erkekleri ütü yapmaya alıştırmayın

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
arkadaşlar eşinizin ütülerini hep siz yapıyor olabilirsiniz böylelikle onu alıştırıyosunuz ve yeri gelip de kendisi yapmak zorunda kaldıgı zamanlarda zorluk çekiyor.
örnegin bi tanıdıgım hep eşinin gömlekleri ütülemesine alışık oldugu için askere gittiginde ne yapacagını şaşrmış arkadaşlarına ütületmiştigamyoncuiremsu
başlık yanlış olmuş yani ütüyü sizin yapmanıza alıştırmayın olcakatı :p

Son düzenleme:
benimkinin yan möesleğiterziliktir ve benden güzel ütü yapar.ama yapmaz ....şimdi halime acıyoda bikaç parçaütülüyo

çalışan bayanların eşleri evde her konuda yardım etmeli sadece ütüde deil.
eminimki bir çok erkek bekarken kendi işini görür
ama evlenince hiç birşeyden anlamıyormuş gibi oluyorlar
bence kadın erkek ayırmadan evde ortaklaşa iş yapılmalı

benım esımde evlenmeden once uzun zaman yanlız yasamış her ısten anlar
cok sanslıyım bu konuda ne ış olursa beraber yaparız genelde kısın cunku yaz yogun gecıyor kıyamıyorum ona
ama bazı erkekler varkı bılse bıle yapmıyor erkeklıgıne yedırmıyor
anlamıyorlarkı asıl erkeklık karısına her konuda yardımcı ve destekcı olmaktır

Katılmıyorum. Kadın erkek fark etmez hayat müşterekse sorumluluklar iş paylaşımı da müşterek.

arkadaşımız başlığı yanlış yazmış bence
yani ütü yapmamaya alıştırmayın diye yazmak istediğini düşünüyorum

anlayamadım canım konun ve başlığın yanlış gibi geliyor bana .....

Son düzenleme:
Evet başlık sizin demek istediğinizle zıt olmuş o yüzden kafalar karıştı

Konuya gelince ben evli değilim ama sevgilim ütü yapar bilir yani zor durumda kalsa sıkışmaz bu durumda benim bir sıkıntım yok zaten kendi ailesinin yanında bile kendi ütülüyo hiç ilgilenmez annesi evlennce ben ütüler ütüler bırakırım miss gibi rahat etsin garibim azcıksengözlerimebaksanab
Sevgili anacağı hiççç umursamaz sağolsun rahat bir kadındır temizlik falan umrunda değildirfisfisfis

Ben bu konunun daha çok "ANNELER ERKEK ÇOCUKLARA EVDE DAHA ÇOK SORUMLULUK VERELİM" şeklinde olmasından yanayım.
30 yaşına gelmiş adama ne öğreteyim... ne anlatayım....
Sevgiler...

X