How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erkekte yanma hissi

Hıhım evet evde alet edevatım tam teşekküllü.. Hemen kontrol ettim.

Arkadaşımın yorumu: ben zaten şuan arkadaşımın yanındayım . bu yüzden emin çünkü kendimi ve eşimi biliyorum. hastalık belirtisi bende yok. sadece eşimde cinsel ilişki sonrasında olan bir durum değil. ilişkimizden bir hafta sonra olan bir yanma hissi. benlik bir durum yok fakat benimle alakalı mı diye endişeleniyorum o kadar.

Kliamidia (chlamidia) Enfeksiyonları

Klamidia mikrobu hücre içi yaşayan bir canlıdır. Vagina, anal ve oral yolla bulaşmaktadır. Kadınların % 75’i ve erkeklerin % 25’inde herhangi bir şikâyet yapmaz. Vaginal ve penis akıntısı, idrar yaparken yanma ile kendini belli eder. Tedavi edilmediği durumlarda kadınlarda pelvik enfeksiyona ve buna bağlı kısırlık, dış gebelik ve tedaviye cevap vermeyen pelvik ağrılar olur. Erkekte epididimit ve testiste iltihaba sebep olurken, bununla birlikte kısırlığa sebep olabilir. Bu enfeksiyona maruz kalmış kişilerin HIV virüsünü alma eğilimi çok yüksektir. Yenidoğana doğum esnasında bulaşırsa, ağır zatürree ve göz enfeksiyonlarına neden olabilir.
Prezervatif klamidyal enfeksiyonun bulaşmasını azaltır ama tamamen engellemez.

Gonore (Belsoğukluğu)

Belsoğukluğu(gonore) bir bakteri enfeksiyonudur. Vaginal, oral ve anal seks ile bulaşır. Bazen hiçbir belirti vermezken, bulaşmadan 2?10 gün içinde şikâyet vermeye başlar. Penis, vagina veya anüste akıntı ve yanma ile kendini gösterir ve idrar yaparken kaşıntı ve hafif yanma gibi belirtileri vardır. Antibiyotik tedavisi vardır ama enfeksiyonun tedavi edilmiş olması meydana getireceği komplikasyonları önlemez. Örneğin rahim kanallarını tuttuysa buralarda hasar tedaviye rağmen olabilir. Kanalların hasar görmesinden dolayı kısırlık, dış gebelik ve pelvik enfeksiyona neden olur. Erkeklerde ise sperm kanalların tıkanmasına ve buna bağlı kısırlık yapabilir.

Emin olmamak gerek... Cinsel yolla bulaşan hastalıklar sadece aldatmakla bulaşmaz. Birazcık, azıcık, miniminnacık araştırın, okuyun öğrenin rica ediyorum.

Belirtilerine baktık internetten çoğu ciddi hastalık ama-belirtilerin neredeyse hiçbiri yok/yanma hariç- ilişkiden 1 hafta sonra eşinde yanma hissi oluyor..

Burada kesin yoksa sen arkadaşın mısın muhabbeti dönecek kadın sıkıştırılacak.
Öyle bile olsa bundan bizene değil mi? Kadın isterse arkadaşımın başına geldi yazar kendisi bir şey olur utanır "benim sorunum" diye yazamaz.Baştan söyleyeyim.Hazırlıklı ol sende kimseye bir sey acıklamak zorunda değilsin.Öyle olsa da olmasa da.

Zaten doktora gidilecek.Burada bir jinekolog olmadıgı sürece bizim yorumlarımız gecersiz bence.Cünkü her sey olabilir.

Jinekolog mu yoksa ürolog mu bakıyor acaba.. Gerçi evine gitti ama mesaj atayım. Jinekolog diye düşünüyoruz.
Olmadı Haydar Dümen'e yazıcaz. :KK53:

Jinekolog mu yoksa ürolog mu bakıyor acaba.. Gerçi evine gitti ama mesaj atayım. Jinekolog diye düşünüyoruz.
iki branşta bakabilir ama yanmanın bir hafta sonra olması ilişkiyle alakalı değil sanki o yüzden ilk önce ürologla görüşse daha iyi olur gbi ama arkdaşınız ve eşi daha iyi bilir

iki branşta bakabilir ama yanmanın bir hafta sonra olması ilişkiyle alakalı değil sanki o yüzden ilk önce ürologla görüşse daha iyi olur gbi ama arkdaşınız ve eşi daha iyi bilir

Ürolog diyorsunuz yani.. Tamam arayıp söyleyeyim. Zaten arkadaşım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben de muhtemelen eşinde iltahap var diye düşünüyorum.

Yanlıs yazmışım alıakanlık jimekolog kelimesini 30 kez kullanmısımdır ürologla cok isim olmadı diye :KK70: ama yine dogru demisim jinekologta olabilir :KK48:

eşi gitmiş arkadaşın bir şey çıkmamış.. o dönem hasta olmuş antibiyotik almış o yapmış olabilir diyor ama bilmiyorum tabii.

Back