erkekler ve evler

Bencede erkekler çiçekli-böcekli olmasına bakmaz. Genel olarak bakıldığında yaşam alanı temiz olsun, karnı doysun, pantolonu-gömleği ütülü olsun yeter. Şimdi konuyu görünce düşündümde sadece benimki mi böyle mi diye ama babam, eniştelerim, arkadaşlarımın eşleri gibi yakın çevreme baktım hepsi bu şekilde.

Bu konuda çok şanslıyım.
Eşimle benim ev dekorasyon zevkimiz aynı,hatta eşim benden daha iyi diyebilirim.
Geçen hafta banyomuzu yenilemeyi düşündük,ben gidip bakmadım bile sen halledersin canım senin zevkine güveniyorum dedim,şimdi herşeyiyle o ilgileniyor valla ben olsam bu kadar şık yapamazdım:)

kıl diye tabir ettiğimiz erkekler dışında hangi erkek bi gece önceki yattığı nevresimi hatırlar allah aşkına sorun bi ya dün gece hangi nevresimde yattın diye hatırlamaz bile:) zaten erkeklerin kafa yapısına göre evler hazırlansa o evden hayırmı gelir ya adam dün gece mum yaktım diye muma garip garip bakıyodu:) bence bu anlayışla zevkle ilgili bişey ki erkeler için akşam yemek olsun yattığı yer temiz olsun sorun olmaz bence:)

Aklımın ucuna bile böyle birşey gelmemişti. Benim evimde öyle çiçekli böcekli değildir ama oturma odam mor süslü felan eşimde gayet beğeniyor bu oda erkeğe uyumlu değil diye bir düşünce tarzı yok yani. Hiç bir erkekte de yoktur. Bu oda taşlı ben girmeyim delikanlılık kitabına uymaz vs. bir durum yoktur kimsede orası ev çünkü yaşadıığın evle ne ilgisi var cinsiyetin

kızlar bu çiçek böcek renk desen olayları bna göre hikaye ben nasıl mutlu olacaksam huzur duyacaksam evimide öyle döşüyorum ben mutluysam salonumda yatak odamda dünyanın en güzel evi benimdir demek..

ev dekorasyonu erkeklerin ilgi alanlarına girmedikleri için rahatsız olmuyorlar bence yoksa benm herseye laf yetiştiren kocam mutlaka onada laf yetiştirirdi.... :)

genelde erkekler bu konu ile ilgilenmezler:) ama demekki hanımlar da onların adına da düşünmüyorlar galiba:9:

açıkçası benim eşim evin içindeki eşyalar,süs eşyaları hakkında mutlaka fikrini söyler.hatta benden daha çok sever ufak tefek ayrıntılarla uğraşmayı.
küçük vitrinimizde eşimin model arabaları ve jiayco denen oyuncak adamları duruyor,üzerinde ise helikopteri kumandaları vs.yani ben tamamen kendime has şeyleri koymuyorum evime,o da bu evin sahibi ve onun da söz söylemeye hakkı var bence.

Neden? Erkekler cicek bocek sevemez mi? Ben bu gorusten ziyade bunu problem yapacak erkekleri dusundukce sinirlerim firliyor. Onlar da insan ve ayni dunyada ayni cicek bocekle yasiyoruz. Ayrica erkekler bunlara da fazla takmaz zaten. Ha renk meselesine gelince benim esim de ortak alanlarda ozellikle duvarda fazla canli ve goze carpici renkler sevmez

benim eşim de sadece yatak odama bu tarz dekorasyon konusunda ikna oldu sonuçta bize özel bi oda ve çok istiyorsan yapalım dedi ben orayı cauntry döşemek istiyorum beyaz mobilyalar pembeli falan çiçekli böcekli örtüler vs..ama salonda falan istemez benim eşimde...hem ben düşünüyorumda onun zevki olarak da bana futbol takımının renklerinde ya da ne bileyim arabalı falan desenlerde bi oda döşeyelim dese delirirdim hiç istemezdim böyle düşünülürse onlar da çiçekli böcekli şeyler istemeyebilir her ikimize de hitab edebilmeli bence dekorasyon evin genelinde..

