Geçen yıl yazdığında daha sıcakkanlıydı. Kendisi düşünceli, oldukça kibar biridir aslında. Geçmişteki görüşme isteklerini reddetmemin intikamımı bu diye düşünmeden edemiyorum.Az çok hatırlıyorsunuzdur ama sıcakkanlı mıydı, mesafeli miydi, sorumsuz veya alık mıydı? Onca zaman duyguları olan insan böyle yapmaz zaten. Merak edilecek bir durum yok. Yazarsa bile günlerce açmayın mesajı, sonra da geçiştirin
anlamsızca bu defa da ben çok istedim görüşmeyi. Aslında yazdım haftasonu müsaitsen görüşebiliriz diye. tamam haberleşiriz dedi. Haber yok :)Çok pesınde kosmus senden beklıyor bence .
Görüşmek ıstıyorsan yaz ne oluyoruz de.
Hmm o zaman bırsey yapma.anlamsızca bu defa da ben çok istedim görüşmeyi. Aslında yazdım haftasonu müsaitsen görüşebiliriz diye. tamam haberleşiriz dedi. Haber yok :)
Bakın peşimden koşsun demiyorum. Ben de görüşelim dedim, ılımlı yaklaştım konuşmamızda. sonrasında mesaj da yazdım haftasonu ben müsaitim sen de müsaitsen görüşebilirz dedim. Daha ne diyeyim? Birkaç hafta geçti ses seda yokAdam peşinizden 8 yıl daha mı koşsun istiyorsunuz?
Arayın sorun bu kadar zor mu iletişim kurmak.
Peki siz şu an istiyor musunuz yoksa sadece aklınızda mı kaldıGeçen yıl yazdığında daha sıcakkanlıydı. Kendisi düşünceli, oldukça kibar biridir aslında. Geçmişteki görüşme isteklerini reddetmemin intikamımı bu diye düşünmeden edemiyorum.
ben görüşmek istiyorum aslında, sonu nereye varır bilmiyorum ama kader mi diyorum yıllardır bu şekilde süregelmesi. bir şans vermemiz belki iyi olur düşüncesindeyim.Peki siz şu an istiyor musunuz yoksa sadece aklınızda mı kaldı
O zaman ses etmeyin. Yapmışsınız üstünüze düşeni. Aktif mi peki sosyal medyadaanlamsızca bu defa da ben çok istedim görüşmeyi. Aslında yazdım haftasonu müsaitsen görüşebiliriz diye. tamam haberleşiriz dedi. Haber yok :)
yok yok gayet sağlıklı :)Basina bi sey gelmistir belki?
Aktifmiş :) size şunu söyleyeyim beni takipten çıkmıştı sonbaharda. Bir sorun mu var diye sormuştum sana özel bir durum değil demişti ama sadece beni takipten çıkmıştı :)O zaman ses etmeyin. Yapmışsınız üstünüze düşeni. Aktif mi peki sosyal medyada
Bi daha kabul etmeseydiniz eklediyse. Dengesiz, depresif biri canlandı gözümde. Ekliyse siz silin bu sefer. Muhatap olmayın. Yenilere yer açınAktifmiş :) size şunu söyleyeyim beni takipten çıkmıştı sonbaharda. Bir sorun mu var diye sormuştum sana özel bir durum değil demişti ama sadece beni takipten çıkmıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?