- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Olabilie. Cogu insan karsi diye benim de karsi olmam gerekmiyor. Insanlar her zaman istekli olmuyor, partnerimin karsilayamadigi noktada kendimi tatmin etmem, veya tam tersi benim istemedigim zamanda onun etmesi, benim icin sorun degil. Sadece benimle bosalabilir dusuncesi benim icin gereksiz bir ego.Çoğu insan buna karşı ben de karşıyım evli olsam sorun olurdu
Burada biri bosalacaksa sadece ben bosaltabilirim olmus olayGörev bilmiş konu sahibi bunu kendinesanki çocuğum yemeğini niye yemedi acaba okulda bir şeyler mi yedi açtır o aç ye bakiyim yavrum yemeğini niye yemiyorsun ama sen aaa
Yalnız konunun icinde ki 7 ye takıldımNişanlımla geçen günlerde yakınlaştık. Muhteşem rahat bir ortam ayarladım yalnız kalacağımız.
Ondan öncesinde 7 gün yakınlaşmamıştık. Yakınlaştığımızda da bir şekilde onu birleşme olmadan boşaltıyorum.
7 günün üstüne geçemlerde yakınlaştık herşey çok güzeldi ama boşalamadı. Naptıysam olmadı. Zaten birleşme hiç yaşamadık ama oral yolla hallediyorduk. 7 günün üstüne boşalamaması tuhaf geldi. O kadar da denedim.
Neden anlamadım çünkü yumurtalıklarıda şiş deĞildi. Tuhaf geldi.
sorunun cevabı da tam da buAdam 7 gun niye sizi beklesin ki? Kendi kendine halletmistir.
Evet boşaldıktan sonra gevşiyor ben de farkettim.Bilmem ilk defa duydum hiç dikkat etmemistim Daha once