Merhaba arkadaşlar,
yakında ben de eveleneceğim ve bu yüzden ev resimlerine bakıp fikir ediniyorum. Çoğu evler pembe, kırmızı renklerle, çiçekli böcekli renklerle döşenmiş. Şimdi ben düşünüyorum da evi düzerken içinde erkeğin de yaşayacağını düşünmüyormusunuz? yani eşiniz de rahat ediyor mu evde? ben mesela nevresim takımlarına bakarken bile böyle çiçekli, kalpli şeylere bakmam, nişanlım içinde çok komik görünür bence. Evi dekor ederkende yine hem beni hem de onu yansıtacak mobilyalara bakarım , zaten o da fikir belirtir. Sizi kırmak için demiyorum bunu ama bazı evler benim için (bir kadın olarak) bile fazla çiçekli böcekli iken erkeği rahatsız etmiyor mu?

ben bu konuda sizinle aynı fikirde değilim, erkekler bu tür şeyleri önemsemezler bence, hatta bir eve kadın ali değmiyorsa o ev sıcak bir yuva olmuyır zaten,kadın eve hayat katıyor , mutluluk veriyor bence. ben çalışan bir bayanım ve 4 aylık evliyim, geçenlerde yıllık iznimi sadece evimde geçirmek için kullandım, çalıştığım zamanlarda her ne kadar yeni evli olsamda zaruri ihtiyaçlar dışında evime vakit ayıramıyordum, iznimi evimde kullandığım dönemde çalışırken yapmak istediğim halde zamansızlıktan yapamadığım aklımdaki herşeyi yapmaya çalıştım, her fırsatta alışverişe çıkarak evimi süsleyeceğim eşyalar, aksesuarlar aldım, banyoda bile şirin biblolar kullandım, renkli çiçekli yastıklar aynalar aldım, balkonumu çiçeklendirdim ve küçük saksılara ufak tefek sebzeler ektim, eşimin her zamkine göre daha mutlu olduğunu gördüm, çünkü evimiz ile ilgilenmem hoşuna gidiyordu o da bu güzelliğe katılmak istercesine kalpli çiçekli minik aynalar sipariş etmi internetten, sonra birlikte antremine yapıştırdık aynaları, her bakışında bunlar buraya çok güzel oldu diyo :) . sonra mutfakta ben yemek yaprken yanıma geldi şunları söyledi;" Aşkım 2 haftada cennete çevirdin evimizi, elinin dokunduğu heryer güzelleşti resmen, iyiki evlenmişim seninle seni çok seviyorum " dedi. demek istediğim, çiçeklide böcekli de olsa,rengarenk, kalpli de olsa , erkek kadın fark etmez tarzdır bu ayrıca ev dekorasyonu kıyafet gibi değilki, çiçekli bir t-şhort giymezler ama renkli ve çiçekli yastıklar gayet moderndir ve bunu modadan anlayan erkek bilir. solonumuzun duvar kağıdını mor yaptıktan sonra duvaımızın bir kısmını pembeye boyamayı öneren eşim gibi, boyadık ve harika oldu. benim düşüncem bu şekilde, konuyu açtığınız için teşekkürler.

genelde erkekler bu konu ile ilgilenmezler:) ama demekki hanımlar da onların adına da düşünmüyorlar galiba:9:

herkesin eşini bilmem ama biz eşimle evlilik hazırlığından bu yana herşeye beraber karar verdik... mobilyaları seçerken perdeleri seçerken aydınlatmayı seçerken hepsinde ikimizinde beğendiği şeyleri seçtik... ama ufak tefek detaylarla evi daha çok yuva yapma kısmı bendeydi hep... yaptığım şeyleri eşimde beğeniyor tabi hatta bazen gözüne takılan bişey biyer oluyor aklından bişey geçiyor ben onun istediğini bulup uyguluyorum çok mutlu oluyor....

Cok sacma bencr bu kiyafet degil aksesuar degil ev nihayetinnde cinsiyetle neden bagdassinki... benim salonum ucuk pmbe ve beyaz esim.basta pembe olmasinfln dedi amabsimdi en cok salonumuzu seviyor ferah aydinlik acik renk diye yanii guzel dekore edilmisse rengin tasin pulun cinsiyetle alakasi nedir anlamadim :))

bı erkegın o evde gecıreceği vakıt sınırlıdır.ama kadın calışsada calışmasada butun gun evle uğraşır.evlen ne demek ıstedgımı anlayacaksın. o yuzden kadının evı tamda kendısının ıstedıgı gıbı olmalı. içini açmalı baktıgında huzurla oturmalı.kocalar bı zahmet karışmayıversın.

Hiç katılmıyorum ev kadınındır evi ev yapanda kadındır her ev evin hanımını yansıtır çünkü ev kadının Dünyasıdır çalışsın çalışmasın hiç farketmiyor hiç bir erkek kadın kadar özenmez evine onlar için eşyalar iş görmekten başka bir işe yaramayan şeylerdir kadın için öyle değil evi eşyası her ayrıntısı önemli ve özeldir o yüzdende hanım çiçeği böceği seviyorsa öyledir yada tersidir erkek tabii fikir beyaneder ama zaten aklı başında bir adamın en büyük isteği karısının mutlu olmasıdır pembeyle mutlu oluyorsa olsun erkek için pembe veya siyah koltukta oturmanın çokta bir farkı yoktur bence..

Back
X