Erkekleri seviyorum kampanyası başlatacağım :)

yaa sorma sevgılı olma özürlülüğü bende de var ayyy halimi bi gör yani biri benle tanışmaya falan gelse hata kaza dut yemiş bülbül oluyorum sanki utanıp sıkılıyorum 28 yaşına gelmişsin eşşekkk kadar olmuşsun daha neyine utanıyon dimi

işte biraz kendine güven gerek o anda..alt tarafı erkek yani ne olcakk

gözümde çook büyüttüğüm birisiyle tanıştım ben,ama deli bir heycan,şelalerden atlıyorum sankii..kalbim duracak..ama zaman geçiyor bakıyorsun,senden üstün bir yanı yok..üstelik şu bir gerçek poncikcim, erkekler avlanmayı seviyor sen av modunda geziceksin sürekli...kaçan kovalanır mantığıyla bunu yorumlarsak şayet, onlara ilgili kati süretle belli etmeyeceksinn...nedense haz alıyor adamlar bundan bende anlamadım:26:

aynen ya evlenmenin hasretini çekiyoruz artık böyle bir sorumluluğu almak isteyen yok gönül eğlendireyim derdinde erkekler :)))))

ee biz neden gönül eğlendirmiyoruz usulüncee
onların gözünde,bir an önce evlenmek isteyen tipler olarak duruyoruz..farklı yönlerimizi göremiyorlar böylelikle..onlara göz kırparken bir yadan da kaçan taraf olunca , sizi daha çok çekici buluyorlar..
onlar hiç kasılmıyorlar ,çünkü kendilerine güvenleri yer yer bizden daha fazla kızlar..ama karşılarında kendinden emin birini görünce bakakalıyorlar o yüzden poncikcim,kalabalık ortamlara alış,işlerim ve ortamım gereği bende çok kalabalık ortamlarda bulunmuyorum fakat ufacık saniyeler bile bir çok şeye sebep olabilir..yüzünden de gülücük eksik olmasın bazen gülüş sihir gibir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…