Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikizler: Allahından bulsun ne dengesizlik kardeşim yaa,yok yani denge namına zerre yok:)
bu arada ben aslan
eşim balık, ben koç burcuyum.... çok iyi anlaşıorz ama brbrizi sevdiğimz aşık olduumz için iyi anlaşıorz normalde arkadas falan olsak asla anlaşamazdık
ben çok dikkatliyim ince eler sık dokurum , ve sabırsz bi insanm artı liderlik ruhum ön planda çok fazla yani hep hakimiyet bnde olsun istıorum oda bunu blio alıştı artık sevmesem katlanılcak bi insan değilsin ukala dümbeleği diyo
mesela oda çok rahat yani dunya yansa umrunda değil:) bde çok fazla hayal kuruyo hep şöle olsa böle olsa vs.. bende tam tersi çok gerçekçiyim :) bi olay olduğunda mutlaka en olumsuzunu düşünürümki olumlu olduğunda daha fazla seviniyim die eğer olumsz olursada kendimi alıştrdığım için çok üzülmiim die:)) ölee bişi işte:))
Ayni bizim durumumuzu anlatmissiniz )
Bende hep diordum bu ne umursamazlik kocama demekki burcundan geliyormuss)
akrep:zor :)))))))))))) ama bir o kadarda güzelll
oda mı balık :)) evet kesn o yzdendir ayrıca çok dalgın bnmki ... aynı zamanda çok dağınık
Aynilar bunlar cnm ya)cok dalgin daginik
Ewet kocam balik bende koc gercekten birbirimiz asik olmasak ne o beni ceker nede ben onu )ahh iste askin gozu kordur dedikleri bu olsa gerek
Teraziyim:
Bir terazi için en zor burçlardan birisi akrep ama aşkların en güzelini bir akreple yaşayabiliriz.Birbirinden çok farklı burçlar oldukları için birbirlerine katacak çok şeyleri var.En zor tarafı biz terazilerin özgürlüğü seven arkadaşcıl yanının akrebin sinirlerini bozması.Akrep daha çok dizinin dibinde oturan evden dışarı adım atmayan sevgili ister.Ama akrep kadar tutkulu bir erkek yoktur.Ayrıca belirteyim en uzun ilişkimi akrep sevgilimle yaşıyorum.Akreplerle terazilerin ilişkisi tam bir tutku ilişkisidir romantik komedi tarzında kavgalar,yalanlar,ayrılmalar,barışmalar...
Kova da biz teraziler için uygun sevgilidir.Kova sevgilimle sevgiliden ziyade en yakın arkadaşlar gibiydik.Beraber çok saçmalar çok gülerdik.Bunlar akrepler gibi içe kapanık da değiller.Terazinin sosyal ihtiyaçlarına cevap veriyorlar.Ama yürümedi.Neden diye sorarsanız terazi de kova da çapkın burçlar.İkimiz de birbirimizi aldattık(önce ben sonra da o) ve bitti.
Boğalara gelince bu burcun erkeği sadece teraziler için değil pek çok burç için evlenilcek erkektir.Boğa olup da çekilmez bir erkeğe denk gelmedim daha.Hepsi sevecen,ilgi arsızı,hafif tombul kediler gibidir.Güzel yemek yapabiliyorsanız onlar için sizden iyisi yok.Benim ilk aşkım bir boğa erkeğiydi.Ve bunlara hiç korkmadan arkanızı dönebilirsiniz.Dürüst çocuklardır.Neden yürümediğine gelince farklı şehirlerde yaşamaya başlamıştık.
Aslan erkeklerini biz terazilere göre yorumlarsam.Aslan erkeklerinin pek çoğu çekici erkeklerdir.Biz teraziler de güzelliğe hayranızdır.Bu erkeklerin direk çekim alanına gireriz.Ama ilişkinin yürümesi biz terazilerin zoru oynamasına bağlıdır.Aslan terbiyecisi olmalıyız yani.Bu erkekler kibirlerinden burunları düşse eğilip almazlar.Bu egolarına biraz darbe indirirsek peşimizden ayrılmazlar.Kaç yıl geçti benim ki hala peşimden ayrılmadı...Nasıl zedelediysem artık egolarını.
Terazi erkekleri ve terazi kadınlarının ilişkilerine gelince eğlencelidir.Her şey güzeldir.Ama ilişki de güven ortamı beklemeyin.Dolayısıyla terazi erkeğiyle olan flörtleşmem sevgili olma sürecine girmeden güven problemleriyle bitmişti.Onları bence ikizler kadınlarına bırakmalıyız.
Oğlak erkeklerini yorumlarsam aslında küfür etmek isterdim şuan.Ama forum kuralları nedeniyle susuyorum.Ben bunlar kadar bencil,cimri,odun,dengesiz... görmedim.İyi bir şey söylersin alınır.Kötü bir şey söylersin sevinir.Sevmiyorum onları.Bir tanesinden ağzım yanınca nerede bir oğlak erkeği görsem kaçıyorum.
Balık erkeklerine gelirsem ben bunlarla hiç sevgili olmadım.Olmam da,diğer terazilerin de balıklarla ilişkilerini zorlanarak yürüteceklerini düşünüyorum.Duygusal,kendine güveni az,karamsar erkekler bize göre değil burçdaşlarım...Aynıları ve daha fazlası yengeçlerle de geçerli.Yengeçlerin bir de üstüne üstlük aşırı kıskançlıkları var.
Yay erkekleri de bence çok mantıksal düşünüyorlar,iç sıkıyorlar.Bunlarla da bir ilişkim olmadı.Olmaz da herhalde.
İkizler erkeklerine gelirsem...Biz teraziler bunlarla mükemmel anlaşıyormuşuz.Ruh ikizimiz filanmış.Bu konuda bir tecrübem olmadığı için yorum yapamıcam.Ama akrep sevgilimle olan ilişkim biterse en hızlısından bir ikizler erkeği bulabilirim.O zaman belki bu konuda da fikir beirtmiş olurum.
Koç ve Başak hakkında da hiç bir fikrim yok.Kendileriyle uzak-yakın hiç bir temasım bulunmadı.
içine kapanık asla adım atmayan özrü her zaman kabahatınden büyük olur yengeçç :95:
bu arada bende kova.