Erkeklerın burçlara göre sıralı tam lıstesi:)

eski sevgilim oğlak ; (Allaha havale) kendını dev aynasında gören inatçı dediğim dedik ve mantıksız ! iğrenç. iğrenıorum.

hayatımın anlamı gercek aşkım balık ; Zeki , tutugunu koparan , romantık bıraz cekıngen ,alıngan,hafıften ukala ,sevince tam sever bırakmaz ,korumacı ,kıskanc benım gozumde mukemmel bır adam ! aşığım aşııııııkk :)))

Bende yengecım gercı balıkla yengec uyumu her konuda %100 oldugu ıcın belkıde bu kadar mukkemmelız ıkımzde bırbırmzn gozunde :))

Oğlak erkeklerini yorumlarsam aslında küfür etmek isterdim şuan.Ama forum kuralları nedeniyle susuyorum.Ben bunlar kadar bencil,cimri,odun,dengesiz... görmedim.İyi bir şey söylersin alınır.Kötü bir şey söylersin sevinir.Sevmiyorum onları.Bir tanesinden ağzım yanınca nerede bir oğlak erkeği görsem kaçıyorum.

aynen her kelımesıne katılıyorum ve tandıgım butun oglaklar bole 3 kız arkımnda sevgılısı oglaktı ve hep aynı dert! gercı benım oglak gıbı kkmse olamaz cunku o ruh hastasydı :)

Ben başak o terazi...
Nasılız neyiz bilmiyorum ama anlasamıyoruz
:KK33:
Ben titiz,ince düsünen,duygusal..
O odun,düşüncesiz,umursamaz..

Kinci mi kinci, inatçı mı inatçı, gıcık mı gıcık OĞLAK!! :113::113:

Her şeye rağmen sevmekten vazgeçemeyen ben AKREP :KK31:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

önce aslan: severim özelliklerini zaten etrafım da aslan doludur babam dayım kuzenlerim derkenn, anlaşırdık da, gel gör ki bunda bir başka burç etksi vardı ki sorumsuzluğu beni bitirdi, ilişkimizi de :) yine de aslanları çok severimm

ikizler: aman allahım ukala, çok lazımmış gibi kendini pek beğenmiş, bir dengesiz, yok yok iyi ki diyorum bitmiş :)

yengeç: şimdi duygusallık iyi hoş güzel de, yükselen akreple birlieşince inanaılmaz kıskanç inanaılmaz alıngan dünyayı başşıma yıkan bir tip oluverdi arkadaş ki postalayıverdim, mızmız geldi bana yengeç, uzak duruyorum :)

boğa: bir türlü bir boğa sevgilim nasip olmadıysa da hep boğalara manyak gibi aşık oluyorum, hoşlandığım insanlar hep boğa oluyor, zaafım var boğalara :)

ben de balık bu arada :)

hayatımda kova erkekleri kadar megaloman kendini bütün insanlardan farklı gören bir kişilik daha görmedim ha akıllı oluyolar o ayrı ama iç dünyalarıyla baş etmek deveye hendek atlatmaktan zordur
başak erkekleri de en sıkıcı grup kanımca....
ben de ikizlerim bu arada :KK12:

