Erken Doğum riskinde hangi hastanede yatabilirim?

ananas8284

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
93
171
43
42
Merhaba arkadaşlar, belki çok erken bir soru ama üçüz hamileyim. Ola ki erken Doğum riskim başladı. SGK karşılanan bebek yoğun bakımı olan hangi hastaneleri tavsiye edersiniz. Yada bu durumu yaşayanlar neler yaptınız? İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum

Canım benim ikizlerim küvöze girdi şişli kolan hastanesinde doğum yaptık bebek yoğun bakım ünitesi harikaa başka hastanelerden de bir çok bebeği oraya nakletmişlerdi

inşallah öyle bir durum söz konusu olmaz, bence evine en yakın devlet hastanesine gitmelisin oradan seni boş kuvezi bulunan hastaneye sevkederler, buradan yapılan tavsiyelere göre gittiğin hastanede kuvez boş olmazsa zora düşersin. Benim ikizler 31 haftalik dogdu kendimi kötü hissettigimde (26 haftalikken)acile gittim sancilarim başlamıştı dr. yatış verdi bebekleri 5 hafta daha durdurdular ben hastanede yattığım halde kuvezde boş yer olmazsa bebekleri boş olan kuvezli hastaneye acil ambulansla sevkedeceklerini söylediler hatta bu bulunduğum şehir dışında bile olabilir dediler nitekim benim kanımda bazı değerler yüksek çıkınca bulunduğum şehirde tıp fakültesine sevkettiler onlar sistemden bakıp hangi hastanede hangi şehirde boş yer var görebiliyorlar sonuçta tıp fak. Doğum yaptım. Nekadar doğru bilmiyorum ama acilden giriş yapanlar tıp fakültesinde para ödemiyormuş sigorta karşılıyormuş. Ben kendim sigortalıyım bende tıp fakültesine hicbir ucret odemedim.Çok uzun olduAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Çok teşekkür ederim. Benim kafam karışık. Mesela hiç devlet hastanesine gitmedim. Diyelim sancım erken oldu gittim devlete beni geri çevirmezler dimi

Çok teşekkür ederim. Benim kafam karışık. Mesela hiç devlet hastanesine gitmedim. Diyelim sancım erken oldu gittim devlete beni geri çevirmezler dimi
Geri çevirmeleri mümkün değil acil durum söz konusu. Bende hamileyken kimi zaman devlete kimi zaman özele gittim sonucta tıp fak. Doğum yaptım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…