• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum!!!29 haftalık doğum yaptım:(

seylagazi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
229
32
318
Denizli
Arkadaşlar forumda erken doğum yapanlar ile ilgili link aradım ama bulamadım ben 1 hafta önce doğum yaptım ve 29 haftalık bebeğim dünyaya geldi o şimdi küvezde ben dışardayım aynı derdi yaşayan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi bilgilerinizi paylaşın napıcağımı inanın bilmiyorum allah benim ve benim gibi olanların yardımcısı olsun.hamileliğim başından beri sıkıntılıydı.safra kesemde taş oluştu.gebelik şekeri çıktı ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı ilaç kullanarak durdurabildik.ve nitekim erken doğum yaptım.gebelik şekeri olanlar ve safra taşı oluşanlar huzursuz bacak sendrumu denilen geceleri olan kalça bel ağrıları yaşayanlar bende bunların hepsini yaşadım ben erken doğum yaptım aman diyeyim sizler dikkat edin:14:prematüre bebeği olan arkadaşlar ne yaptınız nasıl evde bakım yaptınız lütfen paylaşırmısınız

inşallah bebeğini kucağına alıp biran evvel evinize dönersiniz. prematüre bölümüne bakarsan sana daha iyi yardımcı olur arkadaşlar

Arkadaşlar forumda erken doğum yapanlar ile ilgili link aradım ama bulamadım ben 1 hafta önce doğum yaptım ve 29 haftalık bebeğim dünyaya geldi o şimdi küvezde ben dışardayım aynı derdi yaşayan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi bilgilerinizi paylaşın napıcağımı inanın bilmiyorum allah benim ve benim gibi olanların yardımcısı olsun.hamileliğim başından beri sıkıntılıydı.safra kesemde taş oluştu.gebelik şekeri çıktı ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı ilaç kullanarak durdurabildik.ve nitekim erken doğum yaptım.gebelik şekeri olanlar ve safra taşı oluşanlar huzursuz bacak sendrumu denilen geceleri olan kalça bel ağrıları yaşayanlar bende bunların hepsini yaşadım ben erken doğum yaptım aman diyeyim sizler dikkat edin:14:prematüre bebeği olan arkadaşlar ne yaptınız nasıl evde bakım yaptınız lütfen paylaşırmısınız

Merhaba, bilgi olmadığı için yazmak istedim 1,5 sene olmuş şimdi iyi mi bebeğiniz?
Bende ikiz bebeklerimi 31 haftalık doğurdum, 16. gün birini aldım diğeri hala küvezde, bendeki bebeğimin yarın kontrolü var, ve tabi daha sonrada rop muayenesi.

Merhaba, bilgi olmadığı için yazmak istedim 1,5 sene olmuş şimdi iyi mi bebeğiniz?
Bende ikiz bebeklerimi 31 haftalık doğurdum, 16. gün birini aldım diğeri hala küvezde, bendeki bebeğimin yarın kontrolü var, ve tabi daha sonrada rop muayenesi.

ilginiz için çok teşekkür ederim şuan ikibuçuk yaşında bıcır bıcır oldu kızım:)))çok şükür sorunlu sıkıntılı günlerimiz geride kaldı.

ilginiz için çok teşekkür ederim şuan ikibuçuk yaşında bıcır bıcır oldu kızım:)))çok şükür sorunlu sıkıntılı günlerimiz geride kaldı.

Çok sevindim maşallah.
Bizimde ilk kontrolümüz gayet iyi geçti kilo almış oğlum, iyi bakmışsın dedi doktoru.
diğer bebeğimide inşallah 1 hafta içerisinde vermeyi düşünüyorlar

Çok sevindim maşallah.
Bizimde ilk kontrolümüz gayet iyi geçti kilo almış oğlum, iyi bakmışsın dedi doktoru.
diğer bebeğimide inşallah 1 hafta içerisinde vermeyi düşünüyorlar

Negüzel ne mutlu size rabbim acılarını göstermesin sizin işiniz 2 kat daha zor :) ama inanın geçiyor hiç yaşamamış gibi oluyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar. Uzun zaman olmus. Siz bueaya yazali. Bende 29 haftalik gebeyim. Ve baya sıkıntıli heciyor gebeligim . Dusuk tehlikesi var diye rahim agzi dikisi yapildi ameliyatla daha 4 aylik iken. Ve 6. Aydan buyanada erken doğum riskim var. 3 hafta once doktorum cigerleri gelissin diye 4 igne yazdi. Kullandik 3 haftayi geride biraktik. Lakin bu iki gundur hem yalanci sancilarim hemde baya baya bi akintim oluyor yarin kontrole gidecem ki muhtemelen gelen bebegin suyudur. :( bebek kuveze girecek ama endiselerim her dakka artiyor. Yaşarmi normal dogan cocuklar gibi saglikli olurmu kafami kurcalayip duruyor. :(

Merhaba insallah bebeklerimizi sagsaglim kucaginiza almissinizdir. ben de 29 haftalik dogum yaptim.bugun 13.gun makinadalar ogluk ayrica burundan solunum aliyor.Kizim burundan almiyordu dun gece birden sikinti yasamis entube olmis agizdan baglamislar. 1.250dogdulat 1.050ye dustuler.3cc sut yiyorlar.Ama dunden beri kizimin beslenmesini kesmisler.Cok uzgunum.Bu surecleri yasadiniz mi?

Arkadaşlar forumda erken doğum yapanlar ile ilgili link aradım ama bulamadım ben 1 hafta önce doğum yaptım ve 29 haftalık bebeğim dünyaya geldi o şimdi küvezde ben dışardayım aynı derdi yaşayan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi bilgilerinizi paylaşın napıcağımı inanın bilmiyorum allah benim ve benim gibi olanların yardımcısı olsun.hamileliğim başından beri sıkıntılıydı.safra kesemde taş oluştu.gebelik şekeri çıktı ilk 3 ay düşük tehlikesi vardı ilaç kullanarak durdurabildik.ve nitekim erken doğum yaptım.gebelik şekeri olanlar ve safra taşı oluşanlar huzursuz bacak sendrumu denilen geceleri olan kalça bel ağrıları yaşayanlar bende bunların hepsini yaşadım ben erken doğum yaptım aman diyeyim sizler dikkat edin:KK14:prematüre bebeği olan arkadaşlar ne yaptınız nasıl evde bakım yaptınız lütfen paylaşırmısınız
Çok geçmiş olsun bende 27 haftalık erken doğum yaptım bebeğim hayatta değil maalesef inş siz sağlıcakla alırsınız kucağınıza haftanız iyi kilosu da iyiyse küvöz sonrası çıkar Allah’ın izniyle allah yardımcınız olsun sizin tam olarak Erken doğum sebebiniz nedir şeker den dolayımı bende de varis vardı ama bacak ağrısı buna sebep olmaz sayfa olarak da prematüre bebekler yazın çıkacaktır

Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok pramutre değil daha hiç bebek sahibi olamadım ama rabbbim yardımcın olsun bol bol dua et yazın ustlerde olsun diye yazıyorum insalllah bebeğine kavuşursun ve çok sağlıklı olurr raabbim sana bagislasin

Back
X