basak erkeklerınden nefret edıyorum ınanılmaz vurdumduymaz oluyolar cok rahatlar hıcbırsey umurlarında olmuyor.
terazı erkeklerıyle hıc anlasamasamda karsıma cıkan hemen hemen her erkek terazı cok bakımlılar tıtızler tabıı evıne karsı degıl kendısıne vucuduna tıtızler yoksa evlerını bok goturur genelde.tavlamak ıcın mutlaka ınce zevklerınızın olması gerekır.basıt bır salatayı eger sunumu guzelse en mesakatlı yemege tercıh eder.yanında sureklı sık temız ve bakımlı olmak zorundasınızdır asla ole eve gelıp sacı toplayıp makyajı sılıp pıjamayla oturmayı sevmez.bı tane terazı burcu arkadasım kı erkek banyosunda 30 a yakın krem vardı sok olmustum.onun dısında hanım hanımcık olmanızı ıster her daım asla kıskandırmak ıcın blof vs yapmayın anında sıler sızı.bıde belkıde en kotu yanı ayrıldıgınızda sızı unutması cok kolay olur malesef hemen hayatına kaldıı yerden baslar.
boga erkeklerıyle ınanılmaz bır ıletısımım vardır saatlerce konusabılırz yemek yedırmeyı cok sevdıgımden cok uyumluyuzdur ama asırı flortozler yanı evlenırsenız dısarda her haltı yıyıp eve gelıp sıze mukemmel koca rolu oynaması mumkundur.
veee akrep erkeklerı bakar bakmaz anlarım akrep olup olmadıgını.ınanılmaz zordur gecınmesı her yıgıdın harcı degıldır ama benım cok kafa dengımdır ınce dusunur yavas yavas acar kendını hergun bır ozellıgını kesfedersınız bende oyle oldugum ıcın ılıskımız her gecen gun ayrı bır tat verıyo.eger ondan yardım ıstersem varını yogunu onume serıcenden hıc suphem olmaz asla yarı yolda bırakmaz sert gorunsede ınanılmaz vıcdanlıdır.ama ona yapacagınız kotulugu de karsılıksız bırakmaz asla
bende bu arada yengec burcuyum

babam koc .. asırı acelecı..kısaca telase memuru dıyoruz ona ve asırı derecede ınatcıı.. ama evıne baglı ve sorumlulugunu bılen bırısı..

erkek kardesım yengec.. ıcıne kapanık..duygusal bır yapıya sahıp.. cok sınırlı.. ve sehıt haberlerı görsün yada üzücü seyler görsün haberlerde hemen gözlerı dolar ama aglamaz.. ve cok ıncedır.. sevgılsını hedıye yagmuruna tutuyor.. ona sıırler yazıyor.. ve veee kıskanc sevdıgını cok kıskanıyor..annemın ve benım gıyımımızede karısıyor düsünün yanı sevgılısıne ne baskılar kuruyordur.. onu kızdırdıysan 2tatlı söz söyle ve huyuna gıt anında unutur kızgınlıgını..

balıklardan uzak durmam gerektıgını bırısı sayesınde cok ıyı ögrendım.. ısmı lazım degıl :KK70:

bogalarında ne oldugu bellı degıl bence.. sıkıntıya gelemıyolar.. ama kıskanılmak sahıplenılmek ıstıyolar.. cözemedım bogaları??

dıger burcun erkeklerıyle pek alakam olmadı .. kova var bırde kuzenım.. hovarda ve özgürlügüne düskün dıyolar onun ıcınde?? bılemıcem..

Boğalara gelince bu burcun erkeği sadece teraziler için değil pek çok burç için evlenilcek erkektir.Boğa olup da çekilmez bir erkeğe denk gelmedim daha.Hepsi sevecen,ilgi arsızı,hafif tombul kediler gibidir.Güzel yemek yapabiliyorsanız onlar için sizden iyisi yok.Benim ilk aşkım bir boğa erkeğiydi.Ve bunlara hiç korkmadan arkanızı dönebilirsiniz.Dürüst çocuklardır.Neden yürümediğine gelince farklı şehirlerde yaşamaya başlamıştık.

ben başak burcuyum.
ilk sevgilim bir boğaydı. benim için iyi bir uyum vardı arada ama burçtan kaynaklı olmayan bir ş.refsizlik vardı kendisinde.
o yüzden bitti.

boga erkeklerıyle ınanılmaz bır ıletısımım vardır saatlerce konusabılırz yemek yedırmeyı cok sevdıgımden cok uyumluyuzdur ama asırı flortozler yanı evlenırsenız dısarda her haltı yıyıp eve gelıp sıze mukemmel koca rolu oynaması mumkundur.

ama boğalar da aileleri için çok vericidirler.
ben boğaların aşık oldukları kadına bağlı olduklarına inanıyorum.
çok aşıksa dünya güzeli gelsin bakmaz.

