erken doğum riskinden NİDİLAT kullananlar??????

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
40
kızlar merhaba;

erken doğum riskinden dolayı 28.haftamdan beri günde 3 kez olmak üzere nidilat kullanıyorum. doktorum şuan herşeyin normal olduğunu ve 36.haftamda ilacı kesiceğini söyledi. fakat en son kontrolümde artık bebeğin kafası hazneye oturmak üzere olması gerekende bu dedi. aramızda bu ilacı bu sebeple kullanan varmı? ilacı kestikten nekadar sonra bebek geliyor? doktorum geledebilir de, gelmeyedebilir de dedi. ama ben bide yaşamış arkadaşlarım varsa onlardan bilgi almak istedim. lütfen aramızda benim gibi olan birileri varsa yardımcı olsun. şimdiden çok teşekkürler.... herkese hayırlı doğumlar....

canım öncelikle geçmiş olsun..ben de 3 saatte bir nidilat kullanıyorum..erken doğum riski yüzünden 8 gün hastanede yattım..şimdi evdeyim sürekli yatıyorum kasılmalarım hala oluyo nidilat kullanmama rağmen..ben de bir de 1 cmlik açılma var inşallahh sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza..

geçmiş olsun kızlar umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Bende hamileliğimin son aylarında kullandım kaçıncı haftasında kullandığımı hatırlamadım. Ben 37+6 da doğum yaptım nidilatla buraya kadar gelebildik.

kızlar bn 25.haftamda beri nidilat kullanıyorum bugün ilaç bitti kontrolüm de daha var sizce beklemeli miyim yoksa eczaneden alabilir miyim ya da almassam erken doğumriskim artar mı çok kararsızım

kızlar bn 25.haftamda beri nidilat kullanıyorum bugün ilaç bitti kontrolüm de daha var sizce beklemeli miyim yoksa eczaneden alabilir miyim ya da almassam erken doğumriskim artar mı çok kararsızım[/QUO

bencee doktorunla gorusmeden kullanma bildiğim kafarıyla belli bir haftadan sonra ilacı kesiyorlar ben 32. haftamda erken doğum risk nedeniye 4x1 nidilata başlandı şuan 34. haftamdayım 2 haftadır bu ilacı kullanıyorum aynı zamanda hastanede de yatıyorum ilaç bebeğin kalp atışlarını etkiliyormuş o yuzden devamlı nstye bağlanıyorum bence ilacı danışmadan alma

X