Erkeksi kollarım :)

Lookinside

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
475
204
32
Merhabalar konumu yanlış yere açıyorsam şimdiden özür dilerim .. Sizlere bir sorum var 22 yaşındayım 160cm boy ve 58 kiloyum göbeğim kalçam basenim orantısız değil ve şişkinliğim yok düz bir karına sahibim anlayacağınız.. Ancak bendeki kollar erkekte yok yahu !!!! Cm olarak hiç ölçmedim bilmiyorum ama kilolu insanların bile kolları ve bacakları benden ince çıldırıyorum nasıl oturacağımı ne giyeceğimi şaşırıyorum fotoğraf çekilirken kollarımı saklamaya çalışıyorum filan yazlardan nefret ediyorum kısa kollu giymeye şort giymeye başlayacağız diye..ve inanın bana olduğumdan kilolu görünüyorum sırf bu yüzden hatta hep genlerime lanet ediyorum göbeğimde olsa kilom bol giyer kamufle ederim kolumda bacağımda bir zarafet olur en azından ama yok çıldırıcam artık bu genç yaşımda ayıcık gibiyim Diyet yaptım 1 ayda 4kilo verdim ama tek incelen göbeğim oldu .. Benim durumumu yaşayan var mı aranızda ve tavsiyelerinizi bekliyorum Not:görsel yükledim

Son düzenleme:
kol kasları için haraketler var denediniz mi ? saat yönünde tekerlek çevirme haraketi mesela sana ıyı geleceğini düsünüyorum...

Hiç benim durumumda olan yok mu ya yolda giderken bile sapık gibi her kadının kolunu bacağını inceliyorum yok benim gibi kimse sizce kilo versem 45e filan düşsem kol ve bacaklar da incelir mi ???

spormu yapıyosunuz

kilonuz var. östrojen fazlası da etkili. fazla karbonhidrat tüketiyorsunuz sanırım. en zor eriyen bölge orası, yağ oranınızı düşüreceksiniz. bölgesel erime yoktur. her yerden inceleceksiniz. ben 172 52 kiloyum ve 60 kiloyken bile karın kasım varken sadece kol altlarım yağlıydı. demek ki genetik olarak en son oradan veriyoruz. ben kardio, ağırlık çalışması, protein ağırlıklı bi diyetle incecik kol yapmayı başardım. aylar sürdü. çok yapışkanlar.

Bu mesajınız beni ne kadar mutlu etti anlatamam öncelikle çok teşekkürler demek ki isteyince yapılıyor açıkçası ben bir farklılık göremeyince diyeti bıraktım umutsuzluğa kapılıp ve etrafımda hiç benim gibi olan birini görmediğim için kimseden de akıl alamadım bu kol bacak konusunda evet kilom fazla haklısınız .. Bir spor salonuna yazılmak istiyorum ama Ailemden uzakta öğrenciyim yalnız yaşıyorum ve bir türlü maddi olarak imkan bulamadım çok mutsuzum böyle ama içime su serptiniz demek ki imkansız değilmiş :)

Ya yanlış anlamazsanız kollarınızın öncesi sonrası fotoğrafı var mı çok merak ettim

yok canım genetik olan nerden fazla kilo aldığın kimi en son göbekten verir, kimi koldan. ama yağın gitmemesi diye bişey olamaz. senin kastan değil yağdan dolayı öyle. sadece yağın altında kas da varsa daha da büyük görünür. triceps değil yani o:) benim kadar kaslı değildir kolların:)

spor salonuna gidemiyorsan 2 kiloluk dumbell al ve trieps hareketlerine bak. bi yandan da yürüyüş yaparsın.ama zor gerçekten. şeker ve hamur işiyle beslenmek özellikle östrojeni arttırıyor ve kol altı,bel yanı basen yağlanması yapıyor.

mesela yağ oranını çok düşürdün ve beğenmedin eğer sağlıklı ve sporla kilo alırsan böyle sadece kolunda birikmez. kolay gelsin.

Aslinda tabi ki her yerden kilo vermek istiyorum ama kollarim icin ekstra caba sarfetmem gerekiyor demek ki .. Sizce spor salonuna gittigimde bana bu konuda yardimci olurlar mi ? Beslenme programi konusunda da mesela ne onerirsiniz ? Cok soru sordum ama ilk kez benle ayni dertten muzdarip olan ve bunu duzelten bir kadinla karsilastim :)))) mazur gorun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…