• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ayaklara olan ilgisi

yorumlarınız için teşekür ederim kabak bana patladı sanırım.ığrenclik konusunda kimlerin daha üstte oldugu tartısılmaz bir gercek. Suçlama yaparken biraz düşünün gerceği.Kesin yargılarınızla nereye varacaksınız bilmiyorum ama farketmez benim için erkek olarak görsenizde herkes burada bişeyler paylaşıp sonuca ulaşma çabasında. Eğer sizin sonucunuz buysa saygı duyarım ne diyeyim

yorumlarınız için teşekür ederim kabak bana patladı sanırım.İğrenclik konusunda kimlerin daha üstte oldugu tartısılmaz bir gercek. Suçlama yaparken biraz düşünün gerceği.Kesin yargılarınızla nereye varacaksınız bilmiyorum ama farketmez benim için erkek olarak görsenizde herkes burada bişeyler paylaşıp sonuca ulaşma çabasında. Eğer sizin sonucunuz buysa saygı duyarım ne diyeyim

oda senin vicdanına kalmış allaha verirsin hesabını

Burası sanal bir ortam herkes vicdanlı olamıyor .Kimse kimseden merhamet beklemez bunuda herkes biliyor. Evet herkesin kendi vicdanı herkes kendi verecek hesabını umarımda öyle olacak kimse kimseyi suçlamasın yorumlarınızı okudukça hayret ediyorum

Ya iyide kadınsı bi bölgenize bakmaktansa ayaklarınıza bakmakta olan bi erkeğede çok irenç denilmez sanırım..:olmaz:

amma buyutmusnuz kızlar...gayet dogal ayaga bakması..benım kocam ilk tanıstıgımzda ayagıma bakmış??? budamı yalan..çokta etkılenır ..takık işte yapçek bısey yokk:gitme:

Ne varki bundaCADIARZU
Güzel ele ayağa bende bakarım
Bir tek erkeklermi bakıyormuş.
Bakımlı bir ayak,bakımlı bir el,bakımlı bir insana bakılabilir yani
Ayakkabı tutkunu biri olarak,bakımlı ayakları herzaman sevmişimdir.
Belki onlarda iyi niyetlerle bakıyorlardır.
Yargısız infaz yapmamak gerek.

hahahahaa valla candarma gibisiniz kızlar yaa helal doğrusu, şaşırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :bbo:
abiye benden bi terlik!!! hahhahaaaa bence annesi çocukken hep terlikle dövdüğü için kafa travmatik olmuş, terliklere karşı özel bir ilgi beslemiş yavrıcak yasıkkkkkkkkkkkkkk fazla üstüne gitmeyinnaniknanik

Bunu anlayamayan zihniyet burada çok. Beni erkek ilan ettiler üstüne.Bir arkadas nickimden dolayı saçma sapan seyler yazmıs diğerleride inanıp çorbasıma tuz atmış. Böyle uç davranısları kendileri sergiliyorlar ama farkında değiller. Birçok arkadasın nickini ben saçma sapan kişiliksşz insanlarda da gördüm sen bu sun sen şu sun denilmemeli.Neymiş efendim yazmış google saçma sapan seyler çıkmıs nikimle ilgili. nickin anlamından yargılanır olduk...

afedersiniz ama bazı bölgelere bakanlar direk sapık oluyoda ayağa bakarak cinsellik düşünen de yoktur heralde hiç bi kadınsılık yok..bacaklar olsa anlarımda ayak bu baksa nolcak bakmasa nolcak başka bölgelere bakmaktansa ayak daha masumane bence

Back