İnşallah nasip olur ben gs liyim eşim fb li babam ve abim de fb li geçen abim zıbın gösteriyodu bana alıcam diyeKızlar şimdiden doğmamış çocuğu düşünmek garip tabi ama aklıma takıldı. Benm eşim görümcem ve arkadaş çevreleri koyu bi bjkli bende gsliyim maç takıntım yok ama mutlaka çocuk olunca eşim hariç görümce emri vaki yapıp bjk forması alacak çocuğuma bende bu duruma uyuz olacağım muhtemelen çunku ilk yegen olacak eşim alsa gam yemem ama sırf emrivaki için yapacak hatta muhtemelen bunu da kendisi yapmayacak arkadaşlarına yaptıracak bu durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım şimdiden eşime de söylemek anlamsız çunku eşim sürekli bebek diyorkısmetse bakalım 7 aylık evliyiz..
Yaa inş nasip olurİnşallah nasip olur ben gs liyim eşim fb li babam ve abim de fb li geçen abim zıbın gösteriyodu bana alıcam diyebende anneme diyorum oda gsli benim gibi sen al ben alsam eşim giydirmez diye ama alırlarsa giydiririm fb li de büyünce kendi karar versin
Lafı açıldığında derim olunca kısmetse inş ama muhtemelen görümceden gelecek bi emri vaki olmadı üstü gs altını bjkli giydiririm resim atarımKonusu açılınca bebeğe takım dayatmak istemiyorum kendisi büyüyünce istediği takımı seçebilir onun karar vermesi lazım falan deyin
Ya işte o büyüyünce ne olmak istiyorsa öyle hastane çıkışı fln dayatmak istemiyorumSanki hayaliniz gibi aman erkek olursa hastane çıkış takimini şu takim alacam diyin
Hiiç gerek yok hatta konusu açılınca direkt tavrınızı belli edin bu konular açılınca ben üzülüyorum lütfen açmayalım bence yanlış şeyler deyin. Böyle yapmazsanız daha çook şeye karışılır. Herkes kendi çocuğuna ne giydiriyosa giydirsinLafı açıldığında derim olunca kısmetse inş ama muhtemelen görümceden gelecek bi emri vaki olmadı üstü gs altını bjkli giydiririm resim atarım
Şimdiden haset etmeye baslamissiniz ne var bunda kiKızlar şimdiden doğmamış çocuğu düşünmek garip tabi ama aklıma takıldı. Benm eşim görümcem ve arkadaş çevreleri koyu bi bjkli bende gsliyim maç takıntım yok ama mutlaka çocuk olunca eşim hariç görümce emri vaki yapıp bjk forması alacak çocuğuma bende bu duruma uyuz olacağım muhtemelen çunku ilk yegen olacak eşim alsa gam yemem ama sırf emrivaki için yapacak hatta muhtemelen bunu da kendisi yapmayacak arkadaşlarına yaptıracak bu durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım şimdiden eşime de söylemek anlamsız çunku eşim sürekli bebek diyorkısmetse bakalım 7 aylık evliyiz..
Bugün uyanıp görümceme nasıl sinir olsam diyemi düşündünKızlar şimdiden doğmamış çocuğu düşünmek garip tabi ama aklıma takıldı. Benm eşim görümcem ve arkadaş çevreleri koyu bi bjkli bende gsliyim maç takıntım yok ama mutlaka çocuk olunca eşim hariç görümce emri vaki yapıp bjk forması alacak çocuğuma bende bu duruma uyuz olacağım muhtemelen çunku ilk yegen olacak eşim alsa gam yemem ama sırf emrivaki için yapacak hatta muhtemelen bunu da kendisi yapmayacak arkadaşlarına yaptıracak bu durumla karşılaşırsam ne yapmalıyım şimdiden eşime de söylemek anlamsız çunku eşim sürekli bebek diyorkısmetse bakalım 7 aylık evliyiz..
Hahah doğru ya bana abim dediği için hiç batmadıBugün uyanıp görümceme nasıl sinir olsam diyemi düşündün
Bu elti ve görümcelerle sürekli fesatlanıp kafalarında kurmayı bıraksa gelinler mutlu olacak ama yol hep bir fesat düşünceHahah doğru ya bana abim dediği için hiç batmadıbelki görümcem olsa batardı
Eşlerine olan hinclarini gorumceden çıkarıyorlarBu elti ve görümcelerle sürekli fesatlanıp kafalarında kurmayı bıraksa gelinler mutlu olacak ama yol hep bir fesat düşünce
Haklısın aslında o dönem denk gelirse direk ben dayatmak istemiyorum kendisi büyüyünce ne giymek istiyor ise derim olur biterHiiç gerek yok hatta konusu açılınca direkt tavrınızı belli edin bu konular açılınca ben üzülüyorum lütfen açmayalım bence yanlış şeyler deyin. Böyle yapmazsanız daha çook şeye karışılır. Herkes kendi çocuğuna ne giydiriyosa giydirsin
Eşime olan bi hıncım yokEşlerine olan hinclarini gorumceden çıkarıyorlar
Görümcemi tanıyorum öyle böyle başkaları üstünden emri vaki yapmayı severBu elti ve görümcelerle sürekli fesatlanıp kafalarında kurmayı bıraksa gelinler mutlu olacak ama yol hep bir fesat düşünce
Evet atan senin biliyoruz...Eşime olan bi hıncım yok
Haset değil sadece görümcemi tanıyorumŞimdiden haset etmeye baslamissiniz ne var bunda ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?