• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken beta ve doktor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kardelencicegimm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
749
759
23
42
Merhaba bayanlar. Yumurtlama ayin 8'inde oldu. Sat 27 Kasım Bat 24 Aralık. Ama ben dayanamayip 2 gundur test yapiyorum. Ikinci cizgi yok tabi ki. Cok mu erken? Neden erkenden yaptin derseniz ayin 14 unde dr gittim. Ikinci yumurtam catlamis mi diyeé kan testi yapti ve hcg ye de bakti. Anlam veremedim. Ticari miydi acaba?

Merhaba bayanlar. Yumurtlama ayin 8'inde oldu. Sat 27 Kasım Bat 24 Aralık. Ama ben dayanamayip 2 gundur test yapiyorum. Ikinci cizgi yok tabi ki. Cok mu erken? Neden erkenden yaptin derseniz ayin 14 unde dr gittim. Ikinci yumurtam catlamis mi diyeé kan testi yapti ve hcg ye de bakti. Anlam veremedim. Ticari miydi acaba?
Ticari miydi bilemem ama gecikmeden yapilan test her zaman dogru sonucu vermez. Ben de yapıyorum evet ama elimde cok olunca dayanamiyorum ondan.

Canım benimle senin aynı bende yaptım yok 🙈aynı tarih kanda çıkmadımı

Back
X