- 13 Aralık 2024
- 230
- 17
- 13
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim erkekte aktif lezyon yoksa test yapılmıyor.Arkadaşlar erkeklerin hpv negatife döndüğünü nasıl anlayabiliriz test yapan bir yer var mı acaba devlet hastaneleri erkeklere test yapmıyor Ankara konya civarı özel laboratuvar var mı
Evet öyleymiş ama yüksek riskli lezyon çıkarmıyor ki bu durumda sürekli pinpon etkisi ile birbirimize bulaş olucazBenim bildiğim erkekte aktif lezyon yoksa test yapılmıyor.
Siz pozitif çıktınız mı?Evet öyleymiş ama yüksek riskli lezyon çıkarmıyor ki bu durumda sürekli pinpon etkisi ile birbirimize bulaş olucaz
Nerde yaşıyorsunuzArkadaşlar erkeklerin hpv negatife döndüğünü nasıl anlayabiliriz test yapan bir yer var mı acaba devlet hastaneleri erkeklere test yapmıyor Ankara konya civarı özel laboratuvar var mı
Evet pozitifim ama yüksek riskli siğil oluşumum yokSiz pozitif çıktınız mı?
AksarayNerde yaşıyorsunuz
Siz tedavi olmaya başlayın. Karşılıklı aşı olmanız gerekli. Siz negatife dönene kadar birlikte olmamaya çalışın olursanızda prezervatifsiz olmayın.Evet pozitifim ama yüksek riskli siğil oluşumum yok
Peki ne kadar süre korunmamız gerekir ki ikimizin de negatif olduğuna emin olalımSiz tedavi olmaya başlayın. Karşılıklı aşı olmanız gerekli. Siz negatife dönene kadar birlikte olmamaya çalışın olursanızda prezervatifsiz olmayın.
Pozitiften 6 ay sonra doktor tekrar hpv testi alıyor diye biliyorum.Peki ne kadar süre korunmamız gerekir ki ikimizin de negatif olduğuna emin olalım
Konya da özel labaratuvarlar var tabi . Arayıp bi görüşün yapıyorlar mı die .Aksaray
İdrar testi ile mi yapılıyor yoksa sürüntü mü alınıyo peki biliyor musunuzKonya da özel labaratuvarlar var tabi . Arayıp bi görüşün yapıyorlar mı die .
Benim için öyle eşim için peki yani kadın ve erkekte yakın zaman dilimlerinde negatife dönme olur mu kiPozitiften 6 ay sonra doktor tekrar hpv testi alıyor diye biliyorum.
Benim bildiğim erkekte aktif lezyon yoksa doktorlar negatif gibi değerlendiriyor. Ama kadında öyle değil alttan muayene de bir çubukla sürüntü vereceksiniz. Bunu aksatmayın cin3 e kadar ilerleyebilir. Muhakkak smear testide verin.Benim için öyle eşim için peki yani kadın ve erkekte yakın zaman dilimlerinde negatife dönme olur mu ki
Kolposkopi oldum herhangi bir lezyon görülmedi biyopsi yapılmadı nisanda tekrar gidicem ama 6 ay dolmamış oluyor hpv testi yaptırsam mı o zaman bilmiyorum lezyon yok diye negatif mi düşünüyorlar gerçektenBenim bildiğim erkekte aktif lezyon yoksa doktorlar negatif gibi değerlendiriyor. Ama kadında öyle değil alttan muayene de bir çubukla sürüntü vereceksiniz. Bunu aksatmayın cin3 e kadar ilerleyebilir. Muhakkak smear testide verin.
Siz bir gidin test verin belki de negatif olmuşsunuzdurKolposkopi oldum herhangi bir lezyon görülmedi biyopsi yapılmadı nisanda tekrar gidicem ama 6 ay dolmamış oluyor hpv testi yaptırsam mı o zaman bilmiyorum lezyon yok diye negatif mi düşünüyorlar gerçekten![]()
İnşallah herhangi bir fitil falan vermediler bana kendim bağışıklığımı yüksek tutmaya çalışıyorum yaşım küçük olduğu için çok önemsemiyorlar ama umarım negatif olmuşumdurSiz bir gidin test verin belki de negatif olmuşsunuzdur
Kendimden emin olduktan sonra eşim kalıyor geriye ondan nasıl emin olucam bilmiyorum tekrar bulaş olmasından korkuyorumİnşallah herhangi bir fitil falan vermediler bana kendim bağışıklığımı yüksek tutmaya çalışıyorum yaşım küçük olduğu için çok önemsemiyorlar ama umarım negatif olmuşumdur
Bazı özel muayehaneleri olan üroloji hekimleri erkeklere hpv testi yapıyor, ancak sonucun doğru şekilde çıkması için penisten 8 ayrı yerden sürüntü numunesi alınması şartı ile, iyi bir araştırma yapmanız gerekmektedir.Arkadaşlar erkeklerin hpv negatife döndüğünü nasıl anlayabiliriz test yapan bir yer var mı acaba devlet hastaneleri erkeklere test yapmıyor Ankara konya civarı özel laboratuvar var mı