İlişkinin başlarında;romantik,sürprizlerle dolu,tanıdığınız hiç kimseye böyle bir aşığın nasip olmadığını ya da olamayacağını düşündürecek kadar,sizi dünyadaki tek kadınmışsınız gibi özel olduğunuzu hissettirecek kadar ilgili-sevgi dolu,anlayışlı...
İlişki sürecinde yani kazandığını ve sizin Onu sevdiğinize emin olduktan sonra ise ilgisiz,hırçın,kaba,tam bir baş belası AKREP ERKEĞİ :KK5:
Ben de KOÇ.Ateş ve su işte;ezeli ve ebedi savaş,ayrıldık :KK43:

ama boğalar da aileleri için çok vericidirler.
ben boğaların aşık oldukları kadına bağlı olduklarına inanıyorum.
çok aşıksa dünya güzeli gelsin bakmaz.

benim eşimde boğa ben akrep:KK1: eşim evine bağlı dır ama çok inatcı dediğim dedik ama cimri değil bir de çok ağırya yürürken bir adımı kırk satte atıyor:KK50::KK50::KK50:bende çok tez canlıyım ona hadi demekten yoruldum genellikle erkekler kadınları bekler bi yere giderken bende eşimi bekliyorum kapıda bir türlü çıkamaz döner durur evde:44:

birisi ilk sevgılısının burcundan bahsedınce dusundumde.. benım ilk sevgılımın burcunu bilmiyorum ben o fasla gelmeden ayrılmıstık:) zaten benım en uzun flörtüm 9ay surmustu

hmm sonracıma ben aslanla kesınlıkle anlasamadım ıkımızde ates grubuyduk mesela 2ay ancak dayanmıştım ,çok fazla hayatıma müdahale edıyordu ,bunu gıymeyeceksın,onunla konusmayacaksın gibi.. gece tlfnunu niye kapatmıyosun gibi...

başakta çok mükemmelliyetciydi hatalara yer yoktu hayatında

terazide en uzun flörtüm 9.aya kadar geldık bişekılde kavga ve ayrılıklar dahıl tabı bu 9aya.. ancak bu terazden çok cektım yaa savcılıkfilan çok ugrastırmıstı benı onun yuzunden ailemın guvenı kalmamıstı bana sosyal hayatım sadece çok çok yakın arkadaslarımla vardı ev-okul arası mekik dokudum desem yerıdır.

