- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adaçayı okudum onu içiyorm şuan inşaAllah gelir bu günStresten olmamıştır bol su Yeşil çay ve yürüyüş çözer
Evdeyseniz tempolu yürüyüş de yapınAdaçayı okudum onu içiyorm şuan inşaAllah gelir bu gün
Ziplıyorm şuanEvdeyseniz tempolu yürüyüş de yapın
Masaj yapın ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasında vardı masajı diye hatırlıyorumAdaçayı okudum onu içiyorm şuan inşaAllah gelir bu gün
Sıcak su torbası koyuyorum dün akşamdan beri, masaj nasıl yapılıyor ovalayarak mı?Masaj yapın ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasında vardı masajı diye hatırlıyorum
Ziplıyorm şuan
O sayfaya girip bulun ben denk gelmiştim. Okumuştum öyle. Ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum. Sıcak su koymayınSıcak su torbası koyuyorum dün akşamdan beri, masaj nasıl yapılıyor ovalayarak mı?
Sıcak su torbası koyuyorum dün akşamdan beri, masaj nasıl yapılıyor ovalayarak mı?
Buldum
Teşekkür ederim yapıyorm hemenİki elinizi sağ ve sol göğüs kafesinizin altına koyun ve yumurtalıklarınıza doğru çapraz biçimde bastırarak kaydırın elinizi. 15 dk kadar yapın
Sıcak su neden koymayaym? Sıcak duş tutmayı düşünüyordm?O sayfaya girip bulun ben denk gelmiştim. Okumuştum öyle. Ama nasıl yapıldığını hatırlamıyorum. Sıcak su koymayın
Duşu öneriyorlar ama oraya direkt sıcak uygulamayı önermeyen çok fazla doktor var.Sıcak su neden koymayaym? Sıcak duş tutmayı düşünüyordm?
Anladım teşekkür ederimDuşu öneriyorlar ama oraya direkt sıcak uygulamayı önermeyen çok fazla doktor var.