• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN BELİRTİLER

kuzum sence benim değer kaç o zaman testime göre :)

bu arada hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin kuzum çok sevindim :)
Ya bugün ki testim aynı böyleydi T öizgisi daha kırmızı idi. Seninde böyle çıkar
Haftaya cuma git bence doktora direk keseyi görürsün :))

CAnımmmm etmez miyim birde düşük yapmıştım ben 6 haftalık. O yüzden çok iyi anlıyorum. Nokur Allaha sizde dua edin umudunuzu yitirmeyin yeter :) Rabbim en güzelini vereceği için bekletiyor buna inanın :)
tabi ki ediyorum burda o kadar bayan varki dert ortağı hepsine bir bir dua ediyorum .. :)

tabi ki ediyorum burda o kadar bayan varki dert ortağı hepsine bir bir dua ediyorum .. :)
Bu siteyi açanlardan Allah razı olsun gözüm ablalık yapıyoruz bazdn birbirimize :) o kadar iyi oluyor ki.
Çünkü isyana kalkmıyorsun bak aynı kadari yaşan milyonlar var diosun şükrediosun haline. Ayyy inşallah senindd haberini alırız canım benim :) sonraaa bağıra çağıraaa burda seviniriz senn içinde :)

Ya bugün ki testim aynı böyleydi T öizgisi daha kırmızı idi. Seninde böyle çıkar
Haftaya cuma git bence doktora direk keseyi görürsün :))

inşallah kuzum öyle düşünüyorum haftaya gidicem hayırlısıyla görücez inşallah keseyi :)

IMAG3385.jpg
IMAG3385.jpg

Eklentiler

• IMAG3384.jpg
    IMAG3384.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 31
Bendede idrar testleri negatif kimyasal ne demek kurtaj filanmi yapiyorlar yoxsa kendiliyinden dushuyormu???
Biyokimyasal deniyor hormon biraz yükseliyor adette 4-5 gün gecikme oluyor.sonra adetimiz geliyor ve vücut atıyor oluşmaya çalışan bebeği.bende ilk defa duydum.bir yakınımda da oldu 9 gün gecikti. Hormon yükseldi sonra herşey normale giriyor sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi açanlardan Allah razı olsun gözüm ablalık yapıyoruz bazdn birbirimize :) o kadar iyi oluyor ki.
Çünkü isyana kalkmıyorsun bak aynı kadari yaşan milyonlar var diosun şükrediosun haline. Ayyy inşallah senindd haberini alırız canım benim :) sonraaa bağıra çağıraaa burda seviniriz senn içinde :)
Çokluk teşekkür ederim canım benim :KK15:

im türkiyede 10dan küçük ise negatif olur. Ablamın ki 7 idi iki gün sonra 20 oldu
Cok teshekkur ederim canim hayla adet gormedim doktora gittim hormon testini yeniliyelim dedi odaki regle zamani test yaptirmak istiyorum shimdi degil ondan hicbishey yapmiyorum bekliyorum bakalim nolacak belkide ilaclardandir ya regl olacam yada hamish olacam bashka secim yok)))))))

Cok teshekkur ederim canim hayla adet gormedim doktora gittim hormon testini yeniliyelim dedi odaki regle zamani test yaptirmak istiyorum shimdi degil ondan hicbishey yapmiyorum bekliyorum bakalim nolacak belkide ilaclardandir ya regl olacam yada hamish olacam bashka secim yok)))))))
Ahhh hadi inşallahh :) sonuç ne oldu şimdi :)

Back