erkeklerin eşlerinden sürekli güzel ve işveli olmasını istemesi??*

Git bi helva kavur gibi hadi bi cilve yap getir denir mi ya :) cilveliysen cilvelisindir degilsen degilsindir. Bence eşini çok ciddiye alma. Kendin ol geç. Daha cilvelisine aklinin kayacagi varsa sen dunyanin en cilvelisi olsan da kayar zaten ona cekici gelmemeye basladigin an. Mesela doğumda. O yuzden iki kere düşün bu çocuk olayini.

eşim zaten çuval giysen ben beğenirim diyor ancaaaaakkk evdeyken hep güzel giyinmemi istiyor böyle değişik gecelikler çamaşırlar falan, tamam istiyor ama ben özel sektörde müdür olarak çalışıyorum eve gelene kadar anam ağlıyor, evimde oturup pijamalarımı giyip yayılmak istiyorum ya :) bazen bana sen niye bana cilve yapmıyorsun diyo, ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi???? arada onun istediğini de giyiyorum ama bu ara tüp bebek tedavisi gördüğüm için uzak duruyoruz , eşimi sevsem de erkek milletinin hiç birine asla güvenmiyorum, bu süreçte gözü başkasına kayar mı bi halt eder mi diye düşünmeden edemiyorum

benim sorduğum şey tüp bebek değil yalnız, tüp bebek sorsaydım o konuda açardım soruyu

Yazdıklarınızı yeniden okuyun. Tedaviniz sebebiyle eşinizle birbirinizden uzak durduğunuzu yazan ve eşinizin gözü başkasına kayar mı, bir halt eder mi düşünmeden edemiyorum diyen sizsiniz.

Durum belliyken; konunuza ne yazılmasını istiyorsunuz ?

ya arkadaşlar bu cilve nasıl yapılıyor biri bana bunu anlatabilir mi????

Bu sorunun cevabı mı beklediğiniz ? Eşinizle yakınlaşmanız yasakken, cevabı bulsanız faydası olacak mı sizce ?

Erkek bu yapar mı yapar. Şayet ben hiç birine güvenmiyorum 😂 Kendisi işveli istiyor ya, siz de şöyle kaslı ol falan deyin. Biraz da onlar emek versin
Erkekler bence daha sadakatli günümüzde.benim birçok sevgilim beni tek eşliliğe alıştırmak için senelerce uğraşmiştı.zaten gündüz kuşağı programları da malumunuz.bana da hep tek eşlilikten şaşmayan, göz ucuyla bile kimselere bakmayan erkekler denk geldi.naparsın.çoluk çocuk falan da hep cahil cühelaya nasip oluyor.onlar da müge anlı, esra erol, didem bipmem kim falan izleyip, kadın milletine güven olmaz mı demeli şimdi ? Adamlar bir de bizimle birlikteyse nedense gözümüzde daha piyasalı bir hal alıyor.adam seni, beni zor bulmuş belki kıymete bindiriyoruz adamları.tabi bizim kk üyeleri kesin çok alfa erkeklerle(!) birliktedir.ona ne şüphe 😀

Yapın tabi tüp bebek daha 9 aylık evlilikte sonra eşim beni arzulamıyor mu, cinsel hayatımız çok kötü temalı konular açar durursunuz artık. Bir de adama güvenmediğiniz için muhtemelen açacağınız diğer konular da kocamın gözü dışarı mı kaydı, eve geç geldi beni aldatıyor mu, benimle ilgilenmiyor aldatılıyor olabilir miyim temalı olur. Henüz oturmamış sorun yaşadığınız bir cinsel hayatınız varken koştur koştur çocuk yapmak evliliğinize kurşun sıkmak olur.

Eşinizin isteğinde de bence garip bir şey yok. Süreli olmamak kaydıyla onun istediğini de yapabilirsiniz. Siz rahat ediyorsunuz evet ama eşiniz her eve geldiğinde koltukta pijamayla yayılmış karısını görmek istemeyebilir.

Konuyla alakasız ama bu erkeklerin istekleri neden bitmiyor?

Annemle iyi geçin, çocuk yap, bakımlı ol, yemek yap, ev temiz olsun, çocuk yap, cilve yap, ütü yap...

İnsan sen ne yapacaksın ben bunları yaparken diye sormaz mı? Sorsa da ne cevap alır?
aslında ben de sadece bunu konuşmak istemiştim ama herkes tüp bebek hakkında ahkam kesiyor :) daha kadınlar birbirini anlamıyorsa erkeklerden bizi anlamasını beklememek lazım :)

aslında ben de sadece bunu konuşmak istemiştim ama herkes tüp bebek hakkında ahkam kesiyor :) daha kadınlar birbirini anlamıyorsa erkeklerden bizi anlamasını beklememek lazım :)
Burdaki kadınlar tüp bebek sürecinde sizi nelerin beklediğini söylemek istiyor. Transfer öncesi ve sonrası cinsel ilişki yasaklanıyor. Aldığınız hormonlar yüzünden yumurtalarınız şişiyor ve zaten cinsel ilişki zul haline geliyor. Kaldi ki belki başka operasyonlarda yapacaklar. Velev ki hamile kaldınız. Ondan sonrası da cinsellik için çok parlak bir süreç değil. Keza doğum sonrası.
Sizin eşiniz bunların hiçbiri yokken size “işve cilve yap” diyorsa bunlarla zaten başa çıkamaz.

Bu hikaye hiç bitmeyecek sanki.
Eşim onu istedi bunu istedi. Peki biz ne istiyoruz kadın olarak?

