- 5 Temmuz 2019
- 9
- 4
- 1
- Konu Sahibi muallimsizmuallime
-
Bir elim yağda bir elim balda olsun diyor bu adam. Kendinizi harcatmayın böyle birine. Sokakta selam verdigi kisi ile herseyini paylasip cinsel birliktelik yaşadığini bir tutuyor. Maksat en sonunda dicek ki ben sana umut vermedim. Sizin ondan vazgeçemeyip aşık olduğunuzu da çoktan anlamıştir . Bu özgüven ondan . Bir daha evlenmem de masal bence. Senle evlenmem demiyor da bir daha evlenmem diyor. Daha çok üzülürsünüz. Yapmayın bunu kendinizeMerhabalar , 25 yasindayim ve daha önce talihsiz bir iliskim oldu . insanlara güvenimi kaybetmis durumdayken karsima hic ummadigim anda biri cikti . kendisi 6 ay evli kalip bosanmis, 30 yasinda . .dert ortağım oldu, en mutlu anlarimi onunla yasadim . birlikte gezdik tozduk agladik agiz dolusu güldük. Bana cok iyi geldi . oda benim ona cok iyi geldigimi söyler hep .derken aramizda cinsel biseyler oldu ve daha cok baglandik.birbirimizden baska insanlarla duygusal ve cinsel hic bisey yasamiyoruz ikimizin ortak karari bu . hersey buraya kadar cok guzel ama gelin görün ki sevgili olmadığımızı, kendisinin bi daha asla evlenmeyecegini soyleyip duruyor .bende bu konuda baski yapiyor degilim .aramizda bi ask itirafi da olmadi .ama ben ona aşığım... Napicam bilmiyorum .bu boyle nereye kadar gidecek ? Gün gectikce kendime olan saygimi kaybediyor gibiyim .
Teşekkür ederim cok haklisiniz . insan bazen cevabini bildigi sorunlari kendisi yasayinca afallayip kaliyor . benimde durumum bu . dikkate alacagim dediklerinizi.Evlenip bosanmis kadınlara güveni yok. Kendisine sevgili değil fuckbady arıyor. Hem Ayranım dökülmesin hem öhömm öhömmmm
Itinayla uzaklasiniz size yar olmaz .böyle insanlardan hoslasmiyorum. Saygılar
Teşekkür ederim . dikkate alacagim dedikleriniziÖyle arada birlikte olabileceğiniz arkadaşınız olarak görüyor demek ki.Beni biriyle görürsen sıkıntı çıkarma diyor.Beklentiniz farklıysa zor olsada ayrilmalisiniz yoksa daha da üzülürsünüz
Tesekkur ederim cevap icin . benim icin kimse vazgecilmez degil zaten . aşkın her zaman günün birinde tekrar karsima cikacagina inanmisimdir. Yanlis karar almaktan korkuyordum . dediklerinizi dikkate alacagimBir elim yağda bir elim balda olsun diyor bu adam. Kendinizi harcatmayın böyle birine. Sokakta selam verdigi kisi ile herseyini paylasip cinsel birliktelik yaşadığini bir tutuyor. Maksat en sonunda dicek ki ben sana umut vermedim. Sizin ondan vazgeçemeyip aşık olduğunuzu da çoktan anlamıştir . Bu özgüven ondan . Bir daha evlenmem de masal bence. Senle evlenmem demiyor da bir daha evlenmem diyor. Daha çok üzülürsünüz. Yapmayın bunu kendinize
Ne kadar güzel söylediniz. Bunun anlamını bilmeyen ne çok insan var . tesekkur ederim . dikkate alacagim dedikleriniziNe kadar yorucu bir ilişki türü. Bunu kendinize reva görmeyin derim.
"Sevişmek sevmekten gelir."
Tesekkur ederim . dikkate alacagim dedikleriniziIliski sorumluluğu almak, sevgililigin yuku ve bağlayiciligi altina girmek istemiyor.
Sizinle vakit geçirmeyi, sevismeyi, gezmeyi tozmayi seviyordur evet ama sevgili olacak kadar degil.
Eger siz halinizden memnunsaniz devam edersiniz, iki yetiskin insansiniz neticede. Ama duygulariniz devreye giriyorsa, ileride üzüleceğinizi düşünüyorsaniz simdiden bitirin bence.
Adam seni sevmiyor yani aşık değil yani duygusal beklentisini karşıladığını düşünmüyor hayatımmm..!! Eğer öyle olsaydı emin ol ilk bir ay bile dolmadan gelecek planları yapardı.. emin ol kendisi içine sinen birini bulduğunda bi bahaneyle sana yol verecek ... biz kadınlar kimyamız gereği cinsellik yaşayınca yoğun duygusallık hissetmeye başlıyoruz karşı tarafa ama erkeklerde öyle değil mekanik yaklaşıyorlar olaya!!! ...daha önce böyle biriyle olmuştum.. sonunda üzülen ben oldum.. aynı şekilde o da boşanmıştı.. bidaha evlenmem etmem ama senle de olmak istiyorum modundaydı... Ufak bi kavgayla ayrıldı sonra ne mi oldu 3 ay sonra başka bi kadınla evlendi..!! Sizin olayınızda aynı maalesef.. Bana sorarsan o seni terk etmeden sen onu terk et..
Beni anlayan birinin cevap yazmasi cok iyi oldu . cok tesekkur ederim cevap icin . biraz daha konuyu acmak istiyorum . tanistigimizda ben talihsiz bir iliskiden cikmis ve cok yorulmuştum. Oda bosanma surecine yeni girmisti . ilk ben ona aramizda duygusal bisey olmasin diye uyarida bulundum . herseyi acik acik konusup tipki bir sozlesme imzalar gibi anlastik . ama aradan 1 bucuk yil gecti .bende onu sevgili gibi istediğimden emin degilim ama bu iliski türü gururumu zedelemeye basladi . kaldi ki muhtesem uyumlu bi ciftiz. Asla bana karsi saygisizca bi tavirda bulunmadi . her ortamda tipki esiymisim gibi onure etti .hep önceliği ben oldum . gururuma yedirip soramiyorum ama ortak bi arkadasimiza benim icin "benim icin asla siradan biri degil"demis . bosanma sureci henüz sonuclanmadi.fazlasini konusmak icin henüz erken demis . durum boyle olunca kafam iyice karisti . ben onceliklerinin farkinda olan biriyim .kariyerimle ve ailemle ilgilenip duygusal seyleri daha geri planda tutuyorum ancak gelin görün ki bazi seyler teoride oldugu gibi pratikte olmuyorAdam seni sevmiyor yani aşık değil yani duygusal beklentisini karşıladığını düşünmüyor hayatımmm..!! Eğer öyle olsaydı emin ol ilk bir ay bile dolmadan gelecek planları yapardı.. emin ol kendisi içine sinen birini bulduğunda bi bahaneyle sana yol verecek ... biz kadınlar kimyamız gereği cinsellik yaşayınca yoğun duygusallık hissetmeye başlıyoruz karşı tarafa ama erkeklerde öyle değil mekanik yaklaşıyorlar olaya!!! ...daha önce böyle biriyle olmuştum.. sonunda üzülen ben oldum.. aynı şekilde o da boşanmıştı.. bidaha evlenmem etmem ama senle de olmak istiyorum modundaydı... Ufak bi kavgayla ayrıldı sonra ne mi oldu 3 ay sonra başka bi kadınla evlendi..!! Sizin olayınızda aynı maalesef.. Bana sorarsan o seni terk etmeden sen onu terk et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?