Kizlar merhaba,
Bagcilar medipol mega hastanesine gidiyorum doğum kontrolum için.öncesinde kendi evime yakın bir özel hastaneye gidiyordum ama oturduğum yer okadar ters ve nerdeyse sehirdisi.özel hastane ama birtane olduğundan çok yoğundu bende ilk dörtay gidip sonradan annemin evine yakın olan hastaneyi tercih ettim conta memnun kaldım.aranızda muhakkak gidenler vardır .yaklaşık dortbucuk aydır orada nagihan kaya isimli bir doktora gidiyorum kendisi cok şeker çok güleryüzlü ilgilide bir doktor fakat benim Suanki durumum 34.haftadan beri bebegin aşağıda oluşu, baş aşağı pozisyona gelmiş olması ve hissetmediğim halde Nst de sancı çıkmasi nedeniyle durumum biraz daha hassas.suan 35+2 gunluk gebeyim ...bebeklerin enaz 37.haftada doğması gerekiyormus kuvezde kalmamasi için ve doktor bunun için bana ciger gelistirici iğne verdi tedbir amaçlı ...biraz dikkat etmem gerekio aşırı yorgunluk.stres,fazla merdiven inip çıkmak eğilmek gibi durumlar.tiroidim çıktı birde o kontrol halinde stresten uzak durmam lazim deniyorum ama herzaman mümkün olmuyor neyazkki.asil sorunum su Suanki durumum hassas fakat doktorum çok yogun diye randevu alamıyorum randevusuz gttgmde saatlerce beklemem gerekiyor orda doktorumun hasta olduğu birgün başka bir doktora muayene oldum cokta ilgiliydi ayfer özbek o doktorun ismide. Ama şimdi az bir zamanim kaldı nagihan hanımı bırakip kolay randevu alabiliyorum diye ayfer hanıma devam etmek son haftamda bana sknti yaratrmi bilmiyorum.randevusuz Gidincede nagihan hanıma muayene olup olamamk muamma ki kontrol günlerinden önce annemde kalıyorum yakin diye bazen gitmiş oluyorum o günün sabahında doktorun ameliyatı cikti ertelendi diye arıyorlar hastaneden başka güne alıyorlar dediğim gibi hem evden uzak kalmış oluyorum hemde planım bozuluyor ...hepsinden geçtim Allahkorusun acil bişey olsa ben randevu alamdigim için bekledim.neyapmam lazim sizce?ayfer hanıma birkere gittim oda çok iyi ama beshafta kaldı maximum oda erken doğmaz tam 40haftada doğarsa son bir ay için doktor deistrmek beni doğumda olumsuz etkilermi??fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler...