Merhaba ben de 27 nisan da 30 haftalık erken doğum yaptım. Ben de duygunduz gibi hamileliğimi unuttugum zamanlar oldu. Çok dikkat etmedim. ılk doğumumda hiç prolem yaşamadığım için bunda da bir sorun olabileceği aklımın ucundan bile geçmedi. Şimdi kimi görsem hamile, hemen aman diyorum dikkat edin. Benim 27 haftalık olduğumda lekelenmem oldu. 1 gün hastanede kaldım. ığne ve serumla kanamam durduruldu. Ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 doz. Evde istirahat etmem söylendi. Kanamam durduğu için evde de öyle paso yatmadım. 15 gün evdeydim. Arada alışverişe de gittim. 15 gün sonra yine kanamam oldu. Yine geçti. Yatamadım yatakta kımıldamadan neden ben ciddiye almadım diye kendime kızıyorum şimdi. ışin ciddiyetini mi anlayamadım bilmem. 1 hafta sonra sancılarım başladı. Tekrar hastane ilk gün sancım biraz geçer gibi oldu. ikinci günü yine başladı. Sonrası doğum. 1580 gr bir bebeğim oldu. Kuvezde 21 gün kaldık. Şimdi iyiyiz çok şükür. Burdan diyeceğim Hamile arkadaşlarım aman dikkat edin bebeğinize ve kendinize.