M
__Mine__
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __Mine__
-
canım adetin 3. günü hormon tahlilin yapıldımı? hormon tahlinin yapılmış olabilir ama adetin 3. günü değildir mesela..o zaman o değerlerin bir anlamı olmaz..adetinin 3 . günü bir hormon tahlili yaptır mutlaka..eğer adetin 3. günü hormon tahlili yapıldı ise,sonuçları başka bir doktora göster..bakalım o doktor ne diyormuş..her tüyü fazla olanın erkeklik hormonu fazla çalışmaz..
minecim seni en iyi anlayan benim çünkü bende 14 yaşından beri doktorlardayım.12 yaşında adet görmeye başladım 13te kesildi 1 yıl bekledim 14 yaşında ailem ile birlikte jinekologa gittim bu arada ablam 16 yaşında ve hiç adet görmemiş 2 kız kardeş uzun bir tedaviye girdik çapa tıp fakültesi ve vakıf gureba arasında sürekli gittik geldik.bizimde erkeklik hormonumuz yüksekti halende yüksek testesteron ve progesteron tabiki bizdede tüylenme değil kıllanma var ve ailede kıllı bizden başka yok.....
minecim bizde doğum kontrol hapı kullandık ben yasmin farlutal diane35 ve ismini hatırlamadığım bir çok ilaç içtim sonuçta kılımız azalmadı aksine gittikçe rengi koyulaştı ve çoğaldı ayrıca tedavi esnasında adet olmadık.gelelim bugüne ben 2 yıllık evliyim ve tedavimi sıkılıp bıraktıktan 2 yıl sonra evlendim tam 4 yıl tedavi gördüm ama çok afedersin ilk gece olayından sonra her ay adet gördüm ablam halen bekar ve benden 2 yaş büyük o ise 2 yıldır adet görüyor heee kıllar yerindemi evet mecburen epilasyon yaptırcaksın.ablam 1 yıldır lazer epilasyon yaptırıyor tertemiz oldu ama hormon bozukluğundan dolayı çok az tüyleri çıkıyor belirli belirsiz.bende bu hafta 2.seansıma gircem inş seneye bende kurtulmuş olurum.kendini üzme herşeyin bir çaresi var.bak artık yalnızda değilsin:teselli:
kaçtı peki
canım bende de aynı sorun var.6 ay kullandım ben de doğum kontrol hapını ama benımki diane 35. doktora tekrar gittim 6 ay daha kullan dedi.hiçç içimden gelmiyo ama napalım mecbur kullancaz.ben de korkuyorum senin gibi yan etkisi falan olur diye :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?