- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
bencede öyle.Ay aklına kötüyü getirme bir hafta oldu diyosun muhakkak mastürbasyon yapmıştır ya da belki bir şeye gerilmiştir aklı başka yerdedir olabilir yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede öyle.Ay aklına kötüyü getirme bir hafta oldu diyosun muhakkak mastürbasyon yapmıştır ya da belki bir şeye gerilmiştir aklı başka yerdedir olabilir yani
Bilmiyom ki. Dolu olsa şiş olmaz mıBen bunu anlamadim. Yumurtaliklari şiş degildi demissin. Sis olsa ne oluyor ki
Bilmem ilk defa duydum hiç dikkat etmemistim Daha onceBilmiyom ki. Dolu olsa şiş olmaz mı
Ben öyledir diye düşündüm. Ama boşalamaması hala soru işaretiBilmem ilk defa duydum hiç dikkat etmemistim Daha once
Ya niye soru isareti olsun. Kac yasinda adam, bosalmak icin niye günlerce sizi beklesin? Yapmıştır masturbasyonunu rahatlamistir iste. Yeni yaptigi icin de sizinle bosalamamistir.Ben öyledir diye düşündüm. Ama boşalamaması hala soru işareti
Sorduğumda hayır dediYa niye soru isareti olsun. Kac yasinda adam, bosalmak icin niye günlerce sizi beklesin? Yapmıştır masturbasyonunu rahatlamistir iste. Yeni yaptigi icin de sizinle bosalamamistir.
Beklemeyin zaten, niye bekliyorsunuz ki? Masturbasyon cok dogal bir sey. Ustelik tam bir cinsel hayatiniz da yok.Sorduğumda hayır dedi
Demek ki bende onu beklemesem olcak
Çünkü o ana ben önem gösteriyorum birbirimize özlem daha çok olsun diyeYa niye soru isareti olsun. Kac yasinda adam, bosalmak icin niye günlerce sizi beklesin? Yapmıştır masturbasyonunu rahatlamistir iste. Yeni yaptigi icin de sizinle bosalamamistir.
Onem gostermeniz, birbirinizi ozlemeniz guzel bir sey ama sadece birbirinizle olacaginiz zamanlarda tatmin olacaksiniz diye bir sey yok. Bu sekilde kisitlarsaniz adam da yalan soylemeye baslar size.Çünkü o ana ben önem gösteriyorum birbirimize özlem daha çok olsun diye
Ayol saglikli bir insan niye orasi burasi şişene kadar beklesin zaten? Erkek demiyorum bak insan yani, kadini erkegi yok, yukseldiginde veya tatmin olmak istediginde "uc gun sonra benimkiyle gorusecegiz tutmam lazim kendimi" demez yani.Hiç kocamın yumurtalıklarının şişkinliğini ölçmedim sjsjsjs Zaten cinsel ilişkiye girmiyosunuz ki, mastürbasyon yapıp geçmiştir. Adamla yakınlaş yakınlaş yükselt ama ilişki nooo olduğundan sizinle yapmak istemiyordur kendi kendine hallediyodur.
Ben boşaltıyordum işte aman nereden biliyim ya sağlıksız düşündüm sanırım ahahahahahahaAyol saglikli bir insan niye orasi burasi şişene kadar beklesin zaten? Erkek demiyorum bak insan yani, kadini erkegi yok, yukseldiginde veya tatmin olmak istediginde "uc gun sonra benimkiyle gorusecegiz tutmam lazim kendimi" demez yani.
Benyine de onu boşaltıyodum safece ilişkiye girmiyoruzHiç kocamın yumurtalıklarının şişkinliğini ölçmedim sjsjsjs Zaten cinsel ilişkiye girmiyosunuz ki, mastürbasyon yapıp geçmiştir. Adamla yakınlaş yakınlaş yükselt ama ilişki nooo olduğundan sizinle yapmak istemiyordur kendi kendine hallediyodur.
Ayol adamin seyi size mi zimmetli, siz olmadan yapmasi zinhar yasak mi bu kadar takilmayin, insanin istedigi zaman kendini tatmin etmesi cok dogal. Buluştuğunuzda sizi ihmal etmiyorsa adama gun saydirmayin. Cunku saymaz, istediginde yapar, size soylemez.Ben boşaltıyordum işte aman nereden biliyim ya sağlıksız düşündüm sanırım ahahahahahaha
Evlenince de öyle miAyol adamin seyi size mi zimmetli, siz olmadan yapmasi zinhar yasak mi bu kadar takilmayin, insanin istedigi zaman kendini tatmin etmesi cok dogal. Buluştuğunuzda sizi ihmal etmiyorsa adama gun saydirmayin. Cunku saymaz, istediginde yapar, size soylemez.
Kendimi dusunuyorum mesela partnerim bana "seni sadece ben boşaltirim, kendi kendine yapamazsin" dese far gormus tavsan gibi bakardim yuzune
Evli degilim. Ancak libidolari denk, duzenli bir cinsel hayati olan bir çiftin ihtiyaç duyacağın sanmiyorum. Ha ama olsa bile benim icin masturbasyon yapilmasi bir sorun degil. Kisi partnerini ihmal etmeyip birlikte olan cinsel hayatını sekteye ugratmiyorsa yapmasinda bir sakinca yok bence. Ben varken nasil yapar diye bir dusuncem yok. Insan libidosu yukselip istek hissettiginde bunu partneriyle gideremiyorsa kendi kendine yapabilir.Evlenince de öyle mi
Çoğu insan buna karşı ben de karşıyım evli olsam sorun olurduEvli degilim. Ancak libidolari denk, duzenli bir cinsel hayati olan bir çiftin ihtiyaç duyacağın sanmiyorum. Ha ama olsa bile benim icin masturbasyon yapilmasi bir sorun degil. Kisi partnerini ihmal etmeyip birlikte olan cinsel hayatını sekteye ugratmiyorsa yapmasinda bir sakinca yok bence. Ben varken nasil yapar diye bir dusuncem yok. Insan libidosu yukselip istek hissettiginde bunu partneriyle gideremiyorsa kendi kendine yapabilir.
Görev bilmiş konu sahibi bunu kendine sanki çocuğum yemeğini niye yemedi acaba okulda bir şeyler mi yedi açtır o aç ye bakiyim yavrum yemeğini niye yemiyorsun ama sen aaaYa niye soru isareti olsun. Kac yasinda adam, bosalmak icin niye günlerce sizi beklesin? Yapmıştır masturbasyonunu rahatlamistir iste. Yeni yaptigi icin de sizinle bosalamamistir.