Alttan fitil olarak isteyebilirsiniz doktorunuzdan o zaman bu yan etkileri yapmaz ya da iğne olarakMerhabalar
20.haftamdayım ve bebeğim gayet sağlıklı herhangi bir sorunu yok çok şükür.Annem hamileyken ben ve ablam dünyaya 7aylık geldiğimiz için doktorum bugün bana hikayenizde erken doğum olduğu için progestan 200mg yazdı. Önlem almak istedi. Ağızdan alıyorum içki içmiş gibi oluyorum. Durumu benim gibi olan var mı sizlerin nasıl geçiyor ne yapıyorsunuz?
Vajinal fitil olarak kullananların çoğu hemen dışarı kusuyormuş. O zaman nasıl etki edecekAlttan fitil olarak isteyebilirsiniz doktorunuzdan o zaman bu yan etkileri yapmaz ya da iğne olarak
Gece yatarken atacaksınız.Vajinal fitil olarak kullananların çoğu hemen dışarı kusuyormuş. O zaman nasıl etki edecek
Vajinal alırsanız yan etkisi minimum olacaktır..Vajinal fitil olarak kullananların çoğu hemen dışarı kusuyormuş. O zaman nasıl etki edecek
Ben çok kullandım bir sıkıntı olmadı zaten vücut ihtiyacı olanı alıp fazlasını atıyor. Gece koyuyordum sabah akıntı olarak atıyorduVajinal fitil olarak kullananların çoğu hemen dışarı kusuyormuş. O zaman nasıl etki edecek
Ağızdan alıyorum şimdilik bakalımmVajinal alırsanız yan etkisi minimum olacaktır..
Gece yatmadan kullanılıyor arta kalan fazlalık tabiki çıkacak bu sıkıntı değil bizde de aynı durum sürekli akıntı şeklinde çıkıyor..
Merhaba lutinus vajınal fitil kullanıyorum 2 kutu bitirdim 3. Kutuya gectım yani yaklasık 45 e yakın kullandım tablet olarak fakat ılk baslarda rahatca ıcerı gırerken suan içeri ıtemıyorum cok acıyor bu sebepten baslangıc noktasında kalıyor ne gıbı bısey deneyebılırım bılen var mı acabaAlttan fitil olarak isteyebilirsiniz doktorunuzdan o zaman bu yan etkileri yapmaz ya da iğne olarak
Doktorunuza danıştınız miMerhaba lutinus vajınal fitil kullanıyorum 2 kutu bitirdim 3. Kutuya gectım yani yaklasık 45 e yakın kullandım tablet olarak fakat ılk baslarda rahatca ıcerı gırerken suan içeri ıtemıyorum cok acıyor bu sebepten baslangıc noktasında kalıyor ne gıbı bısey deneyebılırım bılen var mı acaba
Nasil geçiyor demişsiniz de o geçmezMerhabalar
20.haftamdayım ve bebeğim gayet sağlıklı herhangi bir sorunu yok çok şükür.Annem hamileyken ben ve ablam dünyaya 7aylık geldiğimiz için doktorum bugün bana hikayenizde erken doğum olduğu için progestan 200mg yazdı. Önlem almak istedi. Ağızdan alıyorum içki içmiş gibi oluyorum. Durumu benim gibi olan var mı sizlerin nasıl geçiyor ne yapıyorsunuz?
Dunden beri böyleyım doktorum izinde gorusme ımkanı bulamadım maalesefDoktorunuza danıştınız mi
Merhaba öncelıkle hayırlı olsun bebegınızı saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallahMerhabalar
Bendekiler yumuşak yuvarlak formda aslinda, 100 mg lik olanlar daha küçük onlardan alıp her seferinde 2 tane kullanabilirsinizDunden beri böyleyım doktorum izinde gorusme ımkanı bulamadım maalesefyani bu fitiller sert tablet seklınde oldugu ıcın gunde 3defa kullanmamdan kaynaklı tahriş olmus olabılır mı dıye dusundum fitili ıslatarak uygulayanlar olmus aynı etkıyı vermez dıye hıc denemedım
Benımkıler cok sert artık süreklı kullanmaktan tahriş oldugunu düşünüyorum bayagı acıyor cunku , yumusak olanını bılmıyordum doktorum bunu verdıgı ıcın bu vakte kadar sorunsuz kullandım ama artık zorlanınca sorgulamaya basladım en ıyısı ilk gorusmede danısayım bu konuyu cok sagolun fikir ıcınBendekiler yumuşak yuvarlak formda aslinda, 100 mg lik olanlar daha küçük onlardan alıp her seferinde 2 tane kullanabilirsiniz
Ben 3 ay sabah akşam kullandım bir süre sonra girmiyor evet aparatı ıslatıp fitili koyup ittirince giriyordu bir deneyin istersenizMerhaba lutinus vajınal fitil kullanıyorum 2 kutu bitirdim 3. Kutuya gectım yani yaklasık 45 e yakın kullandım tablet olarak fakat ılk baslarda rahatca ıcerı gırerken suan içeri ıtemıyorum cok acıyor bu sebepten baslangıc noktasında kalıyor ne gıbı bısey deneyebılırım bılen var mı acaba
Cok sagolun bır de oyle deneyecegım :)Ben 3 ay sabah akşam kullandım bir süre sonra girmiyor evet aparatı ıslatıp fitili koyup ittirince giriyordu bir deneyin isterseniz
Hemen kalkmayacaksiniz.doktorum bana vajinal alimin hem yan etkisi olmadığını hem daha çok etki ettiğini soylediVajinal fitil olarak kullananların çoğu hemen dışarı kusuyormuş. O zaman nasıl etki edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?