Doğum yapanlar hangi haftada doğurdunuz? Kaç kiloydu bebekleriniz ? Küveze girdiler mi? Gerçekten 35 e kadar dayansa yeter mi??

19 mayista dogum yaptim 36 haftalik dogdu oglum 2kilo 800 gram dogdu kuveze alinmadi dikkat et kendine canim stres yapma

Kasilma vardi sadece karnimda sertlesme oluyodu ama doktor kontrolunde dogumun cok yakin diyince biraz endise yaptim korktum acikcasi aksamina lekem geldi

Ben yarin 35+0 olucam dr dikislerimi alacagini soyledi yarin icin
Dikisleri alirsa zaten dogum baslayacak
Bebegi tutan dikisler bende.
Bi sknti yasamam ins. Icim rahat ama.

Ben yarin 35+0 olucam dr dikislerimi alacagini soyledi yarin icin
Dikisleri alirsa zaten dogum baslayacak
Bebegi tutan dikisler bende.
Bi sknti yasamam ins. Icim rahat ama.
Bebeğinin gelişimi nasıl canım? Benim ki hep haftasıyla uyumlu yada 4 gün ilerde BAzı ölçümleri. Orta kiloda bi bebek. 32. Haftada 1950 gr civariydı. Bide bunun düşme payı var. Şimdi tam 34 olduk :(

35+ sezeryan oldum canım 2200 gr dı kuveze girmedi şükür

35+ sezeryan oldum canım 2200 gr dı kuveze girmedi şükür
Kilo gelişimi önde mi gidiyordu yoksa olmadı gereken kiloda mıydı? İlk kızım zayıf doğdu 38+5 olmasına rağmen 2820 doğdu. Bide Şen'de erken Doğum neden oldu belirtin var mıydı

Kilo gelişimi önde mi gidiyordu yoksa olmadı gereken kiloda mıydı? İlk kızım zayıf doğdu 38+5 olmasına rağmen 2820 doğdu. Bide Şen'de erken Doğum neden oldu belirtin var mıydı
Suyum bitmişti canım benim gelişimi 3 hafta geri çıkıyordu hep ama sorunsuz oldu şükür

Bas ve karin kismi 2 hafta onde,bacaklar.ve diger kisimlar normal haftasinda.diyordu dr. 32. Hafta kontrolumde.
2300 kg di ozaman.

Canım o belli olmuyor kimisi 1.5 kilo doğup küveze girmez kimisi 4 kilo 40 haftalık doğar küveze girer daha çok sağlıkla ilgili bi durum maşallah bebeginizin kilosu iyi inşallah küveze girmez. Girersede küvez kötü bi şey değil canım benim oğlum akciğer enfeksiyonu olduğu için 3 gün küvezde kalmıştı iyileşti çok şükür çıktı

Canım o belli olmuyor kimisi 1.5 kilo doğup küveze girmez kimisi 4 kilo 40 haftalık doğar küveze girer daha çok sağlıkla ilgili bi durum maşallah bebeginizin kilosu iyi inşallah küveze girmez. Girersede küvez kötü bi şey değil canım benim oğlum akciğer enfeksiyonu olduğu için 3 gün küvezde kalmıştı iyileşti çok şükür çıktı
Değişik bi psikolojideyim onu kucağıma alamama korkusu var. İlk gebeliğimde hala düzelmemiş bir psikolojiyle hamile kaldım o kadar korkarak geçirmiştim her günümü . Doğru söylüyorsun umarım sağlıklı şekilde kucağıma alırım

Değişik bi psikolojideyim onu kucağıma alamama korkusu var. İlk gebeliğimde hala düzelmemiş bir psikolojiyle hamile kaldım o kadar korkarak geçirmiştim her günümü . Doğru söylüyorsun umarım sağlıklı şekilde kucağıma alırım
Inşallah canım bende yaşadım aynı şeyleri gebelik kolestazıyla 36 haftalık sezeryan oldum şimdi bebeğim 7 aylık geri dönüp bakınca çok sükrediyorum inşallah sende kolay atlatırsın bugünleri

Kilonun onemi.varmi.
Cigerleri organlari gelissin yeterki.
Ben normal.zamaninda dogmusum 9 aylik ama 800 gr.
Saglikliymisim yani.
Haklısın canım ne bilirim 2 kilo altı küveze giriyor falan yazıyor heryerde. Bende onun için kiloya taktım. Yoksa hep sağlıklı olsun diyen bir anneyim . Umrumda değildir kaç kilo tombul mu değil mi.

Inşallah canım bende yaşadım aynı şeyleri gebelik kolestazıyla 36 haftalık sezeryan oldum şimdi bebeğim 7 aylık geri dönüp bakınca çok sükrediyorum inşallah sende kolay atlatırsın bugünleri
Amin canım saol desteğin için Allah kuzularımıza sağlıklı uzun ömür versin acılarını göstermesin

Back