Erkeksi kollarım :)

aslında ekstra çabadan kasıt spor değil de yağ oranı önemli. büyük ihtimal 25 düzeyinde yağ oranın 18lere indiğinde bayağı incelmiş olur. bir de büyük ihtimal benim gibisin göbek gidecek, yüz, bacak, basen, en son kol:)asla gitmecek diye düşünebilirsin, .ama azmedersen olur.

kalori sayabilirsin. 1300 1400 kaloriyle başlayıp ilerde azaltırsın. fittingodan hesaplayabilirsin. şekeri kesip karbonhidratı azaltıp,bunu da kepekli ürünler ,bakliyat vden karşılayıp protein ağırlıklı beslenip günde 1 saat yürümen iyi olur. tabi salonda da sorabilirsin.yardımcı olabilirler. ama ben hep bilgisizlerle karşılaştım.hala yağı kasa çevirdiğini iddia eden antrenörler var. ayrıca salona gidersen squat vs. de dolaylı olarak yağ yakımına yardımcı olur. bana sorman sorun değil,deneyimlerim işine yararsa ne güzel. bıngıl kolla yazlar sevimsiz olabiliyor:)

Ya cok tatlisiniz cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulayarak bir diyet olusturdum kafamda ben de bunu uyguladim tam bir ayda 62den 57-58 e dustum ama dedigim gibi gobek disinda erime olmayinca aman ne ugrasiyorum deyip biraktim .. Cok iyi geldi yazdiklariniz yeniden basliycam motive ettiniz beni resmen :) tesekkurler :)))

Hiç benim durumumda olan yok mu ya yolda giderken bile sapık gibi her kadının kolunu bacağını inceliyorum yok benim gibi kimse sizce kilo versem 45e filan düşsem kol ve bacaklar da incelir mi ???
ahahaha aynı ben ya valla bakıyorum kadınlara kilolu da olsalar kolları incecik benim niye böyle halbuki kaslı dümdüz bi karnım incecik belim var ama bacaklarla kollara bak kilolu dersin napcaz?

rica ederim bu zorlu yolda motivasyona ihtiyacın olursa bana yazabilirsin:) sallanmayan çıbık kollar diliyorum.

aynı boydaymışız. bir ara bende 58 kilodaydım. göbek yoktu ama bacak kol öle tontinti. 50ye düştüm. baya bi inceldiler. tavsiye ederim, zayıflarsanız onlarda inceliyorlar.

Yani ilkokuldan lise sona kadar profesyonel yüzücüydüm vücüdumdaki kas oranı yüksek evet ve sporla incelteceğime daha da kas yapar kalınlaştırırım diye korkuyorum açıkçası

tabiki sporla daha da kalınlaşırlar bence

Ben de iki kilo alsam koluma gider. Tek iyi gelen sey yüzme inceltmek icin. Ama senin tricepsin sarkmış.

sizinki kas oldugu için öyle sarkık surkuk durdugunu düşünmüyorum ben ki zaten zayıfsın . bence sporla değil diyetle kilo vererek oralarıda inceltebilirsin ben de seninle aynı boy ve kilodayım . kollarım kalın ama vücuduma göre orantılı yani sonuçta sizde boyunuza göre kilolusunuz ve ben kilo verince kollardan da veriyorum siz de verebilirsiniz

Kolunuzu kendinize doğru çektiğiniz için o kadar büyük gözüküyor,yoksa normal bence.Kilodan da olabilir ,sonuçta boyunuza göre fazla kilonuz var ,hem ben aşırı olmamak şartıyla kadınlara kol kasını çok yakıştırıyorum.

Hiç benim durumumda olan yok mu ya yolda giderken bile sapık gibi her kadının kolunu bacağını inceliyorum yok benim gibi kimse sizce kilo versem 45e filan düşsem kol ve bacaklar da incelir mi ???
Yahu benimde oyle!
168 boyunda 62 kiloyum hemen hemen sizinle aynidir kilo orantim belki eccik daha siskoyumdur:) ama kollarimoldu. Bitti kalin yahu.omuzlar da genis.hic naif degilim
Bizde genetik. Anneannem annem kardesim inceledim hepsi oyle...

Ayyy benimde genetik öyle, annemden geçmiş. Normalde üst kısımdan almam kiloyu, göbeği eritiyorum, baseni bile eritiyorum, kollar maşallah hala. Tüm vücuduma oranla daha kilolu kollarım ya..
Sıkı da değil pek, yaşım da küçük, bizim etimiz bek sıkı değil sanırım yumuşak baya. Yazdan soğuyorum valla göbek çekilince içeri, kollar olmasa vays denilcek kızım halbuki
Çözüm bulan bana da söylesin

kol bendede var ve bende cok utaniyorum kendim zayifim bacaklarim falan her yerim zayif ama kollarim kalin bende dusunuyorum yaz gelince napicami

Arkadaşlar kas mı o diye sormuşlar ama maalesef kas değil. Kolların yağlanmış ve sarkmaya başlamış, acil kol hareketleri yapmaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…