• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken biten adet?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SeseSesilia

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
673
424
23
28
Kızlar merhaba Bat tarihim 20 eylül ve b yine beklemedeyim. Bu ay 8. Ay bende görünürde bir sorun yok 29 30 günde bir adet oluyorum genellikle düzenlidir. Adetimin tmaamen bitmesi 9. Güne kadar uzuyor yani o kahverengi lekenin de yok olmasından bahsediyorum. Ama bu ay 6. günde tamamen kesildi ki çok şaşırdım çünkü genelde 5. Günden 8. Güne kadar net kahverengi gelir 9. Günde kesilirdi. Geçenler bi arkadaş böyle bir soru açmıştı ama bulamadım onu. Sizce adetimin erken bitmesi vücudun kendini gebeliğe hazır hale getiriyor olması olabilir mi? Yumurtlama tarihim de adet başlangıcından sonraki 17. Ve 18. Gündü. Aslında böyle de meşgul etmek istemiyorum sizleri ama bat gününü beklerken bu sorular kafamdan gitmiyo 😔

Kızlar merhaba Bat tarihim 20 eylül ve b yine beklemedeyim. Bu ay 8. Ay bende görünürde bir sorun yok 29 30 günde bir adet oluyorum genellikle düzenlidir. Adetimin tmaamen bitmesi 9. Güne kadar uzuyor yani o kahverengi lekenin de yok olmasından bahsediyorum. Ama bu ay 6. günde tamamen kesildi ki çok şaşırdım çünkü genelde 5. Günden 8. Güne kadar net kahverengi gelir 9. Günde kesilirdi. Geçenler bi arkadaş böyle bir soru açmıştı ama bulamadım onu. Sizce adetimin erken bitmesi vücudun kendini gebeliğe hazır hale getiriyor olması olabilir mi? Yumurtlama tarihim de adet başlangıcından sonraki 17. Ve 18. Gündü. Aslında böyle de meşgul etmek istemiyorum sizleri ama bat gününü beklerken bu sorular kafamdan gitmiyo 😔
Normalde bu konuda bilgim yok ama mesajını okuyunca aklıma geldi bak ben hamileyim gecen ay adetim erken bitmedi ama cok az geldi normal inden az 4 gun yogun geciyo normlade 2 gun yogun gecti sonra lekelenme olarak normal gunumı tamamladım olabilir yanii.

Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 Ben de işte öylece bekliyorum bu takıldı kafama sadece. Çok teşekkürler cevabınız için

Back
X