akrepteyse iki zıt olan burctuk . akrep akıllıydı önce arkadas olduk sonra sevgılı.. ben çok denedım onu çok uclarda giyindiğim zamanlar oldu .gıkı çıkmadı kurnazzz nolcak! bir defa bile demedionu yapma bunu yapma diye..hayatıma asla mudahalede bulunmadı.arkadaslarım sasırıyodu bu nası akrep diye.tabii önce arkadas oldugumuziçin ıkımızde bırbırımızın gecmısını bılıyoduk.onun evli bi kadınla ilişkisi vardı net uzerınden tabı evli oldugunu sonradan oğrensede kopamadı hemen ben o kadını okadar cok kınadımki ,akrepolan beyfendıyede demediğimi bırakmadım dost acı soyler mantıgıyla ! o da benım teraziyi bılıyodu halıyle ama benım hiç aklıma gelmedi akrepler eskıye donuk yasayacagını ,bilsem o terazının bana yaşatttıklarını okadar belli etmezdim tüm sancısıyla.bu eskıye donuk olma huyundan kaynaklı en sevdıgı dondurma turunude yememesi demekti.maras dondurmasını.neyse bu akrep dugunu yaptıktan sonra özüne dondugu için evlilik bumuymus arkadas diye sudan cıkmıs balığa dönmustum.. akrepte bekarken ve evliyken arasında daglar kadar fark vardı heleilk zamanlar kapıya ustume kitleyıp giderdi manyak, bakkala gitmek yasaktı yani.ablasının yanında askılı gezemedim yada hafifdekolte sanki bende üç meme var töbee... evliliğimle bırlıkte okuldan sagdan soldan erkek arkadas diye bısey kalmadı akrep efendı hepsının hakkından geldi.. tek burclardan zıtlık olaydı keske aile yapımız hiç uyusmuyordu,kultur ve mezheplerımızde farklıydı ,elde tutulacak bişeytımız yokyani.. ama yinede devam etti işte evlilik araya hamılelıklerım gırdı sonra kaybettım yavrularımı ..eşiminde aynı hassasiyetı gostermesını ıstedım amao dediki amannn ağlancak uzulcek seymı yumurtası senden yine olur! daha cok uzuldum ve ondan nefret ettım,nefret etmemi saglayacak baska sebeblerde oldu tabi..sadakatsızlıgı olmadı ama böyle baglılıkta olmaz olsun.

bunca olumsuzluklardan sonra hmmm ben herseye sineye cektıgım için iyi guzel yanlarımızda oldu,sankı hala sevgılı modunda sokakta sarmas dolas cok gezdık evlendıkten sonra asıktım bikere,sevıyordum gozum oyle körmuski yaptıklarını görmezden geldim diyebılırım.. şimdi bu akşam eve dönecegım sabah 7-8gibi evde olurum buyuk ihtimal ama benim o eve gidesim hiç yok:KK43: çok fedakarlık yaptım kendımden okadar cok odun verdımki artık bi canım kaldı yani.

güzellikle bitsin diyorum sanki ant içmiş bir ömürlüğüne !!

bu arada burcum yay benım.

yay : daha iyisini bulduğunda anında terk ediyo ama elde edene kadar size karşı çok yalaka oluyo
ikizler : bi arıyo bi aramıyo ne yaptığını kendi de bilmiyo
terazi : sıkıyo boğuyo bi süreden sonra
boğa : tam evlenilcek burç sadık güvenilir sevdim mi hiç bırakmaz
yengeç : onu pek çözemedim ama evine çok bağlı oluyo
kova : karşısındaki kadın gizemli olursa daha çok dikkatini çekiyo kovanın
şimdilik aklıma gelenler bunlar. sevgilim boğa, ne varsa boğalarda var valla. bi tek sevgilim olduğu için değil gözlemlediğim kadaryla harika erkekler.
ben de aslanım :KK1:

tanıdıgım diğer burç erkeklerinide yazayım :KK1:
ikizler:kendileri babam olur anne kuzusu düşüncesiz çift karakterli sorumluluk almaktan kaçınan...
boğa:bu burctan 3 erkek tanıdım birisi eniştem biri annemın ikinci evliliği diğeri bi arkadasımın eski nişanlısı..üç boğadada şiddet eğilimi vardı gereksiz kıskançlıklar güvensizlik sadakatsizlik vardı..
aslan:erkek kuzenım aslan burcu ukala biraz kendini beğenmişlik üstünlük taslamak mevcut ama o sert görünüşünün altında acayip bi merhamet yatıyo aslında birisini kırdığında kendisi daha cok üzülür düşüncelidir...

ben koç o ikizler,ikimzde manyagız:)cabuk sıkılrız,kinciyiz unutmayız,aaynı anda pek çok şeyi yapabiliyoruz,ikimznde yukseleni boğa anlaşyoruz

benim başımda üç tane erkek var eşim boğa büyük oğlum başak küçük oğlum aslan ben akrep yani her telden çalıyoruz:KK1::KK1::KK1:

X