erkeklerde boşalma

Çoğu insan buna karşı ben de karşıyım evli olsam sorun olurdu
Olabilie. Cogu insan karsi diye benim de karsi olmam gerekmiyor. Insanlar her zaman istekli olmuyor, partnerimin karsilayamadigi noktada kendimi tatmin etmem, veya tam tersi benim istemedigim zamanda onun etmesi, benim icin sorun degil. Sadece benimle bosalabilir dusuncesi benim icin gereksiz bir ego.
Sizin icin onemliyse siz izin vermezsiniz.

Görev bilmiş konu sahibi bunu kendine sanki çocuğum yemeğini niye yemedi acaba okulda bir şeyler mi yedi açtır o aç ye bakiyim yavrum yemeğini niye yemiyorsun ama sen aaa
Burada biri bosalacaksa sadece ben bosaltabilirim olmus olay

Hayir mesela sevgilimle gorusmedigim bir hafta icinde istekli oldugum zaman olsa ve adam "aa hayir lya, seni sadece ben bosaltabilirim, kendi vücuduna dokunamazsın" dese hadi len derim. Tatmin olmak bu kadar buyuk olay olmamalı yani.

Masturbasyon da yapmamis olabilir. Bazen erkekler bosalamayabilir. Kafani takma. Stres felan yapmistir. Bosalayim diye cok kasmistir..

Yalnız konunun icinde ki 7 ye takıldım 7 gün yakinlasmadik 7 günün üstüne 7 günün üstüne

Don't worry konu sahibi, bazen normal ilişkilerde de nihayete varılamaz. Dünya hali yani, olur böyle şeyler. Adamı mı bicaklayacaksin 'neden bosalmadin' diye. Gayet güzel giderken ereksiyon hakimiyetini kaybetmistir olur olur yani, takılma bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…