Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesai saati baslasin hemen ariycam ama korktum kasilmalarim da 1 haftadır var zaten gOzetim altındaydm normal gibiydi bugun de boyle bisey olduİnce ince azalıyor olabilir, bol su için ama mutlaka doktorunuzu haberdar edin bu durumdan.
Ne kadarlık hamilesiniz? Muhakkak doktorunuza bildirin,hatta mümkünse gidin görsün siziMesai saati baslasin hemen ariycam ama korktum kasilmalarim da 1 haftadır var zaten gOzetim altındaydm normal gibiydi bugun de boyle bisey oldu
sızıntı şeklinde suyunuz geliyor olabilir. devamlılığı var mı? kaçıncı haftadasınız?Mesai saati baslasin hemen ariycam ama korktum kasilmalarim da 1 haftadır var zaten gOzetim altındaydm normal gibiydi bugun de boyle bisey oldu
Yaklaşık 30 hafta. Erken doğum tehdidim var tedavi görüyorum iste ilaçlar fitiller ama progestani ill defa vajinadan kullandim sabaha resmeen su gibi akti ama yapiskan kıvamlı. Hastanem mesaiye başlar baslamaz gidicem insllahNe kadarlık hamilesiniz? Muhakkak doktorunuza bildirin,hatta mümkünse gidin görsün sizi
Devamlilik ara ara bi anda az az su iner gibi islaniyor camasirim ama nette de Progestan in buna sebep olabilecegi yazıyor kafam cok karıştısızıntı şeklinde suyunuz geliyor olabilir. devamlılığı var mı? kaçıncı haftadasınız?
İyide o progestan mi neyse fitil şekilde vajinaya yerlesince yaklaşık 20 dakika uzaniyorsunuz,kalkinca geri kalanlari disari cikiyorYaklaşık 30 hafta. Erken doğum tehdidim var tedavi görüyorum iste ilaçlar fitiller ama progestani ill defa vajinadan kullandim sabaha resmeen su gibi akti ama yapiskan kıvamlı. Hastanem mesaiye başlar baslamaz gidicem insllah
Iste bende anlamadimgece koymuştum yatmadan once, sonra gece 2 kez tuvalete kalktim akinti vs yoktu sabah kalkinca geldi bianda ama bazi doktor siteleri ve forumlarda ilacin fazlasinin bu sekilde atilacag8 yazıyorİyide o progestan mi neyse fitil şekilde vajinaya yerlesince yaklaşık 20 dakika uzaniyorsunuz,kalkinca geri kalanlari disari cikiyor
Gidicem bir saat sonra ins duaniza talibimDoktorunuza gidin, birde eczanelerde satiliyordu
Turnusol kagidi gibi bir ped iste o sivi pedde renk değiştirince rengine göre su mu yoksa akinti mi olduğu anlaşılıyor. Alin evde dursun ama bence doktorunuzu arayıp hemen gidin
ben hiç kullanmadım ama bu forumda kullanan çok arkadas geri kalanini bu şekilde attiklarini söylediler. Elbette ihmal etmeyin doktorunuzla konuşun. İçinizi ferah tutun hersey yolundaIste bende anlamadimgece koymuştum yatmadan once, sonra gece 2 kez tuvalete kalktim akinti vs yoktu sabah kalkinca geldi bianda ama bazi doktor siteleri ve forumlarda ilacin fazlasinin bu sekilde atilacag8 yazıyor
Inşallah oyledir cok teşekkürlerK
ben hiç kullanmadım ama bu forumda kullanan çok arkadas geri kalanini bu şekilde attiklarini söylediler. Elbette ihmal etmeyin doktorunuzla konuşun. İçinizi ferah tutun hersey yolunda
Öncelikle kesinlikle dr gidin ama biraz da sakin kalabilmeyi basarmalusiniz çünkü stres de erken doğum tetikleyicisidir. Eğer sıvı azalıyorsa bol bol havuç ve havuç suyu tüketin . Dr da bir süre gözlemler zaten. İnşallah saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza alırsınızkonu ile ilgili ilgili forumlara yaziyorum ama malesef pek cevap yok. Benim etken doğum riskim var progestan verdiler ama sabah sizintim oldu bu acaba fitil seklnde kullandigim icin progestandan mi yoksa suyummu gidiyor nasi anlarim
Yapiskansa o progestan in akıntısı rahat olabilirsin. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum ve progestan fitil kullanıyorum haliyle bir süre sonra akıyor ve yapış yapis yağlı gibi ve beyazYaklaşık 30 hafta. Erken doğum tehdidim var tedavi görüyorum iste ilaçlar fitiller ama progestani ill defa vajinadan kullandim sabaha resmeen su gibi akti ama yapiskan kıvamlı. Hastanem mesaiye başlar baslamaz gidicem insllah
Evet progestan o şekilde yapıyor ama emin olmak için yine de doktorunuza gidin.ben ilk hamileliğimde 4.aydan doğuma kadar kullandım aynı şekilde hatta bazen ilaç bile akıntı şeklinde geliyordu.Devamlilik ara ara bi anda az az su iner gibi islaniyor camasirim ama nette de Progestan in buna sebep olabilecegi yazıyor kafam cok karıştı