Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları erken ama kafama takıldı şimdiden

Çocuk doğmadan kendin bjk forması al kocam çok sevdiği için sürpriz yaptım aldım dersin. Sen sinir olacağına onlar olsun

Gorumcen, emri vaki yapacak hatta bunu kendi yapmayıp arkadaşlarına yaptıracak demek. Tek tek bunları mı düşünüyorsun gerçekten

Babası da Beşiktaşlı alınırsa bir iki defa giydirirsin olur biter.

Ama tabi daha hamile bile olamaman gibi küçük bir ayrıntı var o hiç önemli değil

madem bu kadar konularım sorun yorum yapmayın o zaman
evet bunları dusunuyorum sanane bundan
bu arada yorumun için de teşekkürler

madem bu kadar konularım sorun yorum yapmayın o zaman
evet bunları dusunuyorum sanane bundan
bu arada yorumun için de teşekkürler
İstediğim gibi yorum yapabiliyorum ama ben ve bunu sana sormak gibi bir görevim yok, biliyorsundur 12 üyelikli biri olarak.

35 yaşına gelmiş koca kadının dert ettiği çocukça şeyler komik, o bunları yazmaktan rahatsız olmuyorsa bende gülerim rahat rahat böyle

bende sana / size sormuyorum . . .
buraya ne yazdığım sizi ilgilendirmez tıpkı sizin böyle saçma sapan beni takip etmeniz gibi
neyse daha fazla size yorum yapmayacağım yorumlarınızı görmemek en iyisi ziraa sizin bana önem verdiğiniz yada takip ettiğiniz kadar önem vermiyor takip etmiyorum çocukları . . .

Alırsa alsın giydirmezsiniz olur biter.

Şükür etrafımda ne ben ne esim ne babam ne kayınbabam futbolla ilgili kimse yok. kucucuk bebekleri fanatik yetistirmeye calişilması bana da itici geliyor.

oğluma kimse takim amblemi olan bir kıyafet almadı alsada giydirmezdim bir kenar da dururdu. dert edilecek bir şey değil. zira daha hamile bile değilsiniz anladığım kadarıyla.

sanırım haklısın önemli olan onların ne yaptgı değil benm ne kadar dikkate aldığım.
Alan ne alırsa alsın giydirmem olur biter. .

Çocuk kaç aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…