Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun bebeğinize inşallahEssalamün aleyküm allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun.. Doğum yapalı 3gün oldu 35 haftalık doğum yaptım sezeryan ile bebeğim küvezde Allah rızası için bebeğime ayetel kürsü veya nas Felak okurmusunuz okuyan dillerinize sağlık şimdiden insan ın umudu dua rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bebekleriniz sağlıkla hayırla gelsin bebeğimede şifa versin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsunRabbim hayırlısıyla, sağlıkla kavuştursun bebeğinize inşallah
Okudum canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah evladına kavuşursun tez vakitteEssalamün aleyküm allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun.. Doğum yapalı 3gün oldu 35 haftalık doğum yaptım sezeryan ile bebeğim küvezde Allah rızası için bebeğime ayetel kürsü veya nas Felak okurmusunuz okuyan dillerinize sağlık şimdiden insan ın umudu dua rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bebekleriniz sağlıkla hayırla gelsin bebeğimede şifa versin inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versinOkudum canım rabbim tez zamanda şifa versin inşallah evladına kavuşursun tez vakitte
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim ayağınıza taş değdirmesinOkudum canım tez zamanda kavuşun inşallahHiç merak etme 35 çok ileri bir hafta hemencecik toparlar herkesi geçer
Amin inşallahAmin inşallah Allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin
Essalamün aleyküm allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun.. Doğum yapalı 3gün oldu 35 haftalık doğum yaptım sezeryan ile bebeğim küvezde Allah rızası için bebeğime ayetel kürsü veya nas Felak okurmusunuz okuyan dillerinize sağlık şimdiden insan ın umudu dua rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bebekleriniz sağlıkla hayırla gelsin bebeğimede şifa versin inşallah
Essalamün aleyküm allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun.. Doğum yapalı 3gün oldu 35 haftalık doğum yaptım sezeryan ile bebeğim küvezde Allah rızası için bebeğime ayetel kürsü veya nas Felak okurmusunuz okuyan dillerinize sağlık şimdiden insan ın umudu dua rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bebekleriniz sağlıkla hayırla gelsin bebeğimede şifa versin inşallah
okudum RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin evladınıza aminnnnnnEssalamün aleyküm allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun.. Doğum yapalı 3gün oldu 35 haftalık doğum yaptım sezeryan ile bebeğim küvezde Allah rızası için bebeğime ayetel kürsü veya nas Felak okurmusunuz okuyan dillerinize sağlık şimdiden insan ın umudu dua rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bebekleriniz sağlıkla hayırla gelsin bebeğimede şifa versin inşallah
Rabbim şifasını versin inşallah okudum Allah kabul etsinEssalamün aleyküm allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun.. Doğum yapalı 3gün oldu 35 haftalık doğum yaptım sezeryan ile bebeğim küvezde Allah rızası için bebeğime ayetel kürsü veya nas Felak okurmusunuz okuyan dillerinize sağlık şimdiden insan ın umudu dua rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bebekleriniz sağlıkla hayırla gelsin bebeğimede şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?