• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Erken doğum nedeniyle küvezde olan bebeğim küvezde...dualariniza ihtiyacim var.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yagmur25

KAAN & KEREM
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
1.187
6
316
İstanbul
Selam arkadaşlar ....Eylül annesiydim ama 17 Ağustos pazar günü suyumun aniden gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım.....doğumumu sezeryanla yaptığımdan dolayı hala ağrılarım var....Bebeğim 35+0 haftalıkken doğduğu için akciğerleri tam gelişmediğinden doğar doğmaz yeni doğan yoğun bakım ünitesine aldılar....5 gün oldu ve ben hala meleğimi kucağıma alamadım....Anne olduğumu bile hissedemedim daha......Dua edin nolur rabbim bebeğime dayanma gücü versin .....soluk alamadığı yetmezmiş gibi bide sarılık oldu .....Sütümü bile veremedim daha damardan besleniyor.....elim kolum kalkmaz oldu inanın ne gecem kaldı ne gündüzüm.....Allahım kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin......Bütün melekleri korusun rabbim......bebeklerimizi bize bağışlasın......

ALLAH yardımcınız olsun canım üzülme herşeyin hayırlısı ALLAHtan inşallah durumu düzelir ve kucağına alırsınn... dua edicem sizin için..............

yağmur Allah acil şifalar versin minik yavruna.. meleğini Allah koruyor.. inşAllah sağlıkla evine götüreceksin, kollarına alıp uyutacaksın en yakın zamanda canım....güzel haberlerini de alırız buradan bebişinin resmine de bakarız inşAllah..o günler yakında Allahın izni ile..sen de kendine iyi bak.. bebişinin sana çok ihtiyacı var annesi..Rabbim yardımcınız olsun..

Allah yardımcın olsun canım, yavrunu sana bagıslasın..
35 hafta artık 8,5 ayı gecmıs oluyorsun.. neden küveze alınmış yada akciğerleri gelişmemiş anlamadım.. :1no2:
ama az sabret kucagına alman yakındır canım.. Allah bebeğine tez zamanda şifa versın..
annesının kokusunu ondan daha fazla esırgemesın ınsallah.. Geçmiş olsun canım.. :teselli:

cokgecmis olsun ,insallah bir an once iyilesir bebegin canim ..bu arada bende betul gibi biliyordum..35.haftada cigerlerin gelisimi coktan bitmis olur diye bilirdim ..acaba senin bebegin gelisimi yavasmiydi ..dualarimiz bebeginle canim ,allah yardim eder ,sende yipratma kendini guclu dur ki bebeginde senden guc alsin ..

geçmiş olsun.ciğer iğnesi yaptılarmı ?sarılıktan korkma yenidoğanların yüzde 50 sine yakını oluyomuş..asıl nefes i rahat alması önemli..kilosu iyidir işallah..arkadşların dediği gibi bende 34 den itibaren sufraktan üretimi tamamlanmış oluyo biliyodum..hastanenden memnunsundur umarım..valla yapabilceğimiz dualarla sınırlı görünüyor şuesnada..mübarek günlerin yüzü hürmetine tezinden sağlıkla yavrunu kucağına al işallah..allah yardımcın olsun..ama moralini yüksek tutmaya gayret et..35 hafta şükürki çok riskli deil sanıyorum..güzel haberlerini bekliyoruz.

Yağmurcum Allah ım bebeğine sağlık şifa versin inşallah,35.haftada benimde bildiğim ciğer gelişimi filan tamamlanmış oluyo sen sakın bırakma kendini emin ol çok yakında yavrunu kollarına alacaksın Allah sana ve bütün hamişlere yavrularımızı sağlık içinde kucağımıza alamyı nasip etsin sende bolbol dua et ama eminim çok kısa zamanda yavrun kollarında olacak

cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin insallah-cok geçmiş olsun hayırlısıyla en kısa zamanda küvezden de cıkar bebişinn kavuşursunuzinşallah
sen e cok üzme kendini güçlü ol ki bebişinde güç alsın senden cnm Allahım korur minik meleğini:Saruboceq:
dualarımız sizinleekaydirigubbakcemile3

canımm benimm Allah yardımcınız olsun
iyişallah en kısa zamanda yavrunu evinize götürürsünüz canımm
dualarım sizinle
sabret olurmu canım herşey düzelecek iyişallahhh

cok cok gecmis olsun insallah rabbim bebegine dayanma gucu verir sag selim sizinle evinize doner ve bebegini saglicakla buyutursunuz aminnnnnnnnnnn

Selam arkadaşlar ....Eylül annesiydim ama 17 Ağustos pazar günü suyumun aniden gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım.....doğumumu sezeryanla yaptığımdan dolayı hala ağrılarım var....Bebeğim 35+0 haftalıkken doğduğu için akciğerleri tam gelişmediğinden doğar doğmaz yeni doğan yoğun bakım ünitesine aldılar....5 gün oldu ve ben hala meleğimi kucağıma alamadım....Anne olduğumu bile hissedemedim daha......Dua edin nolur rabbim bebeğime dayanma gücü versin .....soluk alamadığı yetmezmiş gibi bide sarılık oldu .....Sütümü bile veremedim daha damardan besleniyor.....elim kolum kalkmaz oldu inanın ne gecem kaldı ne gündüzüm.....Allahım kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin......Bütün melekleri korusun rabbim......bebeklerimizi bize bağışlasın......

Allah yardımcınız olsun canım meleğini size bağışlasın inşallah düzelir ve annesinin kollarına biran önce gelir dualarımız seninle

allah yardımcın olsun güzelim inşallah bebeğin düzelir kucağına alırsın allah hayırlı ömür nasip etsin.....

Allahim yardimciniz olsun canim kuzucuğuna da dayanma kuvveti versin inş. En kisa sürede toparlanip annesinin babasinin kollarina gelsin inş.

canımm Allah yardımcınız olsunn. dualarımız sizinle inşllah tez zamanda bebişin sağlıgına kavuşur sende bebişine kavuşursun güzelim. ömürlü olsun Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler versin canım.

canım benim çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebişine kavuşursun 35. hafta allaha şükür çok da erken değil allaaha şüküler olsunki içini ferah tut güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun. bebeğin kaç kilo doğdu gelişimi nasıl canıma.s.:nazar: dualarımız seninle inşallahhhh bebeğine hemen kavuşursun.

Geçmiş olsun annesi:teselli:

Sakın kötü düşünme, 35- 36 haftadan sonra doğsada bir sorun teşkil etmez. Tedbir için koymuşlardır küvöze. Kardeşimin ikizleri 36 haftalıkken doğdular, hiçbir problemleri yoktu.

Merak etme en kısa zamanda kucağına alırsın minik kuzunu, bol bol özlem giderirsiniz.:CüvCüv:

Back