Erkekte hpv testi

esmakir

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
230
17
13
24
Arkadaşlar erkeklerin hpv negatife döndüğünü nasıl anlayabiliriz test yapan bir yer var mı acaba devlet hastaneleri erkeklere test yapmıyor Ankara konya civarı özel laboratuvar var mı

Arkadaşlar erkeklerin hpv negatife döndüğünü nasıl anlayabiliriz test yapan bir yer var mı acaba devlet hastaneleri erkeklere test yapmıyor Ankara konya civarı özel laboratuvar var mı
Benim bildiğim erkekte aktif lezyon yoksa test yapılmıyor.

Siz tedavi olmaya başlayın. Karşılıklı aşı olmanız gerekli. Siz negatife dönene kadar birlikte olmamaya çalışın olursanızda prezervatifsiz olmayın.
Peki ne kadar süre korunmamız gerekir ki ikimizin de negatif olduğuna emin olalım

Benim için öyle eşim için peki yani kadın ve erkekte yakın zaman dilimlerinde negatife dönme olur mu ki
Benim bildiğim erkekte aktif lezyon yoksa doktorlar negatif gibi değerlendiriyor. Ama kadında öyle değil alttan muayene de bir çubukla sürüntü vereceksiniz. Bunu aksatmayın cin3 e kadar ilerleyebilir. Muhakkak smear testide verin.

Benim bildiğim erkekte aktif lezyon yoksa doktorlar negatif gibi değerlendiriyor. Ama kadında öyle değil alttan muayene de bir çubukla sürüntü vereceksiniz. Bunu aksatmayın cin3 e kadar ilerleyebilir. Muhakkak smear testide verin.
Kolposkopi oldum herhangi bir lezyon görülmedi biyopsi yapılmadı nisanda tekrar gidicem ama 6 ay dolmamış oluyor hpv testi yaptırsam mı o zaman bilmiyorum lezyon yok diye negatif mi düşünüyorlar gerçekten 😥

Kolposkopi oldum herhangi bir lezyon görülmedi biyopsi yapılmadı nisanda tekrar gidicem ama 6 ay dolmamış oluyor hpv testi yaptırsam mı o zaman bilmiyorum lezyon yok diye negatif mi düşünüyorlar gerçekten 😥
Siz bir gidin test verin belki de negatif olmuşsunuzdur

Siz bir gidin test verin belki de negatif olmuşsunuzdur
İnşallah herhangi bir fitil falan vermediler bana kendim bağışıklığımı yüksek tutmaya çalışıyorum yaşım küçük olduğu için çok önemsemiyorlar ama umarım negatif olmuşumdur

İnşallah herhangi bir fitil falan vermediler bana kendim bağışıklığımı yüksek tutmaya çalışıyorum yaşım küçük olduğu için çok önemsemiyorlar ama umarım negatif olmuşumdur
Kendimden emin olduktan sonra eşim kalıyor geriye ondan nasıl emin olucam bilmiyorum tekrar bulaş olmasından korkuyorum

Bazı özel muayehaneleri olan üroloji hekimleri erkeklere hpv testi yapıyor, ancak sonucun doğru şekilde çıkması için penisten 8 ayrı yerden sürüntü numunesi alınması şartı ile, iyi bir araştırma yapmanız gerekmektedir.

Back
X