• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken adet olmak hamilelik göstergesi midir?

Melisasarginn

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
109
33
13
25
Arkadaşlar merhaba herkese iyi güzel akşamlar dilerim.Ben geçen ay aralıkta 17 sinde adet oldum 23 ünde bitti bu ay bugün yani 12 sinde regl oldum bu normal bir durum mu? regl takvimimde 15 inde adet olacaksın diye gösteriyordu ben 12 sinde oldum bu normal bir şey değil mi erken adet olmak hamilelik göstergesi midir? üstüne görme olmadım.

Hormonal bir düzensizlik var gibime geldi.
Hamilelikte regl günü az da olsa kanama olur ama regl kanamasi gibi degil.damlacik gibi.yerleşme kanamasi denir buna.
Regl duzeniniz ilk defami bozuldu?daha önceleri düzenli miydi?

Hormonal bir düzensizlik var gibime geldi.
Hamilelikte regl günü az da olsa kanama olur ama regl kanamasi gibi degil.damlacik gibi.yerleşme kanamasi denir buna.
Regl duzeniniz ilk defami bozuldu?daha önceleri düzenli miydi?
Anlamadım ya benim olduğum regl düzensiz mi? geçen ay 17 sinde oldum bu ay 12 sinde arada 26 günlük süre var??

Anlamadım ya benim olduğum regl düzensiz mi? geçen ay 17 sinde oldum bu ay 12 sinde arada 26 günlük süre var??
Arada 21 gün var canim 23 aralik son adet gununse 12 sinde kadar 21 22 gün geçmiş oluyor.erken olmussun ama herkesin bünyesi farkli tabiki.normalde 28 gündür siklus.ona göre yazdim ben.

Arada 21 gün var canim 23 aralik son adet gununse 12 sinde kadar 21 22 gün geçmiş oluyor.erken olmussun ama herkesin bünyesi farkli tabiki.normalde 28 gündür siklus.ona göre yazdim ben.
Regl kanamasını, erken adet olarak tanımlayabilmek için iki periyodun ilk gününde gerçekleşen kanamaların arasında 21 günden az süre olması gerekir yazıyor yani geçen ay ne zaman adet olduysam ilk gününden itibaren saymaya baslamayacak mıyım? ilk gününden itibaren diyor yazıda

Regl kanamasını, erken adet olarak tanımlayabilmek için iki periyodun ilk gününde gerçekleşen kanamaların arasında 21 günden az süre olması gerekir yazıyor yani geçen ay ne zaman adet olduysam ilk gününden itibaren saymaya baslamayacak mıyım? ilk gününden itibaren diyor yazıda
Hayır tabiki.adetin ilk günü degil son günü baz alinir bir sonraki adetini hesaplamak için.
Bu sayi normalde 28 dir. Ama kisiye göre değişir.

Bu şekilde devam ederse düzensiz adet görmüş olacaksın ama bu 1 ayla belli olmAz en az 3 ay takip etmelisin. Adet programı kullanırsan daha iyi takip edersin.

Tamam o zaman çok kısa açıklayıcı bir şekilde yazıyorum 😂😂 Geçen ay hangi gün regl olduysam o günden itibaren saymaya mı başlıyoruz? yoksa geçen ayki reglimiz ne zaman bittiyse o günden itibaren mi sayıyoruz? kaç günde bir adet oldugumuzu anlayabilmek icin

İlk lekenin geldiği günden baslayacaksın

Tamam o zaman çok kısa açıklayıcı bir şekilde yazıyorum 😂😂 Geçen ay hangi gün regl olduysam o günden itibaren saymaya mı başlıyoruz? yoksa geçen ayki reglimiz ne zaman bittiyse o günden itibaren mi sayıyoruz? kaç günde bir adet oldugumuzu anlayabilmek icin
Ahhh çok özür dilerim yaa yanlış bilgi verdim tabiki adet olduğumuz tarihi baz aliyoruz off kusuruma bakma :(

Back