Erken doğum ve düşük riski

masal_lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
5
0
24
Ben 6 haftalık hamileyken, kanamam oldu, düşük riskim vardı. Dört gün hastanede yatım 11 haftalık oldum düşük riskim geçti kullandığım ilaçlar sayesinde, şuanda'da 24+2 haftalık hamileyim rahim ağzı kısalıgım var ve düşük riskim var doktor erken doğum yapma ihtimalin çok yüksek dedi 24 haftalık bebekte düşükmü olur erken doğum mu olur ilaç yazdı onları kulanmaya başladım sancım hafif bazen gelip gidiyo korkuyorum erken doğum veya düşük olucak diye çok emek gördüm

26. Haftada komşum da doğum yapmıştı yaklaşık 4 ay kuvözde yattı ama şuan sapasağlam 7 aylık bir bebek 🌸 Sadece bağışıklığı diğerlerine göre ekstra düşük o kadar. Çok kolay hastalanabiliyor. Onun dışında zihinsel/fiziksel hiçbir sorunu yok 🧿🧿 İnşallah sağlıkla kucağınızda eve gidersiniz zamanlıca 🧿🥰

26. Haftada komşum da doğum yapmıştı yaklaşık 4 ay kuvözde yattı ama şuan sapasağlam 7 aylık bir bebek 🌸 Sadece bağışıklığı diğerlerine göre ekstra düşük o kadar. Çok kolay hastalanabiliyor. Onun dışında zihinsel/fiziksel hiçbir sorunu yok 🧿🧿 İnşallah sağlıkla kucağınızda eve gidersiniz zamanlıca 🧿🥰
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

X