- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi mihmandariye
-
Merhaba arkadaşlar,
yakında ben de eveleneceğim ve bu yüzden ev resimlerine bakıp fikir ediniyorum. Çoğu evler pembe, kırmızı renklerle, çiçekli böcekli renklerle döşenmiş. Şimdi ben düşünüyorum da evi düzerken içinde erkeğin de yaşayacağını düşünmüyormusunuz? yani eşiniz de rahat ediyor mu evde? ben mesela nevresim takımlarına bakarken bile böyle çiçekli, kalpli şeylere bakmam, nişanlım içinde çok komik görünür bence. Evi dekor ederkende yine hem beni hem de onu yansıtacak mobilyalara bakarım , zaten o da fikir belirtir. Sizi kırmak için demiyorum bunu ama bazı evler benim için (bir kadın olarak) bile fazla çiçekli böcekli iken erkeği rahatsız etmiyor mu?
%100 katiliyorum cok haklisin. kadinlar evi kedileri icin düzüyor bence, yatak odalari bile mesela savarovski tasli ola evler var bana da cok garip gelir bu durum sen icimdekileri yazmissin. bi de kadin evi sahiplenir, mesela kadin bi arkadasini eve cagirdigin da esine kocasina danismaz. ama erkek kendi kafasina göre bi erkegi eve davet edemez. ben de bunu cözemedim bi türlü. ev erkegin evi degilmi yani ?
iyi diyosun güzel diyosun tatlim da ben calismiyorum mesela. esim getiriyor ben harciyorum.neden cunku hizmet edicek yemegi cayı kahveyi yapacak olan kadında ondanerkek esine sormalı musaitmisin diye netiecede kadın hazırlıyor herseyi normalide bu bana kalırsa kadınlar erkeklerin haber vermeden cagırdıgı misafirlere kızar bende kızarım sahsen
neden cunku hizmet edicek yemegi cayı kahveyi yapacak olan kadında ondanerkek esine sormalı musaitmisin diye netiecede kadın hazırlıyor herseyi normalide bu bana kalırsa kadınlar erkeklerin haber vermeden cagırdıgı misafirlere kızar bende kızarım sahsen
iyi diyosun güzel diyosun tatlim da ben calismiyorum mesela. esim getiriyor ben harciyorum.o zaman o da sunu diyebilir (tabii ki demiyor ama) be kazaniyorum sen yediriyorsun. bunu dese nolcak peki ? valla bigün erkeklerin tepesi atacak ama du bakalim ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?