Foto paylaş bizimle de :)bugün yine test yapıcam koyulaşmayı gözlemek için bakalım ne durumdayız :)
Hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto paylaş bizimle de :)bugün yine test yapıcam koyulaşmayı gözlemek için bakalım ne durumdayız :)
Foto paylaş bizimle de :)
Hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhh
Ayyyy maşallahhh maşşallahhhböyle çıktı canım
Ayyyy maşallahhh maşşallahhh
Bizim yiğene bakar mısın :)
Adeti bile beklemeden kendini gösterdi :)
Ve normal 5 tl lik testlerde çıkıyor bu :)
Bak gördün mü hislerin kuvvetli imiş canım :)evet canım netten aldım tanesi 1 lira hatta :)
ama bayagı koyulaşmış değilmi dünden beri
adet gününe 6 var sanırım 5 kala kopkoyu olur bu test yarın
yumurtlamam 25 ocaktı maşallah ne kadar koyulaştı ilişkiden sonra 8. gün bugün
Bak gördün mü hislerin kuvvetli imiş canım :)
İnternetten nerden aldın canım? :)
Valla ben bütün paramı testlere veriyorum 1 tl çok ucuzmuş :)
AYy bedavaymış :)toplu aldım canım 10 tane gittigidiyor dan 10 laboquick gebelik testi 9.99 tl :)
AYy bedavaymış :)
Dur hemen siptiş vereyim bende.
Bulamadım o fiyata link atabilir misin :)al kuzum al hemde aynı gün kargo hemen geliyor
Bulamadım o fiyata link atabilir misin :)
Valla çok sevindirdin beni cuma cuma
Aşlahda seni sevindirsin inşallahhh canım :)
Inşallah yaaaOhhhh ne güzel :)
İnşallah olmazsında hamile haberlerini alırızzz![]()
Maşallah yaaaa evet kesin hamissinböyle çıktı canım
Maşallah yaaaa evet kesin hamissin
Bende bugün test aldirttim ama yarın sabah testi deniycem, bir gun daha beklemek istiyorum. Belki adet olurum. O kadar kasık ağrısı var ki adet olacağım gibibana da öyle geliyor :) sen naptın kuzum?
Verdim sonundane demek kuzum dur bak sayfası bu linki de atayım https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/laboquick-10-adet-gebelik-testi-324390463
Canım ne zaman yumurtladın ki sen?Belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var, adete 12 gün var daha
Offf valla bu hafta inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)Bende bugün test aldirttim ama yarın sabah testi deniycem, bir gun daha beklemek istiyorum. Belki adet olurum. O kadar kasık ağrısı var ki adet olacağım gibi
Canım ne zaman yumurtladın ki sen?
Offf valla bu hafta inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)