Arkadaşlar merhaba. Bayadır buradaki yorumları konuları takip ediyorum ama ozel olarak sormak istedim benim gibiler var mi ne yapıyor diye.
Öncelikle bu ilk gebeliğim. 28 haftalik hamile iken kontrolde rahim agzi uzunlugumu doktor 25 mm olarak olctu. Nst ye girdim ve sanci da cikti. Serjm verdiler serumdan sonraki nst de sanci gözükmedi. 3 gun sonra kontrole çağırdı ve ben bu süreçte agri çektim. Bugun kontrole gittim nst de sanci çıkmadı rahim uzunlugum kisalmamis hala 25 mm ama hunilesme olmus. Bu yüzden yatış verdi sanci takibi için.
Acikcasi panik oldum 29.haftaya yeni girdim. Serklaj falan yapıyorlarmış erken süreçlerde ama ben de daha yeni olduğu için dikiş de yok. Agri hissetmiyorum şu an ama bu hunilesme vs. Erken dogum için büyük bir şey mi? Yani son haftalara kadar gidebilir miyim. Destek olursanız çok sevinirim.
Sağ olun çok.doktorum bana hep yatma, istirahat et ama ağır is yapmadan hareket edebilirsin dedi. Bazıları da surekli yatmaktan bahsediyor. Bu sorun olmaz değil mi
Sağ olun çok.doktorum bana hep yatma, istirahat et ama ağır is yapmadan hareket edebilirsin dedi. Bazıları da surekli yatmaktan bahsediyor. Bu sorun olmaz değil mi
Merhaba 31 haftalık hamileyim geçmeyen regl ağrısı gibi ağrım oldu doktora gittim rahim uzunluğumun 26.8 olduğunu söyledi erken doğum riski olabilir dedi. Proluton iğne verdi bir de progestan fitil her gece bir tane normalde çalışıyorum izne ayrıldım evde dinleniyorum. Bu şekilde olup vaktinde doğum yapan var mı yardımcı olur mısunuz
Doktorum hem rahat hem temkinli, sürekli örnekler veriyor bak şu haftada doğdu solunuma alınmadı. Senin gibi hastan vardı 37ye geldik geçen gün doğurdu filan diyor. İnşallah hepimiz şu zamanları bi geçirelim de şu sayfaya güzel haberlerimizi paylaşalım.
Çok sağ olun kızlar size hep dua ediyorum isimlerinizi bilmesem de. Moral oluyorsunuz hep Allah razı olsun
Süreciniz nasıl ilerliyor?çok şükür ki geç haftalarda ortaya çıkmış sizde. Ben 21.haftalıkken sancı ile acile gittim. Hunilesme var rahimde su an dinlenerek yatarak gecirmeye calisiyorum ve hala kritik haftalardayım 24'teyim. Umarım bende 32'leri görürüm. Bana da serklaj atmadı doktorum haftam ileri diye.