- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Benim kocam annem iyileşmeye döndü yaşasın diye mutluluktan yaklaşırdı diye tahmin ediyorum. Allah kimsenin başına vermesin tabi böyle bir durum, bizim hiç başımıza gelmedi.Tabiki de hayır . Isteksizligi vardı hatta doktora gidecekti arada kaynadı . Normal yani dimi bu durum bazıları aa nasıl olabilir bi anormallik var diyebiliyo malesef
Yani geçici bi süreçtir dimi ? Bide sanki çok içinde yasiyo her şeyi kolay kolay yansitmiyo. Bazen acaba gerçekten üzülüyo mu annesine diyorumBenim kocam annem iyileşmeye döndü yaşasın diye mutluluktan yaklaşırdı diye tahmin ediyorum. Allah kimsenin başına vermesin tabi böyle bir durum, bizim hiç başımıza gelmedi.
Bence siz şu an akışına bırakın, hiç değilse kadının hastaneden sağ salim çıkacağı garantilensin ki o da gerçekten huzur bulsun
Adamı rahat bırakmanızı öneririm
Annesi hasta babasının işleri de omzuna yüklenmiş lütfen birazcık olsun anlayışlı olun. Annesi atlatmış olabilir ama onu kaybetme korkusu babasının işleri derken size her şey kolay geliyor
Geçicidir, annesine üzülür tabi ki, kim üzülmez ki. Beklemekten başka çareniz yok şu anYani geçici bi süreçtir dimi ? Bide sanki çok içinde yasiyo her şeyi kolay kolay yansitmiyo. Bazen acaba gerçekten üzülüyo mu annesine diyorum
Acaba gerçekten üzülüyor mu ne demek ya? Annesinden bahsediyorsunuz ve kadın ölümden dönmüş farkında mısınız? Ne kadar duygusuz, empati yoksunu ve merhametsiz bir insansınız. Eşiniz bu düşüncelerinizi farkediyorsa duygusal olarak sizden uzaklaşmış olması muhtemel.Yani geçici bi süreçtir dimi ? Bide sanki çok içinde yasiyo her şeyi kolay kolay yansitmiyo. Bazen acaba gerçekten üzülüyo mu annesine diyorum
Ya şöyle bisey eşim hiç yansıtmaz desem yeridir. Mesela az önce video kaliyo guluyo bi bakıyorum suratı 5 karış anlık degisiyo acaba diyosun bi bana mı böyle beni mi istemiyo çünkü benle de pek bisey paylasmiyo duygusal olarak sadece geçen ağladığını söyledi. Aramızda ki mesafenin uzamasından çok korkuyorumAcaba gerçekten üzülüyor mu ne demek ya? Annesinden bahsediyorsunuz ve kadın ölümden dönmüş farkında mısınız? Ne kadar duygusuz, empati yoksunu ve merhametsiz bir insansınız. Eşiniz bu düşüncelerinizi farkediyorsa duygusal olarak sizden uzaklaşmış olması muhtemel.
İnsanlar üzgün ya da endişeli olduklarında sadece surat asıp otururlar mı sanıyorsunuz? Evet anlık üzüntümüzü ya da endişemizi unutup gülebiliyoruz.Ya şöyle bisey eşim hiç yansıtmaz desem yeridir. Mesela az önce video kaliyo guluyo bi bakıyorum suratı 5 karış anlık degisiyo acaba diyosun bi bana mı böyle beni mi istemiyo çünkü benle de pek bisey paylasmiyo duygusal olarak sadece geçen ağladığını söyledi. Aramızda ki mesafenin uzamasından çok korkuyorum
Sen her yorum önce penis mi ufak penis mi yorum yazıyorsunUfak penise sahip er kişisi özgüven olarak bitik durumdadır. Sanırım coğrafya kaderdir mottosu bu konuda da geçerli.
Yaram içerideSen her yorum önce penis mi ufak penis mi yorum yazıyorsun
Konunun bir yerinde ufak mı demiş? Bu kanıya nereden vardınız? Bana sorun eşinin ufak olan penisi değilde kadının ufacık olan empati yeteneği gibi geldide.Ufak penise sahip er kişisi özgüven olarak bitik durumdadır. Sanırım coğrafya kaderdir mottosu bu konuda da geçerli.
Her konuya aynı yorum da bulunmuş bu da Mahmut abilerdenKonunun bir yerinde ufak mı demiş? Bu kanıya nereden vardınız? Bana sorun eşinin ufak olan penisi değilde kadının ufacık olan empati yeteneği gibi geldide.
Anlaşıldı şimdiHer konuya aynı yorum da bulunmuş bu da Mahmut abilerden
Baktım 6 yorum yapmış 5 tanesi ufak ince penis hahhahahahAnlaşıldı şimdi