Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü ve normal dedi tek sorun bebeğin çok aşağıda olması... Benimde korkum vaktinden önce gelmesirahim agzın kısa demek ki.bence doktoru dinle.erken dogum gerçekten çok zor
Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü ve normal dedi tek sorun bebeğin çok aşağıda olması... Benimde korkum vaktinden önce gelmesi
çok teşekkür ederim.. Allah bağışlasın ne mutlu size hayırlısıyla almışsınız kucağınıza..ben varim.iki cocugumuda yata yata dogurdum.biri 36 hafta sonu digeri 38 hafta basi.2. cocugumda 24-25 haftalikken ciger gelisimi saglasin diye igne oldum.dr. nuza sorarsaniz bunu anlatir.cok sukur atlattim o gunleri.darisi basina
Amin canım çok teşekkür ederim .. Ben de şöyle 36. haftaya kadar dayanmak istiyorum... Allah bağışlasın bebeğini darısı başıma inşallah..Öncelikle gecmiş olsun. Iki düşükten sonra kızımı 37 haftalık kucağıma aldım, asağıdaydı hep.. Bu zaman zarfında hep yattım, 35 haftaya kadar ilaç kullandım. İnşaallah sağ salim alırsın kucağına.
ayni igneden bahsediyoruz heralde.bebegin akcigerleri olasi erken doguma hazir olsun diye.acikcasi adini hatirlamiyorum.çok teşekkür ederim.. Allah bağışlasın ne mutlu size hayırlısıyla almışsınız kucağınıza..
Bana ciğer gelişimi için değil ama düşük riski veya erken doğum riski için iğne verdi 1 hafta ara ile ve magnorm yazdı .. daha bebeğime doğru düzgün birşey alamadım siz bebeğin alışverişini nasıl yaptınız?
Amin inşallah... Maaşallah ne güzel yavrunun şimdi yanı başında olması... Rabbim bana da nasip eder inşallah sizlerden böyle yazılar gelince umutlanıyorum.. :) Evde ev işine dair hiç birşey yapmıyorum sadece tuvalet ihtiyacımı görüyorum inşallah bende 39. haftaya kadar varabilirim.. Destekleriniz için çok teşekkür ederim..Benimde bebegim 28. Haftadan beri hep asagidaydi. Cok baski yapiyodu. Yurudukce alttan bisey cikacak gibi oluyodu. Drum banada yat dedi.biraz dikkat ettim. Sonra dogumum zor olur diye yavas yavas yuruyus yaptim.
Gecti gitti o gunler. Benim sana tavsiyem wcde cok oturma ikinma. Agir kaldirma. Allaha sigin guven. Ins sag salim vakitli bi sekilde meleginekavusursun.
Benim melegim simdi yanimda uyutmaya calisiyorum.
bu arada ben tam 39. Haftada normal dogurdum.
allah yardimcimiz olsun...
Çok şükür atlatmışsın Peki yaşadıkların karşısında moralini nasıl yüksek tuttun .. Ben ufacık bir ağrımdan dahi tedirgin oluyorum..Benimde 27 haftalikken erken dogum riskim vardi. Bebek dogum kanalina girmisti nisan ve suyumda gelmisti bununla beraber 2 cm acilmamda olmustu hastabede 3 gun yatirdilar. Sonrasinda devamli yattim hic bisey yapmiyodum. Banyomu bile esim yaptiriyordu bana. Sancilarim icin falan ilac kullaniyordum. Ama bebegimi bu sekilde devam ederek tam 40 haftasini doldurunca dogurdum. Korkma hic bsey olmaz. Sadece uzan ve yerinden tuvalete gitmek icin kalk sadece.
Ne demek canim rica ederim. Moralini yuksek tut.biseycik olmaz allahin izniyle.Amin inşallah... Maaşallah ne güzel yavrunun şimdi yanı başında olması... Rabbim bana da nasip eder inşallah sizlerden böyle yazılar gelince umutlanıyorum.. :) Evde ev işine dair hiç birşey yapmıyorum sadece tuvalet ihtiyacımı görüyorum inşallah bende 39. haftaya kadar varabilirim.. Destekleriniz için çok teşekkür ederim..
Ya tabikide hastanede ilk yattigim gunler hungur hungur agliyodum hastaneden ciktigimda da ayni sekilde. Ama etrafimdaki insanlarin destefiyle beraber zamanla astim bu durumu alismaya calistim. Moral de cok onemli cunku. Emin ol stres cok ciddi sekilde tetikliyor. Bir seye uzuldugumde sinirlendigimde hemen sancilarim tutuyordu. O yuzden moralinde saglam olsun.Çok şükür atlatmışsın Peki yaşadıkların karşısında moralini nasıl yüksek tuttun .. Ben ufacık bir ağrımdan dahi tedirgin oluyorum..
Şimdi hikayenizi okuyunca biraz moral buldum. Biz de 31+3 uz ve 1 hafta önce kasılmalar la doktora gittim. Bebek doğum kanalına girmiş ve 1 cm acilmam olmuş. 2 gece hastanede kaldık. Şimdi 6 saatte bir pre par ayrıca günde 2 progestan ve magnezyum kullanıyorum. Ara ara da kasiliyorum. Hep yatıyorum. Dayanır iz değil mi? Ödüm patlıyor erken gelecek diye. Siz hangi ilaçlari kullandınız.?Benimde 27 haftalikken erken dogum riskim vardi. Bebek dogum kanalina girmisti nisan ve suyumda gelmisti bununla beraber 2 cm acilmamda olmustu hastabede 3 gun yatirdilar. Sonrasinda devamli yattim hic bisey yapmiyodum. Banyomu bile esim yaptiriyordu bana. Sancilarim icin falan ilac kullaniyordum. Ama bebegimi bu sekilde devam ederek tam 40 haftasini doldurunca dogurdum. Korkma hic bisey olmaz. Sadece uzan ve yerinden tuvalete gitmek icin kalk sadece.
Yaa ilaclari hatirlamiyorum :) bayagi oldu cunku suan kizim 15 aylik :))) ama korkma gercekten tedbirini al doktorun tavsiyelerini ciddi ciddi dinle aksatmadan dediklerini yap bir sey olmaz ki suanda hafif kasilmalarin acilmanin olmasi cok cok normal dogum yaklasiyorŞimdi hikayenizi okuyunca biraz moral buldum. Biz de 31+3 uz ve 1 hafta önce kasılmalar la doktora gittim. Bebek doğum kanalına girmiş ve 1 cm acilmam olmuş. 2 gece hastanede kaldık. Şimdi 6 saatte bir pre par ayrıca günde 2 progestan ve magnezyum kullanıyorum. Ara ara da kasiliyorum. Hep yatıyorum. Dayanır iz değil mi? Ödüm patlıyor erken gelecek diye. Siz hangi ilaçlari kullandınız.?