Elif Onur Üyesi Pro Üye 15 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1 Erkeklerde ilk dikkatinizi çeken şey nedir ?
gizemliafra Hayatı bazen kulak ardı etmek en iyisi ;)☺ Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #2 Gözleri maviyse gözlerimi ayıramama
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Pro Üye 9 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #3 Gözler ruhun aynasıdır diyerek gözler dedim ama ben genellikle her yerini santim santim inceleyen bir psikopat olduğumdan hepsi seçeneği olsaydı onu seçerdim herhalde
Gözler ruhun aynasıdır diyerek gözler dedim ama ben genellikle her yerini santim santim inceleyen bir psikopat olduğumdan hepsi seçeneği olsaydı onu seçerdim herhalde
Eses07 Ne mutlu Türküm diyene! Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #4 Dişleri ve ayakkarı Burdaki seçeneklerden ses tonu
mahperi hatun Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #5 ses tonu inanılmaz dikkatimi çekiyor ilk ona dikkat ediyorum
Sevketi_Bostan Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #7 Önce komple yüzüne dikkat ederim. Sonra boyu posu falan. Ayrıntılara en son girerim.
Kova hatunu ✔creativity Pro Üye 3 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #8 Gozleri dedim... ama genel olarak havasina bakarim.... karizma onemli...