Erkekleri anlamak neden bu kadar zor?

arianas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
139
51
18
33
Merhabalar üniversite yıllarında sınıf arkadaşım beni tanımak istediğini dile getirmişti. Çok ısrar edince okul dışında bir kez görüşmüştük. Sonraki görüşme isteklerini hep bir bahane ile reddettim. Mezun olduktan birkaç yıl sonra bir bahaneyle yine yazdı. Öyle sıradan bir muhabbet ettik bir daha da görüşmedik. Geçen yıl bir bahaneyle yeniden yazdı ve üniversite yıllarında bana dile getirmediği duygularını dile getirdi, beni ne kadar çok sevdiğini söyledi. Yine görüşme talebinde bulundu. Bu kadar çok ısrar ediyor bir buluşalım bakalım dedim. Kendisine de görüşebiliriz olur dedim. Tamam haberleşiriz dedi ama o gün bu gündür ses seda yok. ne yazıyor ne arıyor. hayatında da kimse yok diye biliyorum. Görüşme talebinde bulunan kendisi, ses çıkarmayan kendisi. Anlayamadım neden böyle davrandığını? Fikirlerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
Yazmayı da düşündüm, vazgeçtim. Sanırım görüşmeye çok istekli olduğumu düşünmesin istedim. Ben görev yaptığım yere döndüm artık görüşme ihtimalimiz azaldı. Görev yaptığın yere yalnız gitme ben götüreyim seni diyen adama bakıyorum bu adama bakıyorum. hiçbir şey anlamıyorum

Az çok hatırlıyorsunuzdur ama sıcakkanlı mıydı, mesafeli miydi, sorumsuz veya alık mıydı? Onca zaman duyguları olan insan böyle yapmaz zaten. Merak edilecek bir durum yok. Yazarsa bile günlerce açmayın mesajı, sonra da geçiştirin

Çok pesınde kosmus senden beklıyor bence .
Görüşmek ıstıyorsan yaz ne oluyoruz de.

Geçen yıl yazdığında daha sıcakkanlıydı. Kendisi düşünceli, oldukça kibar biridir aslında. Geçmişteki görüşme isteklerini reddetmemin intikamımı bu diye düşünmeden edemiyorum.

Çok pesınde kosmus senden beklıyor bence .
Görüşmek ıstıyorsan yaz ne oluyoruz de.
anlamsızca bu defa da ben çok istedim görüşmeyi. Aslında yazdım haftasonu müsaitsen görüşebiliriz diye. tamam haberleşiriz dedi. Haber yok :)

anlamsızca bu defa da ben çok istedim görüşmeyi. Aslında yazdım haftasonu müsaitsen görüşebiliriz diye. tamam haberleşiriz dedi. Haber yok :)
Hmm o zaman bırsey yapma.
O yazınca da çok Kaba bırı olduğunu söyle.

Adam peşinizden 8 yıl daha mı koşsun istiyorsunuz?
Arayın sorun bu kadar zor mu iletişim kurmak.
Bakın peşimden koşsun demiyorum. Ben de görüşelim dedim, ılımlı yaklaştım konuşmamızda. sonrasında mesaj da yazdım haftasonu ben müsaitim sen de müsaitsen görüşebilirz dedim. Daha ne diyeyim? Birkaç hafta geçti ses seda yok

Geçen yıl yazdığında daha sıcakkanlıydı. Kendisi düşünceli, oldukça kibar biridir aslında. Geçmişteki görüşme isteklerini reddetmemin intikamımı bu diye düşünmeden edemiyorum.
Peki siz şu an istiyor musunuz yoksa sadece aklınızda mı kaldı

Peki siz şu an istiyor musunuz yoksa sadece aklınızda mı kaldı
ben görüşmek istiyorum aslında, sonu nereye varır bilmiyorum ama kader mi diyorum yıllardır bu şekilde süregelmesi. bir şans vermemiz belki iyi olur düşüncesindeyim.

O zaman ses etmeyin. Yapmışsınız üstünüze düşeni. Aktif mi peki sosyal medyada

O zaman ses etmeyin. Yapmışsınız üstünüze düşeni. Aktif mi peki sosyal medyada
Aktifmiş :) size şunu söyleyeyim beni takipten çıkmıştı sonbaharda. Bir sorun mu var diye sormuştum sana özel bir durum değil demişti ama sadece beni takipten çıkmıştı :)

Erkekleri anlamak cok kolay ya cogu tek hucreli zaten, ayni davranisi sergiliyorlar, biz kendimizj acik acik anlatsak bile anlamayan bir cins bunlar. Bosverin muhatap olmayin

Aktifmiş :) size şunu söyleyeyim beni takipten çıkmıştı sonbaharda. Bir sorun mu var diye sormuştum sana özel bir durum değil demişti ama sadece beni takipten çıkmıştı :)
Bi daha kabul etmeseydiniz eklediyse. Dengesiz, depresif biri canlandı gözümde. Ekliyse siz silin bu sefer. Muhatap olmayın. Yenilere yer açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…