• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN BELİRTİLER

N Nazya000 kız Allah iyiliğini versin okuya okuya geliyorsun en baştan bu yana
bak biz nerelere geldik benim test pozitifken negatif oldu
göremedin tabi daha :))

Ama bunu ne zaman yaptın diğerini be zaman yaptın? İlk idrarla mı?

canım şimdi şöyle oldu
beni bilirsin sabırsızım
sat 9 ocak ya benim
10. gün yumurta akına benzeyen akıntı gelmişti ama aslında 25 i yumurtlama zamanımdı
şimdi ovulasyon testi yapmadım ya bu ay illa bir aksilik olcak
benim kasık ağrıları da başlayınca dedim acaba akımtı geldiği gün erkenmi yumurtladım test yapim dedim
bana bahane çok:)
yaptım çizgi çıktı o gördüğün
beş saat sonra farklı bir test yaptım negatif
daha bat 8 şubata

canım şimdi şöyle oldu
beni bilirsin sabırsızım
sat 9 ocak ya benim
10. gün yumurta akına benzeyen akıntı gelmişti ama aslında 25 i yumurtlama zamanımdı
şimdi ovulasyon testi yapmadım ya bu ay illa bir aksilik olcak
benim kasık ağrıları da başlayınca dedim acaba akımtı geldiği gün erkenmi yumurtladım test yapim dedim
bana bahane çok:)
yaptım çizgi çıktı o gördüğün
beş saat sonra farklı bir test yaptım negatif
daha bat 8 şubata
O zaman 5 gün daha bekle öyle yap bi daha
Ay bapıyım :D okur okumaz heycanlandım. Valla ister inanın ister inanmayın. Sanki kendim hamile kalmış gibi seviniyorum :halay:

O zaman 5 gün daha bekle öyle yap bi daha
Ay bapıyım :KK70: okur okumaz heycanlandım. Valla ister inanın ister inanmayın. Sanki kendim hamile kalmış gibi seviniyorum :halay:

inanmazmıyım kuzum ben de nasıl mutlu oluyorum birinin haberini alınca çift çizgisini görünce :)
annelik böyle birşey işte
belki insanoğlu kıskanır haset eder ama konu bu olunca nasıl yağlarımız eriyor içgüdüsel bir sevinç kaplıyor insanı arkadaşında görünce bile :)

inanmazmıyım kuzum ben de nasıl mutlu oluyorum birinin haberini alınca çift çizgisini görünce :)
annelik böyle birşey işte
belki insanoğlu kıskanır haset eder ama konu bu olunca nasıl yağlarımız eriyor içgüdüsel bir sevinç kaplıyor insanı arkadasında görmek bile :)
VAlla hasetlik yapmıyorum ben. Olmuyorsa olmuyordur
Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur bunun inancındayım çünkü geç olsunda güç olmasın :)
Ya sütüm çekti derler ya ahahhaha bende de öyle oluyor valla swviniyorum :D

VAlla hasetlik yapmıyorum ben. Olmuyorsa olmuyordur
Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur bunun inancındayım çünkü geç olsunda güç olmasın :)
Ya sütüm çekti derler ya ahahhaha bende de öyle oluyor valla swviniyorum :KK70:

süt deyince bak işte benim göğüsler ağrıyor ya
rahimde de bişeyler oluyor valla vuruyor arada alttan üstten

Hadi inşallah belirtilerin doğrudur inşallahhhhhh
Bata kaç gün kaldı şunun şurası. İnşallah hamilesindir canım ağır kaldırma yinede.
Ben adet oluyorum yine bir önceki gebeliğim gibi.
Yoğunluğu çok az.
Normal adet olsam, adet öncesi hafif bi kramp olur o kadar.ama bunda öyle olmadım. Halen devam eden bel ağrım var. Artı sol kasığın karnımın alt kısmı ağrıyor ve göğüslerim acıyor. Halen uçları top top sert.
Dengemiz şaştı kizzz

Son bir gun. Kızlar o kadar düşünüyorum ki valla kaç gecedir rüyalar da test yaptığımı görüyorum. Herkes hsmilesin diyor rüyalar da, rüya Rüya Rüya. Acaba ne zaman gerçek olacak:anneadayı::KK200::anne::emir_bebek:

Ohoooo ben kaç kezzz rüya görüyorum
:)
Kızlar varmı belirtiler. Benim kanamam çok azaldı gibi. Karnım şiş hala ve göğüs uçlarımın halkaları genişledi biraz. Hadi hayırlısı bakalım yarın belli olucak :)

Back