Erkekleri seviyorum kampanyası başlatacağım :)

kampanyaya bır ımzada benden:)))
ama hersey bekarlar ıcın:) sızler ıcın:)
evettt ne dıoruzzz hep bırlıkteee :::::Tanrımmm tek basına koyma kullarııı..yanlızlıga ancak sen dayanırsınn..

kampanyaya bır ımzada benden:)))
ama hersey bekarlar ıcın:) sızler ıcın:)
evettt ne dıoruzzz hep bırlıkteee :::::Tanrımmm tek basına koyma kullarııı..yanlızlıga ancak sen dayanırsınn..

ozamannnnn verr allahımmm verrr diyorumm :KK70: :KK70: :KK70:

Tweeety Zaten Kocam Beni Almasaydı Evde Kalacakmışım Bu Çirkinlikle..:KK60:
Zaten Yemek Yapmasını da Bilmiyorum..:KK9:

Kocam Geldi Ben Çıkıyorum :KK19::KK19::KK19::KK16:
İyi Geceler..:KK19:

:KK60::KK60:cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir:KK60::KK60:
beceriksiz seni iki kap yemek yapamiyonmu (sanki kendim super asciyim:KK60: )
iyi cik bakalim aldim ahberini yarin evdeymisin temizlik yapicakmisinn bari temizlik yapmayi biliyonmuuu :KK60:
iyi geceler...ALLAHA EMANET OL...ALLAH RAHATLIK VERSIN...AMIN:nazar:

yatıp zıbarayım barii bende, belki yarın hayatımın aşkıyla karşılaşırım :) iyi gecelerrrr kızzzlarrrrr :KK66:

kampanyan hayırlı olsun canım, :KK19:çok sevimli ve cicı bi kampanya olmuş, :KK9:umudunuzu yitirmeyin kızlar, erken evlenmemek çok şey kaybetmek degil asla:KK1::KK1:

.

poncik kampanyani pek sevdim

Allah gönlünegöre tez zamanda versin

iyi geceler

----------------------------------------------

imzami da atiyorum kampanyaya :KK34:

Erkekleri seviyorum seviyorum seviyorummm... :KK70: 28 yaşına gelmiş hala evlenememiş hatta evlenmeyi bırakın hayatına doğru dürüst erkek girmemiş ve bunun sonucu olarak da östrojeni tavan yapmış biri olarak bu kampanyayı başlatıyorum :KK70: yaaaa kızlarrr yaaa mezar taşıma açılmadan iade oldu yazılsın istemiyorumm :KK43: nolcak benim bu halim böle ya :// sapık yada azgın falan diimm ben, sadece bi sevgilim olsun sonra onla evleneyim etinden sütünden derisinden yararlanayım çoluğa çocuğa karışayım sonrada '' ayyy geberesice domuz nerden girdi hayatıma da evlendim '' diyeyim :KK70: yaa bu sözleri söylemek bile bi ayrıcalık bence :KK43: velhasıl erkekler güzel yaratıklar her işe yarıyolar :KK70: her eve lazımlar :KK70:

:KK9: alemsin yaa..ne onlarla ne onlarsız değil mi...

yaa şu kısım çok fena ; " açılmadan iade oldu" hay Allah iliğini versin yaaaa:KK9::KK9::KK9:

aman bazen düşünüyorum şimdiki gibi rahat olabilir miyim diye..erkeklerle çok iyi anlaşıp bir o kadar sevgili olmaktan uzak biri olarak ben, doğrusu zaman zaman karamsar olsamda artık alışğımı hissediyorum bu duruma...hayırlısı hepimiz içinnn:KK16:

Konu içeriği nedeniyle "Geyik sohbeti" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim lütfen.

konu başlığını görünceee şöle bi oldum :KK30::KK30:

sorada gülme krizine girdim :KK60:

allah gönlüne göre versin cnmmm :KK16::KK16:

Erkekleri seviyorum seviyorum seviyorummm... :KK70: 28 yaşına gelmiş hala evlenememiş hatta evlenmeyi bırakın hayatına doğru dürüst erkek girmemiş ve bunun sonucu olarak da östrojeni tavan yapmış biri olarak bu kampanyayı başlatıyorum :KK70: yaaaa kızlarrr yaaa mezar taşıma açılmadan iade oldu yazılsın istemiyorumm :KK43: nolcak benim bu halim böle ya :// sapık yada azgın falan diimm ben, sadece bi sevgilim olsun sonra onla evleneyim etinden sütünden derisinden yararlanayım çoluğa çocuğa karışayım sonrada '' ayyy geberesice domuz nerden girdi hayatıma da evlendim '' diyeyim :KK70: yaa bu sözleri söylemek bile bi ayrıcalık bence :KK43: velhasıl erkekler güzel yaratıklar her işe yarıyolar :KK70: her eve lazımlar :KK70:

sapıklık değilki bu insan sevmek sevildiğini hissetmek istiyo ama bizi sevecek bi erkek yok heralde

X