Elbette temiz ve bakımlı olmak güzel bir kadın için (eş için değil kendi dünyasında öyle) ama bunu isteyen kıllı yaratıklar yani.

Cilve isteyen adam hödük belki
Bakım isteyen kokuyor belki ne bileyim.

Burdaki kadınlar tüp bebek sürecinde sizi nelerin beklediğini söylemek istiyor. Transfer öncesi ve sonrası cinsel ilişki yasaklanıyor. Aldığınız hormonlar yüzünden yumurtalarınız şişiyor ve zaten cinsel ilişki zul haline geliyor. Kaldi ki belki başka operasyonlarda yapacaklar. Velev ki hamile kaldınız. Ondan sonrası da cinsellik için çok parlak bir süreç değil. Keza doğum sonrası.
Sizin eşiniz bunların hiçbiri yokken size “işve cilve yap” diyorsa bunlarla zaten başa çıkamaz.

Başa çıkmak zorunda. O evladı istiyorsa ve karısını seviyorsa bunu dert etmeyecektir. Dert ederse karısına değil yatak arkadaşına ihtiyacı var demektir.

Belki kadın çocuk sahibi olmak için evlendi bize ne? Fikrimizi sormuş mu?

Bir arkadaşım bana bunu anlatsa en fazla biraz erken değil mi evliliğin tadını çıkar falan derim maksimum. Gerisi ona kalmış.

Buranın üslubuna alıştığımız için yadırgamıyoruz ama bir an ben de böyle durup düşündüm okurken, size sorulmayan şeylere niye yorum yapıyorsunuz?

Konu sahibine gelirsek adamın isteklerinde anormal bir şey göremedim. Rahatlıktan biraz ödün verilebilir. He içinizden gelmiyordur tamam yapacak bir şey yok o zaman. Cilve yapmayın zorunda değilsiniz ama biraz şık bakımlı olabilirsiniz çok zor değil, sizin de modunuzu yükseltir.

Sağlık için anlıyorum ama yeni evlilik cilve, fantezi, saten, kırbaç demektir. Çünkü heyecan var işin içinde. Bence eşiniz çok da büyük bişey istememiş sizden. Baba evindeki gibi yayılıp yatmak evlilikte pek olmuyor sanırım çünkü evin içinde sizi arzulayan bi adam dolanıyor.
:KK57::KK22:

Sağlık için anlıyorum ama yeni evlilik cilve, fantezi, saten, kırbaç demektir. Çünkü heyecan var işin içinde. Bence eşiniz çok da büyük bişey istememiş sizden. Baba evindeki gibi yayılıp yatmak evlilikte pek olmuyor sanırım çünkü evin içinde sizi arzulayan bi adam dolanıyor.
Eee zaten arzuluyorsa giymeye ne gerek var o zaman 😀

Aynen çalışıyorum çok ozguvenliyim hahajajajajaja
sizinki öz güven olabilir , her dk aldatılan dövülen , hor görülen kadınlar var, erkekse ben erkeğim yaparım diyip geçiyor, yapan cezasını çekmeli yanına kar kalmamalı, ben böyle gördüm, burda ise insanlar neden sığ düşünüyor anlamıyorum

Siz ahkam kesmek diyorsunuz, ama önemli bir konuyu gözden kacirdiginizi söylüyoruz burda. Güvenmedigimiz adami arzulamiyoruz. Cilve icten gelen birsey. Sevdigin güvendigin adama daha 9 aylik evlilikte kendini zaten süslersin cünkü kendin de istekli olursun. Biz sana sunu al sunu yap desek bile faydasi olmuyor. Tüp bebek konusuna takilma konusu da bebek eve berekettir, ama iliskinin de sinavidir. Iyi kötü yönleri baya ortaya cikarir. Iliskinizi düzene sokmak icin vaktiniz kisitli yani. Esinizle nasil tanistiniz nasil evlendiniz bilmiyorum, ama ortada bir sorun var

Bebek isteği ve tedavisi hakkında soru sormamissin ama şöyle bi durum var, eşin işve cilve ve cinsellik istiyorsa, bu aranızda sitemvari sorun oluyorsa tedavi, gebelik, doğum süreçleri ve sonrasında da sıkıntı olacaktır, fiziksel ve psikolojik olarak.

bu kadar kişi içinde ne demek istediğimi anlayan tek kişi siz oldunuz, teşekkür ediyorum..

Bir yakınım var benim. Doğal yollarla olmadı bebekleri, tedaviye başladılar.
Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı arkadaşım. Havalara uçtular ikisi de. Tabi ikiz gebelik ara kanamalar vs dikkatli olmak zorundaydı. Eşi baktı kadına. Yemeği, temizliği, ihtiyaçları. Kayınvalide büyük kısmını halletti ama evi arkadaşımın eşi çekip çevirdi.

Hamilelik süresince de hep plan program, çocuk odası, isimleri, sağlık kontrolleri vs le geçirdiler.
Şimdi ikiz çocukları var.
Bu adamın canı taş mıydı?

Niye erkeklere seks yapmazsa ölecek ya da evde olmazsa dışarıya gider gözüyle bakıyoruz?

Bence gidecek adam her koşulda gidiyor bu bir karakter meselesi. Aldatan adamların hepsinin eşleri bakımsız, seks hayatları sıkıcı olabilir mi? Öyleyse biz erkekleri suçlayamayız adam evde bulamadığını dışarıda arıyor ne yapsın.

Eşlerin karşılıklı talepleri olabilir bence yaşamlarını daha eğlenceli ve neşeli getirmek adına burada bir gariplik yok ama her şeyi yatağa bağlamak çok acizce değil mi ben mi yanlışım?

X