- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
-
- Konu Sahibi bananarepublic
Evet belli ilgisi var ama istemiyorsan araya mesafe koymalısın
Evet öyle maalesef ne yapacağını bilmiyorsun kaybetmekte istemiyosun fakat olmuyor işte
Bizden bu akıllı olun diyor
çok güldüm ama hepsi doğruSize ilgi duyuyor bu benim mesajı veriyor
Sizi etraftaki çakallara karşı işaretleyerek
kokusunu bırakıyor.
Sana güven düşmana korku salıyor.
pek arkadaşca değil benceYani illa bişi hissediyo olmayabilir dimi arkadaşça bi tavır olabilir
Bi de şöyle bi durum var flörtöz yapıda bi adam bu bahsettiğim kişi o yüzden başlarda anlayamadım.ablama falan kardeşini sevdiğim,belki akraba oluruz diye şakalar yapıyodu.hani bi de çapkın ve kadınlarla ilgilenmeyi sevdiği için hep dalgaya vurdum çünkü hep öyle şakalar yapsada hiç bi adım atmadı.ama artık bi önlem almalıyım sanırımpek arkadaşca değil bence
rahatsızlığınızı belli etmekten başka çözüm yolu yok
yada sevgiliniz varmış gibi yapın bir süre, bakalim devam edecek mi
E hep öyle yaptım şimdiye kadar zaten rol değil gerçekten arkadaş olarak gördüğüm için son derece kanka kanka yaklaştımistemiyorsan onu her onu yaptıgında atıyoru ahmet naber ya falan diye böyle sanki kankaymıs gibi konusmaya basla
yerini haddini bilsin
millete yalandan o benim imajı ciziyor ki uzak dursunlar diye
ama yanında erkekler varken yaptıgında mutlaka arkadas oldugunu belirtcek bişey yapE hep öyle yaptım şimdiye kadar zaten rol değil gerçekten arkadaş olarak gördüğüm için son derece kanka kanka yaklaştım
Evet koruyor da olabilir, o sana bakanlar yada konustuklarin tekin değilse onun içinde olabilir. Ama diğer davranışları nasıl ona bakmak lazım tek bu işe diger davranışları normalse sorun yok.Yani illa bişi hissediyo olmayabilir dimi arkadaşça bi tavır olabilir