Erken dogum riski ve bebegin geriden gelmesi

sevdigimmm

.
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
511
413
Merhabalar yasayan hamile ve anneler bilgi verirseniz cok sevinirim. Suanda 28.haftadayim, doktor bebegin 10gun geriden geldigini ve erken dogum riskim oldugunu soyledi. Tansiyon yukselmesi yasadim, bunun icin gitmistim. Ciger gelistirici ve kan sulandirici igne verdi gobekten. Boyle sorun yasayp saglkli zamannda dogum yapan var mi? :KK43:Simdiden cok tesekkur ederim

Bende erken doğum yaptım 30.haftada. bebegim 2 ay kuvozde kaldı. Şükür iyi oldu simdi 7 yasinda kizim. İnşallah sizinde saglikla kucağınıza gelir bebeginiz:anne:

Büyüdü şükür kardes bile istedi şimdide kardeşini bekliyoruz. Bu bebeğime de erken olabilir dedi dr. İlaç verdi onu kullanıyorum sağlıklı ve hayırlı bi şekilde doğar inşallah bebislerimiz:dua:

Canım doktorum bana 14ten sonrası tehlikeli demişti. Çok şaşırdım şuan. 13-8 çok aşırı yüksek değilmiş aslında erken Doğum riskin bu yüzden miymiş?
Benim hic bu degere cikmaz canm. oyuzden beni cok etkiledi bayilma hissi yasadim 11e 7den yukari hic gormedim. Erken dogum riskim bu yuzden mi bilmiyorum sadece riskim oldugunu soyledi o anda sormak aklima bile gelmedi inan.

X