• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Erken Beyazlayan Saçlar

tuba01

Denniz ' m <3
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
31
0
86
33
Bursa

ya ben daha 15 yasındayım ama saçlarımda beyazlar var çok olmasada bunlar benim moralimi çok bozuyor ben saçlarımı mümkün olduğunca boyatmamak istiorum ama böyle giderse 20 yasında boyatacam ne yapabilirim şimdiden tesekkürler:çok üzgünüm:a.s.

1 adet soğan, 1 adet sarımsak(5tane), 1 yumurta sarısı. soğan ve sarımsak ezilir. yumurta sarısı da ilave edilip saçlara boya sürer gibi sürülür. 30 dakika sonra yıkanır. SUNA DUMANKAYA.

ben yıllar önce buna benzer bir terkip uygulamıştım...o zamanlar saçlarımda beyaz yoktu yani beyazlar açısından işe yarayıp yaramadığını bilemiyeceğim :sm_confused:fakat saçlarıma müthiş yaramıştı onu biliyoruma.sgelgelelim şöyle bir sorunum olmuştu...bu terkipi saçıma sürüyordum bol bol yıkıyordum hatta bazen günde iki kere güzel kokulu şampuanlarla...sonrasında parfüm sıkıyordum yinede yanıma her yanaşan şöyle diyordu"sen köftemi yaptın:bbo:kafamçokkarıştıtatlicadiarzu:Roflol::Roflol::Roflol:..yani o koku çıkmak bilmiyor benden söylemesiyerimsenibenözellikle çalışan hanımlar bir kez daha düşünsünler derim:sm_confused:a.s.

Kızlar bana açıkcası saçma geliyor böyle dıştan sürmek.Yani saçlar kökten beyazlar.Siz bunları ne kadar saç derisine sürerseniz sürün köküne fazla etki etmez.Onun yerine her gün 2-3 sarımsak birde soğan yemek daha faydalıdır bence. Önemli olan dıştan değil içten beslemek.

Kızlar bana açıkcası saçma geliyor böyle dıştan sürmek.Yani saçlar kökten beyazlar.Siz bunları ne kadar saç derisine sürerseniz sürün köküne fazla etki etmez.Onun yerine her gün 2-3 sarımsak birde soğan yemek daha faydalıdır bence. Önemli olan dıştan değil içten beslemek.

işe yaramıcak bişeyi niye paylaşsın o kadar kitabı war bu kadının. ben inanıyorum yapıp yapmamak size kalmş arkadaşlar.

Peki arkadaşlar bunu beyazlaşan saçlaramı süreceğiz yoksa kafanın tamamına mı.Gerçi sanki tamamına gibi me geliyor ya gene de denemek lazım.Birde bunu ne kadar süreyle sürmek lazım.Bilen deneyen arkadaşlara duyurulur.

arkadaslar ben bu tarifi uyguladim ve ekrulum'un dedigi gibi defalarca yikamama ragmen sacimdan sogan kokusu gitmedi. hatta bu konusa suna hn'a yazmayi da dusundum, cunku bu uygulama yontemi ile alacagimiz fayda kadar zarar da goruyoruz. bunun kokusunu bastiracak bisey olmali. a

restoria discreet kullanabilirsin. medikal bir urun, losyonu ve kremi var. yanliz surekli kullanim gerektiriyor. ilk once saclarin kendi rengini bulana kadar hergun kullaniyorsun. daha sonra haftada birkac kez kullanman yeterli.

ya ben daha 15 yasındayım ama saçlarımda beyazlar var çok olmasada bunlar benim moralimi çok bozuyor ben saçlarımı mümkün olduğunca boyatmamak istiorum ama böyle giderse 20 yasında boyatacam ne yapabilirim şimdiden tesekkürler:çok üzgünüm:a.s.

Canım muhtemelen genetiktir. Fakat moralini bozma bunun için. Sonuçta hepimiz saçlarımızı boyatıyoruz. Fakat bence çinko, biotin, e vitamini, demir bunları yeterine al ağız yoluyla.

Bu yasta canim cok erken beyazlamis canim ya.
ama canini slkma ne yapalim.üzülme fazla, ilerde boyarsin.pek boyama taraftari degilim dogalliktan yanayim ama,kendini iyi hissedeceksen boya canim.:a015::a015:a.s.a.s.

benim saclarım 18inde beyazlamaya basladı simdi 26 yasındayım ve malesef ön tarafta baya beyazım var :(((

Bu yasta canim cok erken beyazlamis canim ya.
ama canini slkma ne yapalim.üzülme fazla, ilerde boyarsin.pek boyama taraftari degilim dogalliktan yanayim ama,kendini iyi hissedeceksen boya canim.:a015::a015:a.s.a.s.

yha çok yok aslında ama içlerde bayagı var beni endişelendirior açıkçası ve ben saçımı boyatmak istemiorum şöle 30 yaşlara kadar filan ama işte sinir ediolar bazen beni ama büyütülcek bi tarafı yok sa ırım psikolojikk olabilir ee sorunalr çok oluncaa :(:(:1no2:

tuba cığım genetik büyük ihtimal çaresi boyatmak ya da uzun uğraşlarla sabırla ceviz yaprağı kabuğundan adaçayı çay tariflerinden doğal boyama yöntemiyle bir umut denemek bazı tarifler var araştır daha gençsin zamanın var birini uygula saça doğal renk verip koyulaştırıyorlar tarifler beyazları kapama olabilir böylece en az 6 ay 1 yıl dene baktın ki gerçekten de beyazların boyamadan kapandı görünümü azaldı ne mutlu bunları denersin

arkadaşlar bende saçlarımı her ay boyamak zorunda kalıyorum..ön taraflarda baya beyazım var bi ara sabahları sarımsak alıyodum ama çok kötü yokmu bi çare

arkadaşlar ben bu tarifi bi kere yapabildim..nasıl bir koku yayılıyor anlatamam..dayanamadım ertesi gün yine yıkadım, sıcak suyla daha da coştu koku..faydası olacağına inanıyorum tabii ama bu çileye katlanabiline..haftada bir yapılır diyor, zaten bi haftada anca çıkan kokuyu yeniden çekmek gerekir..
Her gün sütle bi sarımsak yutmak, bi de bir tatlı kaşığı çörek otu yemek iyi geliyormuş..ben de içten destek deneyeceğim..

Back