- 7 Haziran 2010
- 1.403
- 2.734
-
- Konu Sahibi Lookinside
Ya cok tatlisiniz cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulayarak bir diyet olusturdum kafamda ben de bunu uyguladim tam bir ayda 62den 57-58 e dustum ama dedigim gibi gobek disinda erime olmayinca aman ne ugrasiyorum deyip biraktim .. Cok iyi geldi yazdiklariniz yeniden basliycam motive ettiniz beni resmen :) tesekkurler :)))aslında ekstra çabadan kasıt spor değil de yağ oranı önemli. büyük ihtimal 25 düzeyinde yağ oranın 18lere indiğinde bayağı incelmiş olur. bir de büyük ihtimal benim gibisin göbek gidecek, yüz, bacak, basen, en son kol:)asla gitmecek diye düşünebilirsin, .ama azmedersen olur.
kalori sayabilirsin. 1300 1400 kaloriyle başlayıp ilerde azaltırsın. fittingodan hesaplayabilirsin. şekeri kesip karbonhidratı azaltıp,bunu da kepekli ürünler ,bakliyat vden karşılayıp protein ağırlıklı beslenip günde 1 saat yürümen iyi olur. tabi salonda da sorabilirsin.yardımcı olabilirler. ama ben hep bilgisizlerle karşılaştım.hala yağı kasa çevirdiğini iddia eden antrenörler var. ayrıca salona gidersen squat vs. de dolaylı olarak yağ yakımına yardımcı olur. bana sorman sorun değil,deneyimlerim işine yararsa ne güzel. bıngıl kolla yazlar sevimsiz olabiliyor:)
ahahaha aynı ben ya valla bakıyorum kadınlara kilolu da olsalar kolları incecik benim niye böyleHiç benim durumumda olan yok mu yayolda giderken bile sapık gibi her kadının kolunu bacağını inceliyorum yok benim gibi kimse sizce kilo versem 45e filan düşsem kol ve bacaklar da incelir mi ???
Ya cok tatlisiniz cok tesekkur ederim dediklerinizi uygulayarak bir diyet olusturdum kafamda ben de bunu uyguladim tam bir ayda 62den 57-58 e dustum ama dedigim gibi gobek disinda erime olmayinca aman ne ugrasiyorum deyip biraktim .. Cok iyi geldi yazdiklariniz yeniden basliycam motive ettiniz beni resmen :) tesekkurler :)))
Yani ilkokuldan lise sona kadar profesyonel yüzücüydüm vücüdumdaki kas oranı yüksek evet ve sporla incelteceğime daha da kas yapar kalınlaştırırım diye korkuyorum açıkçası
Cok tesekkur ederimmmaynı boydaymışız. bir ara bende 58 kilodaydım. göbek yoktu ama bacak kol öle tontinti. 50ye düştüm. baya bi inceldiler. tavsiye ederim, zayıflarsanız onlarda inceliyorlar.
Yahu benimde oyle!Hiç benim durumumda olan yok mu yayolda giderken bile sapık gibi her kadının kolunu bacağını inceliyorum yok benim gibi kimse sizce kilo versem 45e filan düşsem kol ve bacaklar da incelir mi ???
Zayıf değilsiniz ondan da etkilidir diye düşünüyorum. 50 kilo falan olsanız o kol öyle kalmaz yani.160cm boy ve 58 kiloyum
Merhabalar konumu yanlış yere açıyorsam şimdiden özür dilerim .. Sizlere bir sorum var 22 yaşındayım 160cm boy ve 58 kiloyum göbeğim kalçam basenim orantısız değil ve şişkinliğim yok düz bir karına sahibim anlayacağınız.. Ancak bendeki kollar erkekte yok yahu !!!! Cm olarak hiç ölçmedim bilmiyorum ama kilolu insanların bile kolları ve bacakları benden ince çıldırıyorum nasıl oturacağımı ne giyeceğimi şaşırıyorum fotoğraf çekilirken kollarımı saklamaya çalışıyorum filan yazlardan nefret ediyorum kısa kollu giymeye şort giymeye başlayacağız diye..ve inanın bana olduğumdan kilolu görünüyorum sırf bu yüzden hatta hep genlerime lanet ediyorum göbeğimde olsa kilom bol giyer kamufle ederim kolumda bacağımda bir zarafet olur en azından ama yok çıldırıcam artık bu genç yaşımda ayıcık gibiyimDiyet yaptım 1 ayda 4kilo verdim ama tek incelen göbeğim oldu .. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda ve tavsiyelerinizi bekliyorum Not:görsel yükledim