birisi ilk sevgılısının burcundan bahsedınce dusundumde.. benım ilk sevgılımın burcunu bilmiyorum ben o fasla gelmeden ayrılmıstık:) zaten benım en uzun flörtüm 9ay surmustu
hmm sonracıma ben aslanla kesınlıkle anlasamadım ıkımızde ates grubuyduk mesela 2ay ancak dayanmıştım ,çok fazla hayatıma müdahale edıyordu ,bunu gıymeyeceksın,onunla konusmayacaksın gibi.. gece tlfnunu niye kapatmıyosun gibi...
başakta çok mükemmelliyetciydi hatalara yer yoktu hayatında
terazide en uzun flörtüm 9.aya kadar geldık bişekılde kavga ve ayrılıklar dahıl tabı bu 9aya.. ancak bu terazden çok cektım yaa savcılıkfilan çok ugrastırmıstı benı onun yuzunden ailemın guvenı kalmamıstı bana sosyal hayatım sadece çok çok yakın arkadaslarımla vardı ev-okul arası mekik dokudum desem yerıdır.
akrepteyse iki zıt olan burctuk . akrep akıllıydı önce arkadas olduk sonra sevgılı.. ben çok denedım onu çok uclarda giyindiğim zamanlar oldu .gıkı çıkmadı kurnazzz nolcak! bir defa bile demedionu yapma bunu yapma diye..hayatıma asla mudahalede bulunmadı.arkadaslarım sasırıyodu bu nası akrep diye.tabii önce arkadas oldugumuziçin ıkımızde bırbırımızın gecmısını bılıyoduk.onun evli bi kadınla ilişkisi vardı net uzerınden tabı evli oldugunu sonradan oğrensede kopamadı hemen ben o kadını okadar cok kınadımki ,akrepolan beyfendıyede demediğimi bırakmadım dost acı soyler mantıgıyla ! o da benım teraziyi bılıyodu halıyle ama benım hiç aklıma gelmedi akrepler eskıye donuk yasayacagını ,bilsem o terazının bana yaşatttıklarını okadar belli etmezdim tüm sancısıyla.bu eskıye donuk olma huyundan kaynaklı en sevdıgı dondurma turunude yememesi demekti.maras dondurmasını.neyse bu akrep dugunu yaptıktan sonra özüne dondugu için evlilik bumuymus arkadas diye sudan cıkmıs balığa dönmustum.. akrepte bekarken ve evliyken arasında daglar kadar fark vardı heleilk zamanlar kapıya ustume kitleyıp giderdi manyak, bakkala gitmek yasaktı yani.ablasının yanında askılı gezemedim yada hafifdekolte sanki bende üç meme var töbee... evliliğimle bırlıkte okuldan sagdan soldan erkek arkadas diye bısey kalmadı akrep efendı hepsının hakkından geldi.. tek burclardan zıtlık olaydı keske aile yapımız hiç uyusmuyordu,kultur ve mezheplerımızde farklıydı ,elde tutulacak bişeytımız yokyani.. ama yinede devam etti işte evlilik araya hamılelıklerım gırdı sonra kaybettım yavrularımı ..eşiminde aynı hassasiyetı gostermesını ıstedım amao dediki amannn ağlancak uzulcek seymı yumurtası senden yine olur! daha cok uzuldum ve ondan nefret ettım,nefret etmemi saglayacak baska sebeblerde oldu tabi..sadakatsızlıgı olmadı ama böyle baglılıkta olmaz olsun.
bunca olumsuzluklardan sonra hmmm ben herseye sineye cektıgım için iyi guzel yanlarımızda oldu,sankı hala sevgılı modunda sokakta sarmas dolas cok gezdık evlendıkten sonra asıktım bikere,sevıyordum gozum oyle körmuski yaptıklarını görmezden geldim diyebılırım.. şimdi bu akşam eve dönecegım sabah 7-8gibi evde olurum buyuk ihtimal ama benim o eve gidesim hiç yok
çok fedakarlık yaptım kendımden okadar cok odun verdımki artık bi canım kaldı yani.
güzellikle bitsin diyorum sanki ant içmiş bir ömürlüğüne !!
bu arada burcum yay benım.